bende ıstıyorum @gurhantoptas
Win 7 Türkçe Dil Paketi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.banada gönderirsen sevinirim 32 bit yalnız nasıl yükleneceği konusunda hala bilgili değilim zahmet olmazsa bu konuda bilgide verrisen yüklemeye hemen başlıyacağım.
bende istiyorum win 7 nin türkçe dil paketini lütfen
bende 32 bit dil paketi alabilir miyim?
bana da gönderebilirseniz sevinirim...
siteye link atmak yasak deilse ben atim linki isteyen indirsin???
banada 32 bit tr gönderebilirmisin tşkrler şimdiden
lastdaysiteye link atmak yasak deilse ben atim linki isteyen indirsin???dostum sakın öyle birşey yapma daha önce bunun bitmek bilmez bir tartışması olmuştu.bekle matador arkadasım herkese oldugu gibi buradakilere de linki özel mesajdan atar ok?bi daha tartışma çıkmasına hiç tahammülüm yok...az sabır
banada yollarmısın windows rc indiriyorum ona kuracağım 32 bit ve 64 bit için ayrı ise ayrı ayrı yollarmısın pm den dostum
tarikozdemirbanada yollarmısın windows rc indiriyorum ona kuracağım 32 bit ve 64 bit için ayrı ise ayrı ayrı yollarmısın pm denpmne bak.
ya banada atarmısınız size zahmet...!
valla banada ıletırsenız cok sewnırım TR dıl dosyasını sımdıden cok tesekkurler
Dil paketleriniz gönderildi pm kontrol
çok sağol matador sorunsuz yükledim açılış ekranına kadar türkçe starting windows-windows başlatılıyor kısmına kadar yanlız yüklerken ufak bi detay yüklerken 2. kısımda olması lazım welcome yazılı olan kutucuk işaretlenmesse açılış ekranları türkçeleşmiyo
eee komşuya duşer bizede düşsun tşk.
64 Bitlik dil paketini rica ediyorum.matador kardeş.teşekkür ederim.