Gönderildi arkadaşlar
Win 7 Türkçe Dil Paketi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tamam anladım win7 build 7000 kurulu olurmu ve ya hangilerinde olur bilgi verirsen sevinirim
dil paketleri rc için yani build 7100 içindir
ok. saol şu anda indiriyorum yüzde altmışlarda
indirmekte olduğum win 7 7100.0.09.....*64 fre........ bu şekilde uzayıp gidiyor doğru sunumu indiriyorum acaba
Adam paso PM'den Atmış . Kendini Akıllı Zannediyor. Mesaj Çok Olsun , Üye Çeksin Diye . Yazsana Sen Mesajına Linki !!!!!!
CihanYUKSELAdam paso PM'den Atmış . Kendini Akıllı Zannediyor. Mesaj Çok Olsun , Üye Çeksin Diye . Yazsana Sen Mesajına Linki !!!!!!kardeşim sana ne desem ki şimdi en iyisi birsey demeden kuralları okumanı rica edim sanki vermedik link forum yetkilileri siliyor yasak çunkü şimdi bir özür borçlusun
kardeş bende alabilirmiyim
teşekkürler
banada win 7 tr yamasını göndere bilirmsiniz
Zahmet olmassa banada gönderirmisiniz teşekkürler.
bu indirilen türkçe dil paketini cab olarak nasıl oluşturmalıyız yoksa tanımıyo :S
indirdiğin dosyayı merak edıpte acma
matador86 linki burdan aldım indirdim de şu sistemi bi türkçe yapamıyorum :S
yaw ne güzel anlattım işte nasıl turkçe olmuyor anlamadım gitti win 7 rc değil mi sistem nerde hata verıyor son apply secenegını unutmuyorsun ınsallah
az önce winrar dosyasını indirdim.. klasörü çıkardım ismi şu şekilde
-windows7trfor71000.cab-
control panelden işlem yolunu güzelce yapıyorum browseden klasörün olduğu yeri gösteriyorum sonrasında hata diyo :( ne gıcık birşey..