Çok uzun bir konu oldu :)
Win 7 Türkçe Dil Paketi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.banada gönderebilirmisiniz lütfen?
Bugün update üzerinden almanca,japonca,fransızca,ispanyolca dil paketleri yayınlandı.
Gerçi bu dillerde zaten windows 7 vardı ama belki Türkçe dil paketi de yakında update üzerinden gelir :)
banada gönderebilirmisin kardeşim şimdiden teşekkürler...
bende alabilirsem çok iyi olur arkadaşlar
bende TR dil paketini arıyorum banada dresini gönderirseniz sevinirim çok teşekkürler
bende alabilirmiyim size zahmet linki
matador tr dil paketi banada yollayabilirmisin? teşekkürler
arkdaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim... win7 yi yükledim ama 60 GB hdd de 3 gb boş yer kaldı neden olabilir yardımcı olurmusunuz...
matador86gösana zahmet banada gönderirmisin bu arada deneyenler nasıl oldu ben başka siteden indirmiştim onu kabul etmedi dosyayı seçince türkçenin yanında sarı üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor bu sorunu nasıl çözerim sizce
alidogan21sana zahmet banada gönderirmisin bu arada deneyenler nasıl oldu ben başka siteden indirmiştim onu kabul etmedi dosyayı seçince türkçenin yanında sarı üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor bu sorunu nasıl çözerimarkadaşım windows 7 build 7100 surumunu kullanıorsan dıl paketlerı uyar yoksa uymaz
gonderdım
eeee bende rica edeyim mümkünse!!!!
Isigi goren gelmiss,Torant kardes isin zor,uyku haram sana.)))
matador kardeş banada 32 bit olanını göderirmisin