WİNDOWS 7 HAKKINDA HERSEY COZULUR 4 YIILIK BİLGİSAYAR UZERİNE OKUDUM
SELCUK ÜNİVERSİTESİ BİTİRDİM DAHA YENİ UYEYİM ARKADASLAR WİNDOWS 7 HAKKINDA SORUNUNUZ CIKARSA ANINDA COZULUR GEREKLİ PROGRAM İLE İLGİLİ YARDIMCI OLABİLİRİM RESSİMLİ ANLATIMDA VARDIR HP-ACER-TOSHİBA BAKILIR
windows 7 sorunlarınız anında cozulur ve hp
- 1
- 2
peki, öncelikle xp'le ilgili soruları kabul ettiğin için teşekkürler ^_^ telefondan evdeki internete bağlanmak istiyorum. Kablosuz ağ bağlantısını sorunsuz bir halde nasıl kurabilirim, kablosuz ağ bağlantısı normal kabloludan ayrı bir düzenek olarak mı çalışıyor? ve Kablosuz ağ bağlantısı kurduktan sonra telefondan buna nasıl bağlanabilirim? yardımcı olabilir misin?
Tamam o zaman madem bilgine güveniyorsun ilk soru benden gelsin. Window 7 de masaüstündekli kısayoların sol alt köşeside kısayol oldupunu belirten bir ok vardır. Bana o oku programsız bir şekilde kaldırmayı anlatırsan bilgine güvenebilirim...
Not: İnternetteki yöntemleri anlatma bana çünkü o yöntemler başka bir kısayol atadığınızda ya bütün kısayolların kararmasını sağlıyor yada kısayollar ortadan kayboluyor... Hadi bakalım çık işin içinden...
İLK ONCE EMİNE29 SORUSUNU YANITLAYIM 1. KABLOLU BİR SEKİLDE CALISIYOR NOKİA PC SUİTE DENEN BİR PROGRAM VAR İNDİR VE TELEFONDAN BİLGİSAYARA BAGLANMA KABLON VARMI FOTOGRAF FLAN ATTIGIN VARSA ONU TAG PROGRAMI İNDİR SANADA LİNKİ http://www.nokia.com.tr/destek-v ... bility-and-download NOKİA SİTESİNDEN PC SUİTE PROGRAMINI SANA LLİNKİNİ VERDİM TIKLA BİLGİLERİNİ YAP İNDİR http://www.frmtr.com/yarisma-ars ... esimli-anlatim.html burda ressimli anlatım :D indirdikten sonrakı asamalar yazıyo bakarak takıp et :D konu bitmistir level complette
İLK ONCE EMİNE29 SORUSUNU YANITLAYIM 1. KABLOLU BİR SEKİLDE CALISIYOR NOKİA PC SUİTE DENEN BİR PROGRAM VAR İNDİR VE TELEFONDAN BİLGİSAYARA BAGLANMA KABLON VARMI FOTOGRAF FLAN ATTIGIN VARSA ONU TAG PROGRAMI İNDİR SANADA LİNKİ http://www.nokia.com.tr/destek-v ... bility-and-download NOKİA SİTESİNDEN PC SUİTE PROGRAMINI SANA LLİNKİNİ VERDİM TIKLA BİLGİLERİNİ YAP İNDİR http://www.frmtr.com/yarisma-ars ... esimli-anlatim.html burda ressimli anlatım :D indirdikten sonrakı asamalar yazıyo bakarak takıp et :D konu bitmistir levelÇOOOOK teşekkürler :) müsait olduğum bir zaman hemen deniyeceğim.
Sanırım sorunumu anlatamadım yada sen anlamadım. Bak resim koyuyorum oradaki okları kaldırmak istiyorum...
++ sana yardımcı olyum bari arkadaştan ekmek çıkmayacak heralde :)
"Başlat>Aramaya başla(regetid yazıp aratıyoruz ve regediti açıyoruz
"H K є Y_CLASSES_ROOT\lnkfile" (LNKFİLE) anahtarına ulaştıktan sonra "IsShortcut" anahtarını siliyoruz bilgisayarı yeniden başlat w7 ve vista bu xp felan olmaz
ikondan kısayol okunu kaldırma desene kardesim ilk olarak baslat ara sozcuk regedit programı onu ara ac ve
HKEY_CLASSES_ROOT cıkacak ona tıkla ınfile anahtarı cıkacak onu devreye sok sonra ısShorcut cıkacak onu sec del tusuna tıkla HKEY_CLASSES_ROOT gir sonra piffle gir yine ısSHORTCUT cıkacak yine sil yeniden baslat kardesim ve bitmişstir :D
renegade ops stratejimi ? :)Strateji tarafıda var ama ben küçük boyutta büyük eğlence için yükledim oyunu ve beni aşırı tatmin etti. Oyunla ilgili video inceleme adresini veriyorum aşağıda. Orada sen bir bak nasıl olduğuna...
http://www.teknoseyir.com/31786/boyundan-buyuk-oyun-renegade-ops/
ikondan kısayol okunu kaldırma desene kardesim ilk olarak baslat ara sozcuk regedit programı onu ara ac veBirincisi Bir dosyanın adını değiştirmeyi bilmeyecek kadar salak değilim. Bİde gelmiş orsan ad değiştir sonra kısayol yazan yeri sil diyor. Ulan onu yapmayı bilmeyende bilgisayar kullanmasın artık. Sende dalga geçer gibi gitmiş bide açıklıyorsun. Ben orada açık açık kısayol oku demişim zaten.
