Arkadaşlar "Google" adında bir arama motoru var. Onu niye kullanmadığınızı anlamıyorum.
Sadece google'a "windows 7 rc türkçe dil desteği" yazıp enter'a basacaksınız. Bu kadar basit yani.
Arkadaşlar "Google" adında bir arama motoru var. Onu niye kullanmadığınızı anlamıyorum.
Sadece google'a "windows 7 rc türkçe dil desteği" yazıp enter'a basacaksınız. Bu kadar basit yani.
runoadesArkadaşlar "Google" adında bir arama motoru var. Onu niye kullanmadığınızı anlamıyorum.ben aradım ama bulamadım arkadaşım linki bana da gönderebilirmisin matador.Sadece google'a "windows 7 rc türkçe dil desteği" yazıp enter'a basacaksınız. Bu kadar basit yani.
mehmet-soysal1ben aradım ama bulamadım arkadaşım linki bana da gönderebilirmisin matador.Bir önceki mesajımı bile doğru düzgün okumadığın belli. O yüzden bulamadığına şaşırmadımmatador kardeşim. Evlerine gidip kurulumda yapıver istersen Emin ol "hayır" demezler. Burası hazırcı kullanıcıların mekanı olmuş :D Allah kolaylık versin sana.
Gonderdim
Windows Rc Dil Paket
Uygulaması için https://www.chip.com.tr/forum/Win ... lamasi_t105040.html
banada yollarmısınız
teşekkürler.
bilader su tr dil paketini bana da yollasan amma sevinecegim
pm attim. yine nasil yüklendigini forumdan ogrenebilirsin.
smh64banada yollarmısınız pmGelen kutunuzu kontrol edin.
banada lütfen şimdiden teşekkürler
arkadaslar vıstanın usutune wın 7 yuklebılıyormuyuz formatlamadan ???
boyle bırsey mumkunmu ? veya ındırıldıkten sonra sıfre serı numarası ıstıycek mı ?
Rica etsem banada gönderirmisin. Teşekkürler
win7 64 bit banada lazım gönderebilirmisin tşk
selam sayin madator 86 kardes banada gönderebilirmisin ikisinide 32bit 64bit dil paketi türkce
selamlar saygilar
Kardeş banda gönderirsen çok sevinirim