64 bit windows 7 kurmaya çalışıyorum ama şimdi yükle ekranı geldiğine donup kalıyor bazen o ekran gelmeden donup kalıyor dvd writer da sorun olsa xp kuramazdım sanal makineye win7 64 bit i dvd den kurdum hiç sıkıntı çıkmadı ama gerçek kurmak istediğim zaman donma oluyor lütfen yardım 3gündür uğraşıyorum :(
windows 7 64 bit kurulumda donuyor
- 1
- 2
düşük hızda mı yazdırdığını dvd yi ?
16 hızla da yazdırdım 8 hızla da yazdırdım ram 4gb 32 bit denedim onda da donuyor :(
kurulum dvd nizi başka bir bilgisayarda yüklemeyi denediniz mi ?
yada sanal bilgisayara ?
evet dvd ile sanal bilgisayara kurdum hiç sorun yok
anlaşılan sorununuz ram de yada hard disk de...
hdtune ile hard diski , memtest ile de ramlerinizi test edin bakalım...
hd tune 2.55 hata yok dedi memtest hata bulamadı
Komple yedeklemeni al sonra komple formatla.
format da attım kurulmadı daha sonra xp kurmak zorunda kaldım
usb den kurmayı denedim win 7 tools ile yükleme ekranı gelmeden reset atıyor :(
ben bu konuda acemi değilim testleri yaptım
Bilgisayarınızın özellikleri yazar mısıınız ?
evet bilgisayar özelliği yazarsan iyi edersin
Lan ne varsa XPde var be. Windows Vistada 7 de başa bela.Kimse adam gibi randıman alamıyor. Şu an Chip ana sayfasında 4 tane Win 7 sorunu var.Lan mı ? :Shmm diğer işletim sistemleri sorunsuz deyin de kendi seviyenizi iyice düşürün.....kimse randıman alamıyor demişsiniz de siz sadece randıman alamayanları görüyorsunuz..bilinçli kullanıcılar randımanın kralını alıyor da haberiniz yok..Siz xp ile devam edin ne diyelim..
Bilinçlisi milinçlisi yok kibar feyzo. Google amcaya sor ''Windows 7 Soırun'' diye. sonuçlara bak. İşin ilginç yanı çözümleri bilende yok.Bu işler CCleaner le çözülmüyo malesef.Bana XP DE YAPAMAYIPDA WIN 7 DE YAPTIĞIN BİŞE SOLE BAKALIM.Ediz Hun değil, Osman BAĞÇEVAN...sokakta ki arkadaşın yada okulda ki veyahut iş yerinde arkadaşın değil yani..Ben serseriyim ama burada serserilik yapılmaz onu biliyorum..Hani her ortama uyum sağlayan falan derler ya , he işte o misal..Neyse bırak , beni yada kendini..Ne ben seni , ne de sen beni ilgilendirirsin..!
Ben şunu şunu Xp de yapamıyorum,ama Win 7 de yapabiliyorum diyebileceğin bişe varmı.Sexsii teması hariç.Çok bişeye yarıyomuş gibide... Ha bide kayda değer bişe yaz.Ole zottirik bişe yazma başlat çubuğu ön izleme gibi.Adam akıllı bişe olsun.Şimdide bana Ediz Hun gibi ''-ben serseri değilim,yüksek mühendisim.'' deyip Jönlük taslama.
Ekran kartım dx 10 benim de , ben xp kullanınca görüntü bozuk gibi oluyor ama windows 7 de daha iyi oluyor..Neden bi türlü anlamadım..Sabit konularda da bişeyler yazıyor da anlamadım , açıklar mısınız bana ? :)
Xp de benim bilgisayara birşeyler oluyordu , virüs mü ne giriyordu galiba..Bilinçsiz bir kullanıcı olduğum için devamlı format atmak zorunda kalıyordum..Ama artık Defender gibi birşey var , o hemen sölüyor bana ''Osman diyor zararlı içerik bulundu ne yapak'' bende sil diyorum..
