arakadaşlar daha oncede değidiğim pasific time da açılıyoo bu hep boyle yarın gece 10 dan itibaren gibi gelir rc...
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.smkabi bırakın saçma şeler uraşmayı akikon kardeş insan gibi millet burda link istiyor koy lütfen yada masüstü fotsunu çek buraya koy... insanlara gıcıklık yapıyorsun şuan...Yayınlanmayan bişeyi o nerden bulsun.
kapak isteyen varmı arkadaşlar
ben koyyim kapak koyyim
bekleyin daha büyük kapaklarımda war
hatta ekrana kapak kor onunda fotosunu veririm
sinan354ya arkadaşlar inanıyomusunuz adam sizi yiyooo eğer çıksa zaten microsfttan eşşek kadar yayın olur uzaydan mı çekcek adam.işte bunu bekliyodummyaww arkiler siz benden uysnıksınız eğer oolsa zaten şimdiye bulmuştukk
hesapliyim
americada saac 7 sabah 7 yani ve 5 mayıstalar yani her an koyabilirler linki
peki bana yardımcı olan arkadaşlarıma teşkkür ederim..... bu iki tane kapak mevzusu yapan arkadaşlarımda gitsinler başka yerde yapsalar iyi olur... kirilik yartatıolar..
bakın amacım saçmalık değil bende insan gibi bekliyom bi eşşeoğlueşşek şakası yaptık bitttii
kapak yaptıkk bitti
şu download de gels edee bitseee
akicomişte bunu bekliyodummabd bizden 7 saat geride ileride değil daha onlar 5 mayısa girmediyaww arkiler siz benden uysnıksınız eğer oolsa zaten şimdiye bulmuştukk
hesapliyim
americada saac 7 sabah 7 yani ve 5 mayıstalar yani her an koyabilirler
ındırmeye başlayan arkadaş varsa lınk gondersın
ya ben bulamadım
İngilizce sürümlerini koydular ancak downloada açmadılar.Birazdan açıcaklar heralde..
H€LLabd bizden 7 saat geride ileride değil daha onlar 5 mayısao zaman sayın abd arkim sölede getirsinler şu 7 yi tr ye
arakadaşlar daha oncede değidiğim pasific time da açılıyoo bu hep boyle yarın gece 10 dan itibaren gibi gelir rc...bidaha yazıyorum
300 dolara üye olanlar 30 undan beri indiriyo zaten :) yada connect testırlerı halka beleşçilere herzaman en son.:)
ABD şu an 4 Mayıs'ı yaşıyor, saat 17:30.
Microsoft'un sitesinde şöyle bir şey var:
Kırmızı ile gösterdiğim yere dikkat.
MSDN ve TechNet aboneleri için indirilebilir durumda.
Microsoft, Silikon Vadisinde Bulunuyor Buda San Francisco Demek Oluyor Buda Orda Tarif Ve Saat Olarak
04.05.2009
14:33
dayanın biraz daha abd saatine göre deil GMT'ye göre vercekler %90 02:00 kadar bekleyin o zamanda gelmezse gidin yatın kalkınca indirirsiniz
arkiler biraz araştırın eminimki bulabilirsiniz çünkü başka sitelerde olması da münkün
verildi diyordu arkadaş ondan dedim peki hangi siteden indiriliyo arkadaşalr):)
şimdi yapılan açıklama da [bu seferkişakadeğilö] 3.31 gb boyutunda geliyoooooooooo
doganogulturkABD şu an 4 Mayıs'ı yaşıyor, saat 17:30.TechNet Aboneliği 370 € :)Microsoft'un sitesinde şöyle bir şey var:
Kırmızı ile gösterdiğim yere dikkat.
MSDN ve TechNet aboneleri için indirilebilir durumda.
bekliyoruz valla düşsede indirsek bide hangi siteden indircez link verseniz süper olucak valla....
ya bu böyle olmayacak herkez saatlerini ileri alsın bakalım işeyarayacakmı.