HKEY_CLASSES_ROOT cıkacak ona tıkla ınfile anahtarı cıkacak onu devreye sok sonra ısShorcut cıkacak onu sec del tusuna tıkla HKEY_CLASSES_ROOT gir sonra piffle gir yine ısSHORTCUT cıkacak yine sil yeniden baslat kardesim ve bitmişstir :
2. olarak ınfile anahtarı demişsin ama üstteki yorum olmasa işin içinden çıkmayacaktım doğrusu LNKFILE olacakmış o şekilde buldm... Ayrıcana bu yöntemler yüzünden ileride ikonlar siyah oluyor ben bunu engellemeye çalışıyorum...
Benimde kendime göre bir yöntemim var bu ok işaretininin kaldırılması konusunda. İkonun üstündeki oku kaldırmak için o ikonun üzerine sağ tıklayın, özellikler menüsünden hedef bul düğmesine tıklayın.. O ikonun yüklü olduğu dizin açılacak.. İşte bu dizinde o ikonun üzerinde ok işareti olmayan bir simgesi var.. O simgeyi kopyalayıp masaüstüne yapıştırınca masaüstündeki o ikon oksuz oluyor, artık masaüstündeki üzerinde ok olan eski ikonu silebilirsiniz. Hiç regeditle falan uğraşmaya gerek yok.. Ama uzun iş benimkisi biraz sabır ister, o kadar simge var masaüstünde.. Yine de söyleyeyim dedim işe yarıyor çünkü.
Benimde kendime göre bir yöntemim var bu ok işaretininin kaldırılması konusunda. İkonun üstündeki oku kaldırmak için o ikonun üzerine sağ tıklayın, özellikler menüsünden hedef bul düğmesine tıklayın.. O ikonun yüklü olduğu dizin açılacak.. İşte bu dizinde o ikonun üzerinde ok işareti olmayan bir simgesi var.. O simgeyi kopyalayıp masaüstüne yapıştırınca masaüstündeki o ikon oksuz oluyor, artık masaüstündeki üzerinde ok olan eski ikonu silebilirsiniz. Hiç regeditle falan uğraşmaya gerek yok.. Ama uzun iş benimkisi biraz sabır ister, o kadar simge var masaüstünde.. Yine de söyleyeyim dedim işe yarıyor çünkü.Aradığım şey böyle bir şeydi işte deneyip sonucu yazarım...
selam platoonsı krdeşim bana şu konuda yardımcı olurmusun krdeşim
sana iki sorum olacak krdeşim
1-ben windows7 home basic lisans şifremi giremedim bir türlü kabul etmedi
şifreyi ne yaptysam şifreyi kabul ettiremedim
2-recovery hdd içinden recovery bölümünü sildim tekrar nasıl yükelrim bana yardımcı olurmusun
Benimde bir sorum olacak oyun yüklerken masaüstüne kaydettiğim simgeden oyun açılmıyor. Sadece oyunu kaydettiğim c deki dosyasından açılıyor. Masaüstündeki simgeye tıkladıgımda bilmemne.dll eksik diyor.Kardeş, o hatadan bende çok alıyordum ve sebebini kendi kendime öğrendim. Şimdi oyunu bilgisayara kurarken oyun, otomatik olarak kısayolunu masaüstüne atıyor ve sen sonradan oyunun kurulu olduğu dizini değiştirince de bu hatayı veriyor.. Senin yapman gereken şey, oyunun kurulu olduğu dizine git ve oyunun .exe ikonuna sağ tıkla ve masaüstüne kısayol oluştur..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (237243) ~ 01 Mayıs 2012 19:59
Kardeş, o hatadan bende çok alıyordum ve sebebini kendi kendime öğrendim. Şimdi oyunu bilgisayara kurarken oyun, otomatik olarak kısayolunu masaüstüne atıyor ve sen sonradan oyunun kurulu olduğu dizini değiştirince de bu hatayı veriyor.. Senin yapman gereken şey, oyunun kurulu olduğu dizine git ve oyunun .exe ikonuna sağ tıkla ve masaüstüne kısayol oluştur de veya kopyala ve masaüstüne yapıştır..Oldu hallettim çok teşekkür ederim :)
- 1
- 2