Windows 7 Box Art Wallpapers
- 1
- 2
eyvallah çok hoş olmuş. microsoft da böyle bişeyler koysaymış iyi olurdu. 7100 le gelen standart capon balığı enteresan . belki final sürümle birlikte hazırlanır yeni bir seven theme. yalnız Se7en harbi şekil oldu bu sefer macOsx falan ilgimi çekmiyor artık.
Evet görünüm çok iyi ama yeni bir tema gerekli bence de. Büyük bir ihtimalle de olacak ;)
Bunlarda benim arşivden ;)
H@y@let paylaştığın resimler çok güzel resimlerin hepsini kaydettim çok teşekkür ederim paylaşım için :)
Ben teşekkür ederim arkadaşlar size ;) devamı gelecek yarın geç olduğu için ara veriyorum. Sizde paylaşırsanız çok sevinirim ;)
Bunlarda benden ;
Tüm Resimleri Görmek İçin Tıklayın [Galeri]
Arkadaşlar sizlere birde küçük bir ipucu vereyim;
Bu HD resimleri ben google dan buluyorum. Fakat biz bulamıyoruz diyorsanız aramanızı şu şekilde yapın;
- Google Görsellere gelin ve Windows Seven (7 yazmayın pek bi yararı olmaz aramanıza) HD Wallpaper yazın ve arayın.. [ingilizce aramanızda daha çok sonuç gösterecektir]
veya Deviantart.Com a girip Windows Seven diye arama yapın [Dünyanın En Büyük Grafik & Grafikerler Sitesi] eminim birçoğunuz biliyorsunuzdur.. Hayalet arkadaşımızda bu görselleri verdiğim siteden çekip sizlerle paylaşıyor [emeğine teşekkür ederiz ama kaynak göstermek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum]
çok güzel resimler hepsi paylaşan herkese teşekkürler
numbbmicrosoft da böyle bişeyler koysaymış iyi olurdu. 7100 le gelen standart capon balığı enteresan .o japon balığı değilki o beta balığı windows 7'de daha beta aşamasında olduğu için beta balığı koyuyorlar anladınmı
ferit1234o japon balığı değilki o beta balığı windows 7'de daha beta aşamasında olduğu için beta balığı koyuyorlar anladınmıama artık rc oldu rc balığı koysunlar
resimler cok harika ellerine saglık
bildiğiniz capon işte :) uzatmayalım, arkdaşlar paylaşımlar için teşekkürler hepsi çok güzel. windows 7 fetişi yaptıracanız bize nerdeyse :D
Buyur arkadaşım verilen tüm resimleri birleştirdim.
Dosya Boyut: 22,6 MB
Dosya Biçimi: .RAR [Winrar Arşiv Yöneticisi]
Dosya URL'si: [Buraya Tıklayarak URL ye Ulaşabilirsiniz.]
kmuratkBuyur arkadaşım verilen tüm resimleri birleştirdim.Çok sağol arkadaşım.Dosya Boyut: 22,6 MB
Dosya Biçimi: .RAR [Winrar Arşiv Yöneticisi]
Dosya URL'si: [Buraya Tıklayarak URL ye Ulaşabilirsiniz.]
saol eline sağlık kardeşim çok güzeller hepsini istiyorum senden :)
güzel resimler ellerinize sağlık aldım hepsini kullanırım sırayla :)
- 1
- 2