Xp de format atıyordum..3 saat güncellenmesini bekliyordum..Güncellenme tamamlanınca da bilgisayar yavaşlıyordu..Güncellemeyi de kapatsam , sistem güncel olmadığı için kötü şeyler oluyordu.Bunu da bi türlü anlamadım ? :)
Xp de bilgisayarım kasıyor ,donmalar oluyor...Bir süre sonra format atmak zorunda kalıyorum...Ama nedense windows 7 de böle şeyler olmamaya başladı..Nedeni anlamadım üff, siz biliyor musunuz ? :)
Xp de bir süre sonra bilgisayarıma format atmak zorunda kalıyordum..Kasmalar , donmalar yüzünden..Habire xp performans programları,regedit ayarları yapıyordum ama yine çözüm olmuyordu..Ama artık hiçbirşey yapmıyorum sistem fıstık gibi.. ?
Seksi tema dediğiniz varya , o temaları ben çok severim üstelik..Yahu benim bilgisayarım görünüşü neden kötü olsun ?
o kadar para saydık , görünüşü fıs birşey neden olsun..128mb ram, p3, agp ekran kartı ile , benim bilgisayarımın arasında görünüş farkı olmasın mı ?
Benim havam olmasın mı , kendime özgü ?he bu arada unutmuşum hemen yazayım..burada konuyu açan kişinin konusunu bozmayalım..Yeni konu açın , orada bolcana tartışırız merak etmeyin siz..
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 12 Kasım 2009 23:46
arkadaşlar tartışmayın lütfen gereksiz çünki
abit ab9 quad gt anakart , intel quadcore q6600 işlemci , ati radeon 2600 ekran kartı 4gb ram 250gb harddisk coolermaster kasa sistemi parçaları kendim alıp topladım xp defalarca kurmuşumdur fakat win7 kuramıyorum usb den win7 usb tool ile kurmaya çalıştım boot yapıyor ama daha sonra reset atıyor yükleme ekranı gelmeden :( yardımlarınız için teşekkür ederim ama sorunu çözemedim hala
bişey daha söyliim ben yaklaşık 15 yıldır bilgisayar kullanıyorum win3.1 ilk kullandığım işletim sistemi idi daha sonra win 95-98 de kullandım bi çok sorunla karşılaştım her sorunu kendim çözdüm yıllardır da xp kullanıyorum ama sıkıldım xp den sürekli hata sürekli yavaşlama 64 bit sistemi o yüzden kurmak istiyorum o kadar iyi bi sistem topladım kendimce ama özelliklerini kullanamıyorum xp de o yüzden 64 bit kurmak istiyorum ve beceremedim :)
Bilinçlisi milinçlisi yok kibar feyzo. Google amcaya sor ''Windows 7 Soırun'' diye. sonuçlara bak. İşin ilginç yanı çözümleri bilende yok.Bu işler CCleaner le çözülmüyo malesef.Bana XP DE YAPAMAYIPDA WIN 7 DE YAPTIĞIN BİŞE SOLE BAKALIM.Arkadaşım sen ne istiyorsun merak ettim.İnsanlarda bile kusur var sen kalkıyorsun insan yapsından bahsediyorsun.Xp ile kanka oldugunu biliyoruz ama kabullensende kabullenmesende Windows 7 xp den daha iyidir.XP ye kaçtane vistaya kaçtane hata ve yamalar geldi haberdarmsın.? Ayrıca kişisel sayfana bilgisayar özelliklerini yazda bakalım windows 7 kaldırıyormu yada bilgisayardan anlıyonmu.
