Windows 7 Box Art Wallpapers
- 1
- 2
eyvallah çok hoş olmuş. microsoft da böyle bişeyler koysaymış iyi olurdu. 7100 le gelen standart capon balığı enteresan . belki final sürümle birlikte hazırlanır yeni bir seven theme. yalnız Se7en harbi şekil oldu bu sefer macOsx falan ilgimi çekmiyor artık.![]()
![]()
Evet görünüm çok iyi ama yeni bir tema gerekli bence de. Büyük bir ihtimalle de olacak ;)
Bunlarda benim arşivden ;)

H@y@let paylaştığın resimler çok güzel resimlerin hepsini kaydettim çok teşekkür ederim paylaşım için :)
Ben teşekkür ederim arkadaşlar size ;) devamı gelecek yarın geç olduğu için ara veriyorum. Sizde paylaşırsanız çok sevinirim ;)
Bunlarda benden ;
Tüm Resimleri Görmek İçin Tıklayın [Galeri]
Arkadaşlar sizlere birde küçük bir ipucu vereyim;
Bu HD resimleri ben google dan buluyorum. Fakat biz bulamıyoruz diyorsanız aramanızı şu şekilde yapın;
- Google Görsellere gelin ve Windows Seven (7 yazmayın pek bi yararı olmaz aramanıza) HD Wallpaper yazın ve arayın.. [ingilizce aramanızda daha çok sonuç gösterecektir]
veya Deviantart.Com a girip Windows Seven diye arama yapın [Dünyanın En Büyük Grafik & Grafikerler Sitesi] eminim birçoğunuz biliyorsunuzdur.. Hayalet arkadaşımızda bu görselleri verdiğim siteden çekip sizlerle paylaşıyor [emeğine teşekkür ederiz ama kaynak göstermek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum]
çok güzel resimler hepsi paylaşan herkese teşekkürler
numbbmicrosoft da böyle bişeyler koysaymış iyi olurdu. 7100 le gelen standart capon balığı enteresan .o japon balığı değilki o beta balığı windows 7'de daha beta aşamasında olduğu için beta balığı koyuyorlar anladınmı![]()
ferit1234o japon balığı değilki o beta balığı windows 7'de daha beta aşamasında olduğu için beta balığı koyuyorlar anladınmıama artık rc oldu rc balığı koysunlar![]()
resimler cok harika ellerine saglık
bildiğiniz capon işte :) uzatmayalım, arkdaşlar paylaşımlar için teşekkürler hepsi çok güzel. windows 7 fetişi yaptıracanız bize nerdeyse :D
Buyur arkadaşım verilen tüm resimleri birleştirdim.
Dosya Boyut: 22,6 MB
Dosya Biçimi: .RAR [Winrar Arşiv Yöneticisi]
Dosya URL'si: [Buraya Tıklayarak URL ye Ulaşabilirsiniz.]
kmuratkBuyur arkadaşım verilen tüm resimleri birleştirdim.Çok sağol arkadaşım.Dosya Boyut: 22,6 MB
Dosya Biçimi: .RAR [Winrar Arşiv Yöneticisi]
Dosya URL'si: [Buraya Tıklayarak URL ye Ulaşabilirsiniz.]![]()
saol eline sağlık kardeşim çok güzeller hepsini istiyorum senden :)
güzel resimler ellerinize sağlık aldım hepsini kullanırım sırayla :)
- 1
- 2