linkin verilmesini sabırsızlıkla bekliyorum ama şimdi verilmeyecek sanki
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.:)
Ali Yenal Erbilya bu böyle olmayacak herkez saatlerini ileri alsın bakalım işeyarayacakmı.
Türkiye'de Saat Sabah 10:00 Olunca Orada 5 Mayıs Olacak :D Siz Boşuna Bekliyorsunuz...
abd new jersey new york bizden 7 saat geri tekrar söylüyorum.
Ali Yenal Erbilabd new jersey new york bizden 7 saat geri tekrar söylüyorum.Fakat Microsoft Kendi Saat Dilimine Bakacaktır. Güney Kaliforniyada Oda Orası Daha Farklı.
DeJaVu_Fakat Microsoft Kendi Saat Dilimine Bakacaktır. Güney Kaliforniyada Oda Orası Daha Farklı.orası kaç saat geri 10mu oluyor gidinyatın.
Ali Yenal Erbilorası kaç saat geri 10mu oluyor gidinyatın.Evet 10 Saat Geri...Şuan Orada
04.05.2009
15:03Son Düzenleme: DeJaVu_ ~ 05 Mayıs 2009 01:03
Ali Yenal Erbilek saati ayarlayımEwt Bende Öyle, Pasific Olarak Seç -8 Olarak Gösterir Ama -10 Yapar..
Arkadaşlar, Fabrika Ayarlarınıza Dönün ALLAH Aşkına :)
Microsoft un Sunucuları , İndirme Hizmetini Tüm Kullanıcılara Sağlaması İçin Redmond - WA Saatine Göre Programlandığını Hatırlatmakta Fayda Var. Henüz ABD de Saat Dilimi Bir Yana , Tarihi Bile (Şu Gece Saati 01.xx İtibari ile) Değişmemiştir. Bu Nedenle Uyumaya Bakın:)
Şunuda Belirtmekte Yarar Görüyorum, Sanırım Bu Konuyada Kimse Değinmemiş ,ve Bir Çok Arkadaşımızın Bilgisi Yok,Burada Yer Vermek Daha Sağlıklı Olacaktır;
Microsoft 30 Nisanda TechNet-MSDN Microsoft Partnerlerine Sunduğu Resmi Windows 7 RC Sürümünün Sunucuları Sınırlı Kullanıcıya Hizmet vermesi Durumunda Dahi, Bir Anda Anı Yoğunluk ve Büyük İlgi ile Karşı karşıya Kalmış ve Sunucular Belirli Aralıklarda Hizmet Gerçekleştiremez Hale Gelmiştir.
Bu Nedenle , Public Olarak İlk Esnada Açılmasıyla Birlikte Ciddi Bir Yoğunluk Meydana Gelecektir, ve Kısmen Kullanıcılar Çeşitli Sorunlarla Karşı Karşıya Kalabilirler.Microsoft Yoğunluk Yaşanmaması İçin Farklı Alternatif Yaratabilir. Bu Nedenle Kendinizi Bu Tedirginliğe ve Olası Problemler İçinde Hazırlıklı ve Sabırlı Bulundurmayı Unutmayınız.Belkide Kötü Sürprizlere de :)
Windows 7 RC İçin, İndirme Sınırı , ve Key Sınırı Yoktur...(Kaldırılmıştır)
Hepinize Şimdiden Hayırlı Olsun :)
Sevgiler...
bakalım 02:00da indirebilcez mi?
Arkadaşlar ben http://technet.microsoft.com/en-us/bb403698.aspx bu Adresten Go to the Windows 7 Release Candidate Download Page bölümünü seçerek İngilizcesini indirebiliyorum ? Ama Türkçesi yok ?
evet türkçesi yok acaba bir değişiklik mi oldu?
NERDE BU RC1 HİÇBİR YERDE BULAMADIM İNDİREBİLEN ARKADAŞLAR VARMI MERAK EDİYORUM GERÇİ BU GÜN YARIN TORRENTE SIZAR
34 sayfanın son mesajına bak :D
galiba sunucda hız lımıtı var cunku hızlı ınternet kullandııgm halde yavas ınıyor
hız sorun değilde neden orj türkçe download yok her hangi bir açıklamadan haberi olan var mı?
bende şu an indiriyorum
2.36 GB boyutu
%10 oldu
[resim][/resim]