peki çıkarmıyorum klasöre direk winrar dosyasını nasıl tanıtayım abi...??
bi yolu war mutlaka ama çözemiyorum..
peki çıkarmıyorum klasöre direk winrar dosyasını nasıl tanıtayım abi...??
bi yolu war mutlaka ama çözemiyorum..
o cab dosyası direk o şekilde tanıyor zaten herhangi bir yere çıkartmana gerek yok
yaw cab seklınde dosya oyle tanıtıyorsun hiç dokunmuyorsun dosyaya sistem onu oyle goruyor zaten
belkide sorun benim indirdiğim winrar dosyasında.. bildiğin warsa bana link atabilirbisin ?
Tamam winrar şeklinde olacak zaten ama cab dosyasıdır o.
ohhh be sonundaa türkçeyim :)))) teşekkürler matador86
bende bu dil paketini istiyorum gönderirsen sevinirim
Rica etsem banada yollayabilirmisin link i ?
e oldu olacak banada gönderiver hocam :)
slm bana da tr dil paketi gönderebilir misin? tşk
turkce degıl dıye ındırmeyecektım ama duyunca gözlerım parladı bende rica edebılırmıyım bu arada 1 gb ram amd 939 pin 3500 de nasıl calısır kı bu windows finan se edılene gore ok de bana yakın konfigirasyonla deneyen varmı
arkadasim mümkünse bende alabilirmiyim :) şimdiden tsk ederim
Bende Yüklemeyi düşünmüyordum ama sonunda merakıma yenik düştüm. Arkadaşım o kadar öok isteyen olmuş ki ben de istiyorum demeye utanıyom valla :D Ama bana da yollarsan minnnettar kalırım.
Türkçe dil paketini atarmısınız lütfen çok acil lazım
bana da yollar mısnız arkadaslar lutfen 32 ve 64 bit lazım cok acil :(
Çok komik yahu :D Google'dan araştırsanıza. Herkes hazırcı olmuş.
bana hem 64 bit hem 32 bit lazım wınd 7 rc yollarsanız cok sevınırım
runoadesÇok komik yahu :D Google'dan araştırsanıza. Herkes hazırcı olmuş.Ben google'dan arattırdım. Çıkan sonuçların birçoğuna da baktım. Elimden geldiğinde ya atladığım oldu ya da bu konuda başarısızlığa uğradım. Edindiğim dil paketleri ne yazik ki siteme kurulamadı.
Bende rica ediyorum dil paketini bunun için. Eğer sakıncası yoksa.
Ücretsiz eklentilerin dağıtılması yasal değil mi neden bir link yok forumda merakımdan soruyorum.
Saygılar...