saol bende isterim çalışmazsa napcazz
Win 7 Türkçe Dil Paketi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Not : Dosyaları cab tan çıkartmayın.
Windows Rc Dil Paket
Uygulaması
eline saglık matador kardeş. Hemen resimli anlatımını yapmışsın. Umarım linkleri verdigime birşey demezler. 13. sayfada linkleri verdimm. seni de pm atmaktan kurtarım dedim
64-bitte paket işe yarıyor mu? Ben bir yerden bulmuştum. İşe yaramadı. Baktım içinde AMD 64 dosyaları filan var. Ne diyorsunuz?
matador kardeşim tekrar teşekkürler.çok güzel oldu
eltahir64-bitte paket işe yarıyor mu? Ben bir yerden bulmuştum. İşe yaramadı. Baktım içinde AMD 64 dosyaları filan var. Ne diyorsunuz?Benki 32 bitti işe yaradı. 64 bitte işe yarar. Dene istersen
eltahir64-bitte paket işe yarıyor mu? Ben bir yerden bulmuştum. İşe yaramadı. Baktım içinde AMD 64 dosyaları filan var. Ne diyorsunuz?test edilmiştir güvenle kurabilirsiniz. varsa dil paketi isteyen pm atım sanırım linkleri silmişler açık oalrak vermek yasak çunku
Tamam, 32-bit sürümde otomatik değiştirmişti. 64-bitte denetim masasından elle değiştirmek durumunda kaldım. Sorun yok. Çalışıyor. Ama 32-bit daha hazır bir paket gibi. 64-bit'te masaüstünde hala Evaluation Copy yazıyor. 32-bitte Değerlendirme Kopyası. Her neyse, gayet güzel.
arkiler googleden yazın geliyo emin olunn
eltahirTamam, 32-bit sürümde otomatik değiştirmişti. 64-bitte denetim masasından elle değiştirmek durumunda kaldım. Sorun yok. Çalışıyor. Ama 32-bit daha hazır bir paket gibi. 64-bit'te masaüstünde hala Evaluation Copy yazıyor. 32-bitte Değerlendirme Kopyası. Her neyse, gayet güzel.bir pencereyi işaretlemeyi unutmussun istersen 64 bitten bir caps atım
özel mesajda olsa google araması da olsa sonuçta herkes bu dil dosyalarına ulaşıyor. Peki forum içinde linkin olması neden yasal degil ?
Kaçak mı çıkarmışlar ki bu dil dosyasını... ?
modlardan açıklama bekliyorum.
matador86 kardeş 64 bit banada gönderirmisin ayrıca ben win7 64 indiriyorum
H@ckerCesurözel mesajda olsa google araması da olsa sonuçta herkes bu dil dosyalarına ulaşıyor. Peki forum içinde linkin olması neden yasal degil ?mod değilim ama neden yasak biliyorum oncelıkle paket yasal değil sonrası kurulum sonucu oluşacak hataları forum ekıbı üzerine almak istemiyor ve tabi dosyada olurda trojan virüs olursa diye sorumluluk alınmak istenmıyor/boyut=5]
Kaçak mı çıkarmışlar ki bu dil dosyasını... ?modlardan açıklama bekliyorum.
matador86mod değilim ama neden yasak biliyorum oncelıkle paket yasal değil sonrası kurulum sonucu oluşacak hataları forum ekıbı üzerine almak istemiyor ve tabi dosyada olurda trojan virüs olursa diye sorumluluk alınmak istenmıbu durumda sorumluluk kullanıcıda olur sitede olmaz kiNot düşersin altına. İsteyen, riski alan indirir.
Neyse bu defa uzatmıycam. Madem yasak o zaman öyle kalsın.
Sonuçta ilk ulaşanlardan biri benim senin sayende
ben açmıştım ama kapattılar konuyu :):) ordan biliyorum üstte yazdıklarımı:)
kardeş banada 32bit yollarmısın... teşekkürler...
rica etsem 34 bit bana da atabilirmisiniz.
berkayyilmazrica etsem 34 bit bana da atabilirmisiniz.34 bit yok ama 32 attım:)
Selam Arkadaslar Tr Dil paketini Bende istesem
Göderebilirmisiniz Linki
banada gönderirmisin arkadasim 32 bit ve 64 bit olanlarını simdiden tesekkürler..