: )
ürün güzel..herşey güzel linkte...
ama
sizin yazdığınız bu link daha da okunur , dikkat çekilir olabilirdi ve bu sayede de kullanıcının dikkatini çekerdi..hatırlarsınız , ilk foruma konu açtığımda windows 7 hatalı gibi bir konu başlığı açmıştım ve uyarmıştınız..o konuyu neredeyse çoğu kişi okumuştur ve yorum yazmıştır..sizde o konumda ki gibi en alt paragrafa yazıcağınız yerde en üstte yazsaydınız DİKKAT gibi yazılar içerseydi , o zaman işte herkes okurdu.. :)
yanlış anlamayın bu konuda..sizden kaynaklanan bir sorun değil bu , kullanıcıdan ,tüketiciden kaynaklanan bi durum..
linkteki programa gelince , kullanıcı inanmaz..biz o kadar diyoruz , windows 7 yi kur , süper v.s birçok özelliğini anlattığımız halde halen kurmayanlar var ve yeni konu açarak kursam mı dediklerini görüyoruz..(ki [email=Mustafa@PC]Mustafa@PC[/email] de böle bir konu yazmasına rağmen)
kısacası inanmıyor..hangisi kolay geliyorsa onu kullanıyor..
kullanıcı herşeylerini değiştirir fakat bu tarz alışkanlıklarını değiştirmez : )
geçenlerde de böle bir durum yaşadım..youtube ye girmek isteyen arkadaşım dns değiştiremiyor ve bana söledi,yardım almak istedi(arkadaşım)..blogum da ki bu konuda yazdığım linki verdim..aldığım cevapda ise ne diyeceğimi bilemedim..
''BEN O KADAR YAZIYI OKUYAMAM,SEN BANA BURADA KISACA ANLAT ''