Eset Smart Security yüklemek istiyorum fakat sitesinde sürüm bilgilerinde Vista/XP/2000 yazıyor. Bunu yüklesem sorun olur mu?
Kaspersky kurmak istemiyorum, ramim çok az.(512)
Avira sevmiyorum.
Microsoft Security Essentials'ın henüz yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Windows 7 ile uyumlu internet güvenlik..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ahmet ERTUĞRUL herşeyi devletten bekleme ama :P
yükle bakalım , ESET i de sen kur bi bak , dene..
program yüklenmezse vista ,xp sp3 uyumluluklarında çalıştırmayı dene..
bencede en iyisi avira gibi...
Evet yeni kurdum. Bu arada konuyu açmadan önce Windows 7 forumuna bakmıştım(ilk iki sayfasına sanırım) ve forumda arama da yapmıştım. İlgili konu bulamamıştım. Konuyu açtıktan sonra Google'da arattım. Chip'te benzer konular varmış. Sonradan gördüm. Teşekkürler. Gerekli bilgiyi aldım.
illada ücretsiz olsun diyorsan panda antivirüs cloud'u kullanabilirsin. tanımlama bulma ve temizleme oranı % 99.4 olan tek yazılımşuanda. bu oranı ben değil recep beyin kendisi vermiştir profilinden ulaşıp bakabilirsiniz konuya.
Evet yeni geçtim Mustafa. Gerekli bilgi derken Eset oluyormuş.
@black_flood
Ben ücretsiz olsun diye bir şey dememiştim.
AeroSnap çalışmıyor. Neden olabilir acaba? Hem denetim masasından hem de kayıt defterinden kontrol ettim. Ayarlar tamam. Ekran kartım aero temalarını çalıştırıyor. Aero temalarını çalıştırdığına göre AeroSnap'i çalıştıramaması garip olur. Yoksa snap in çalışması için pencereleri ekran kenarına yaklaştırırken bir tuş kombinasyonu falan mı lazım?
http://shop.symantecstore.com/st ... _tr_TR/pgm.11728000
Buradan beğendiğin bir Norton ürününü indir.
Windows 7 uyumlu Norton 2010 deneme sürümleri.
http://shop.symantecstore.com/st ... _tr_TR/pgm.11728000512 mb ram'da Norton kasar diye düşünüyorum....Buradan beğendiğin bir Norton ürününü indir.
Windows 7 uyumlu Norton 2010 deneme sürümleri.
+ chip sitesi de yayınladığı bir konuda en iyi güvenlik yazılımı olarak seçmişti..
Olmuyor nedense, AeroShake, AeroPeek çalışıyor ama.Oldu. Önce bir pencereyi aktifleştirip sonra Windows+sağ veya sol yön tuşu yapınca yapışıyor kenara. Sizde böyle değil mi? Bende niye böyle?Bu arada ESS 4 kurdum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 26 Eylül 2009 00:11
Oldu. Önce bir pencereyi aktifleştirip sonra Windows+sağ veya sol yön tuşu yapınca yapışıyor kenara. Sizde böyle değil mi? Bende niye böyle?kurduğunuza sevindim..mouse ile kenarlara taşıyarak, sürükleyerek , penceleri sağa sola yapıştırabilirsin..senin dediğiniz gibi de yapışıyor..Bu arada ESS 4 kurdum. Yardımlarınız için teşekkürler.
benim için farketmez :P
ekran kartın için gereken hotfix i kurdun mu ?
Hayır. Onu nerden kuracağım ki? Nvidia nın sitesine girsem Windows 7hotfix diye bir şey mi var? Yoksa Windows güncelleştirmeleriyle mi geliyor?
Tamam o zaman soruyorum.
1. Autorun ı nasıl kapatırız? XP'de kapatmıştım ama şimdi unuttum gitti. Win 7 farklıdır diye düşünüyorum bir de.
2. Masaüstü kısayollarındaki kocaman okları nasıl kaldırırız? Yine XP'de yapmıştım, unuttum.
3. Aero teması, cd yazıcı, internet gezgini, ve bir sistem klasörü açıkken biraz kastı. İnternet gezgininde üç sekmede video, ikisi videosuzdu galiba. İki tane de masaüstü aracı açık. USB belleğimi ram olarak kullanabilir miyim? Siz bu soruyu cevaplamadan önce readyboost u biraz forumda ve Google'da arayayım.
4. Readyboost'la eklediğim ram suni midir? Yoksa gerçekten anakarta takılmış ram gibi mi çalışır?
Hayır. Onu nerden kuracağım ki? Nvidia nın sitesine girsem Windows 7hotfix diye bir şey mi var? Yoksa Windows güncelleştirmeleriyle mi geliyor?nvidia ekran kartınız olduğunu bilmiyordum..bu hotfix ati ye özgü birşey..sen bu sorun için nvidia ekran kartı kullanan birisinden yardım al..ama bildiğim kadarıyla bu özellik windows7 nin içinde var..yani ekran kartı v.s farketmiyor..sizde nasıl yok anlamış değilim..indirdiğin windows 7 virüs lü olmasın ?Tamam o zaman soruyorum.
1. Autorun ı nasıl kapatırız? XP'de kapatmıştım ama şimdi unuttum gitti. Win 7 farklıdır diye düşünüyorum bir de.
2. Masaüstü kısayollarındaki kocaman okları nasıl kaldırırız? Yine XP'de yapmıştım, unuttum.
3. Aero teması, cd yazıcı, internet gezgini, ve bir sistem klasörü açıkken biraz kastı. İnternet gezgininde üç sekmede video, ikisi videosuzdu galiba. İki tane de masaüstü aracı açık. USB belleğimi ram olarak kullanabilir miyim? Siz bu soruyu cevaplamadan önce readyboost u biraz forumda ve Google'da arayayım.
4. Readyboost'la eklediğim ram suni midir? Yoksa gerçekten anakarta takılmış ram gibi mi çalışır?1.denetim masası/otomatik kullan
2.başlat/çalıştır/regedit / hkey_classes_root/Lnkfile nin yanında ki IssShortcut u silin ve sistemi yeniden başlatın
3.USB belleğiniz ram olarak kullanabilirsiniz..
4.Readyboost la eklediğin ram sunu ram dir bir nevi..raminin yetmediği uygulamalarda bu readyboost devreye giriyor..kısacası faydası vardır..farkı siz deneyip, görebilirsiniz..ama kesinlikle anakartına taktığınız ram gibi performans alamazsınız !