Ben şunu şunu Xp de yapamıyorum,ama Win 7 de yapabiliyorum diyebileceğin bişe varmı.Sexsii teması hariç.Çok bişeye yarıyomuş gibide... Ha bide kayda değer bişe yaz.Ole zottirik bişe yazma başlat çubuğu ön izleme gibi.Adam akıllı bişe olsun.Şimdide bana Ediz Hun gibi ''-ben serseri değilim,yüksek mühendisim.'' deyip Jönlük taslama.
arkadaşlar tartışmayın lütfen gereksiz çünkibios güncel mi ?
abit ab9 quad gt anakart , intel quadcore q6600 işlemci , ati radeon 2600 ekran kartı 4gb ram 250gb harddisk coolermaster kasa sistemi parçaları kendim alıp topladım xp defalarca kurmuşumdur fakat win7 kuramıyorum usb den win7 usb tool ile kurmaya çalıştım boot yapıyor ama daha sonra reset atıyor yükleme ekranı gelmeden :( yardımlarınız için teşekkür ederim ama sorunu çözemedim
bilmiyorum bios olayına pek girmedim nerden bakabilirim güncelmi diye ?
Yaw havanı yerim senin.Sanki görende Umumi abdesanede PC kullanıyo sanacak millete hava satmak için.Nerde kullanıyon sen bilgisayarını Şehirler arası terminallerde WC önlerindemi yoksa.adam gibi konuş!
Bana güncelleme demişsin.Benim kullandığım Xp crack. En son formatıda atalı 2 seneye yaklaşdı.Bugüne kadarda asla güncellemeleride açmadım.İhtiyacım olan güncellemeleri kendim harici olarak indiririm.En ufak bir sorunda yaşamıyorum.Defender,e sole adam olsun.sende onla iyice kanka olmuşun.''-Osman,akşam ne yesek acaba'' da diyomu yoksa sana:) fazla güvenme o defendere tavsiyemdir.
Ben Norton kullanıyorum ki birçoğunun bilgisayarını kasar bilirim.Ama şükür ki sistemim iyi Core2Quad. remdi hdd falan var gerisini sen tahmin et.
Bak nah şuraya yazıyorum vista gibi Win 7 de XP kadar tutulmayacak. Kuranlarda geri dönecek XP ye.
Ha bide demiyolarmı Win 7 vista kadar donanım sömürmez diye.Nah sömürmez.Vista neyse Win 7 de o donanım açısından.Varsa cesareti olan P4 sisteme kursun bakalım ne kadar stabil kullanabilecek.Benim için önemli olan performanstır,pratik olmasıdır,hızlı olmasıdır,seri olmasıdır.Ole janjanlı temalar işime yaramaz.Hava basacak kimsede yok hayatımda.
Yamalardan söz açılmışken,XP yapboz gibi işletim sistemidir.Canın ne istiyorsa XP ye uyarlayabilirsin.Cracksa orjinal yaparsın tek tıkla.Bi yamalarsın olur sana Win 7.Daha aklıma gelmeyen birçok şey.Zaten XP yi XP yapan yamalardır.Sistemde her türlü değişikliği yaparsın.Aklına ne geliyorsa.
DX 10 :) yaw allah açkına ne kadar işine yarıyor ya.Ardaki tek fark keskinlik,oda çok az.Dürbünle bakarsan monitöre belki hissedersin.
Beni kesseler Xp den ayrılmam.Vistada,Win 7 de bana -Vaaaaay beh ! dedirtecek kadar etklilemedi beni.İki işletim sistemide dansöz kıyafeti giydirilip makyajla süslenen sistemler.Ve xp de yapılamayıpta onlarda yapılacak hiçbir özellikleri yok.Nasıl olsa xp dede yapılır.YAMANIN GÖZÜNÜ SEVEYİM.Senin gibi kerizlerde janjanlı tema için alırlar Win 7 yi, Bill amcada limuzininin boyunu 2 metre daha uzatır.
Git sokakta arkadaşlarına anlat bunları..HErkes yemez bunları..Birşey den anlamadığını belli, bilip bilmeden de laf sölüyorsun..Keriz kim belli oluyor..Adam gitmiş quard işlemci almış,4gb ram almış , Dx10 ekran kartı almış , bu sisteme gitmiş xp kurmuş..Ben o adamın aklından şüphe duyarım yada Cahil derim geçerim..Hava attığımı sen sölüyorsun..Nasıl algılarsan algıla beni farketmez, değeri veya önemi yok benim için..Şimgi gelelim , sen ve senin xp'ne..Benim hayatımda xp kullanmadığımımı düşünüyorsun? belki şuanda xp de sana bu yorumumu yada xp mode yi kurduğum windows 7 de yazıyorum..Yani gelip ,bana burada , xp güncelleştirmeleri kapatıyorum , yamaları var , crack atıyorum falan diye anlatmana gerek yok..Ben xp yi çok iyi tanırım kısacası..
