ee bu yoğunlukta bu inmaez ben yatıyorum.iyi akşamlar.indirmeyi bekleyenlere iyi nöbetler:D
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.indremiyorumm kayıt yaptım ama allh aşkına yardım edin lütfenn
senin bu kapak uymadı yaw sen başka bi kapak bul
link yemedi :)) puha ha ha
OptiqpasqaN:D kapak yapmaya calısıyosun bizi :D ama sen sise dibi oldun be abisiister inan ister inanma ben nesi inandırmak zorunda değilim
gerçek linki de veririm
pf amma heyecan yaptınız he 2 gün sonra indirin nolcak bu arada o link beta. şu anda arkadaşların beklediği rc sürümü...
akicomister inan ister inanma ben nesi inandırmak zorunda değilimbize bi kıyak yap fullu ver nolur
gerçek linki de
akicomister inan ister inanma ben nesi inandırmak zorunda değilimçabuk ver........
gerçek linki de
:D iyide beyler bişey sorcam türkçe mi o indirdikleriniz ?
yarın gece arkdaşlar boşu boşuna beklemeyin....
akicomister inan ister inanma ben nesi inandırmak zorunda değilimBir ekran görüntüsü alabilir miyiz indirme penceresi açıkken?
gerçek linki de
bende yatıyom hade size iyi geceler :D uyku bırakmaz beni xD kendinize iyi bakın mustafa dikkat et kendine :D donunu calarlar sora xD hade cav cav
:ÇD hahaha :D :D :D hahaha :D
wala kanım kaynıyan arkilere veriyim ben günlerdir 7 yi araştrıyom
abi bırakın saçma şeler uraşmayı akikon kardeş insan gibi millet burda link istiyor koy lütfen yada masüstü fotsunu çek buraya koy... insanlara gıcıklık yapıyorsun şuan...
ya kardeş burası bir paylaşım sitesi lütfen linki paylaşırmısn.. sonuçta sende burda soru soruyosun cevap veriyorlar yapma böle....
ya arkadaşlar inanıyomusunuz adam sizi yiyooo eğer çıksa zaten microsfttan eşşek kadar yayın olur uzaydan mı çekcek adam.