O birkaç program neydi ?
Windows 7 Pc sag tıklayınca Yönet calişmıyo.?
şimdilik pek fazla birşey yuklemedim yukledıklerım
olmadı bude yemedi haydaaaaaaaaaaaaa
olmuyo dostum olmuyo ney acaba sorun
Yaw bende denedim olmuyor sürekli yeniliklerle karşılaşıyorum.
Mustafa@PCO işlem ne çabuk bitti ?böyle degilmi sfc /scannow
DETROIDYaw bende denedim olmuyor sürekli yeniliklerle karşılaşıyorum.ikimizeme denk elmiş acaba sorun
Öncelikle:
Sorun Wİndows 7'den değil sizden kaynaklanıyor!
Bilgisayarımı Yönet dediğinizde çalışan dosya C:\Windows\System32 yolunda yer alan mmc.exe dosyasıdır.
Bilgisayarınızdaki bir virüs, ya da siz EXE uzantılarının dosya ilişkisini bozdu.
C:\Windows\System32'ye girip mmc.exe'yi çalıştırmayı deneyin, durmu bana bildirin.
Başka programlarda da sorun çıkıyor mu?
Mustafa@PCBaşlat arama çubuğuna bilgisayar yönetimi yaz enterla...olmuyo dostum
seven44böyle degilmi sfc /Aynen öyle bu eksik sistem dosyalarını tamamlıyacak !
Bilgisayar yönetimi yoksa pc'inde ya bir virüs engelliyordur,yada silinmiştir malum dosya,
sfc /scannow bunu yazıp enterlayınca ms-dos penceresi çıkması lazım %1-2-..100'kadar sürecek bir işlem başlamsı lazım ms-dosta çıkmıyor mu bu ?
O zaman sadece sfc yazıp enterlamayı bir dene ?
Recep BaltaşÖncelikle:mmc.exe calışiyoSorun Wİndows 7'den değil sizden kaynaklanıyor!
Bilgisayarımı Yönet dediğinizde çalışan dosya C:\Windows\System32 yolunda yer alan mmc.exe dosyasıdır.
Bilgisayarınızdaki bir virüs, ya da siz EXE uzantılarının dosya ilişkisini bozdu.
C:\Windows\System32'ye girip mmc.exe'yi çalıştırmayı deneyin, durmu bana bildirin.
Başka programlarda da sorun çıkıyor mu?
Mustafa@PCBilgisayar yönetimi yoksa pc'inde ya bir virüs engelliyordur,yada silinmiştir malum dosya,sfc /scannow yapıyorum 2 sanıye surmuyo kaybouluyosfc /scannow bunu yazıp enterlayınca ms-dos penceresi çıkması lazım %1-2-..100'kadar sürecek bir işlem başlamsı lazım ms-dosta çıkmıyor mu bu ?
O zaman sadece sfc yazıp enterlamayı bir dene ?
Mustafa@PCsadece sfc yap bakalım ?cıkmasyla kapanması bir oluyo
Mustafa@PCsfc yaz üstte çıkınca sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de bakalım ?aynı cıkmasyla kaybolması olmuyo