Vista ve windows 7 iile karşılaştırma yapmışsın + üstüne üstlük donanım sömürdüğünü sölemişsin..ya bırak bunları gözünü seveyim , sen hiç windows 7 yi düşük donanımlarda bir sisteme kurdun mu ?
ben söleyim..KURMADIN!
kursaydın bu yorumu yapmazdın..
Sen Chip Online i ne kadardır tanıyor , ne kadardır konularını takip ediyorsun ?
Ben söleyim..Bu aralarda tanıştın Chip Online ile , konuları da takip etmiyorsun..Konuları okumak zor geliyor..Ne alakası var diyeceksin..Hemen söleyim..
Chip online nin son konularında veyahut son haftalarda,aylarda ki konularında Wİndows 7 nin , xp ve vista yı ne kadar ezdiğini gözler önüne seriyor..
Şimdi gelmiş bir konuda bu yorumları yazıyorsun..Ben sana hangi konuda, hangi testte bakarak link vereyim..Link vermicem de , git araştır öğren...Tabi en başta düzgüncene adamcana şurada konuşmayı öğrendikten sonra öğren..Yoksa bi fayda etmez..En son format atalı 2 sene oldu diyorsunuz..ben buna inanarım,olabilir..bilgisayarı efendi gibi kullanan herkes 2 sene , 3-4-5 sene de format atar..Normaldir yani..Yanlız sen 2 sene de format atıyorsan xp ye, vista da ve windows 7 de bu 3-4-5 sene olabilir...Vista ve windows 7 ,xp ye göre daha stabil çalışır + daha güvenli bir işletim sistemidir..Bu da format süreni artırır..
Defender ı severim..Defender ı ma laf yok..Trojanları bi ben , bi de defender sokmuyoruz beraber :)
Nis iyidir ama kullanıcı kötüyse , yapacak bir şey yok..Windows 7 de zaten bi avira da yetiyor..''cesareti olan varsa p4 işlemci bilgisayara kurar'' demişsin..Demekki bende cesarret var..Biraz önce p4 işlemcili , windows 7 ultimate bilgisayardan kalktım ve e5200 ,4gb ram,64bit,hd2400 lü bilgisayarım da bunları yazıyorum..Emin olun o sistemde , windows 7 daha iyi , performansı tabiki de..
Windows 7 yi kuran ve kullanan birisine deyin ki , Xp de daha performanslı, daha pratik , daha hızlı , daha seri..Bilgisayardan hiç anlamıyorsa bile size gereken cevabı verir o..Benim vermeme gerek yok..
ne yamasından bahsediyorsunuz siz ?
Sistemi çökerten transforpack lerden mi yoksa stardock un yaptıkları ,sistemi yavaşlatan programlardan mı ?Yahu efendim ben o Dx10 lu ekran kartına para vericem , alıcam..Sonrada evimde Dx9 u kullanıcam..Oh ne ala memleket..Belki sen enayi olabilirsin ama ben değilim..Bu enayiliği de başkasına önermeyin !
Sen gözünü xp ile açtığın için , xp ile kapatmak istiyorsun..Yanlış yapıyorsun..Ben sana doğrusunu sölüyorum, he sen ''osman ben enayiyim ya bırak performansı , bırak görünümü , bırak çift çekirdekli , 4 gb ram ı..ben 3,25gb ram kullanır , Dx9 ekran kartı ve forumda da bas bas bağırırım xp xp diye''derseniz bilemicem orasını..
Bu arada senin gibi Xp ciler çok geldi..Daha önceki konuları aç oku..Sonra gelip , bana burada XP de..OK ? :)
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 13 Kasım 2009 23:35
- 1
- 2