cash khun more do most more all do
cash khun more are than me?
cash khun more do most more all do
cash khun more are than me?
Yani coskun sakiz gibisin nereye baksam sen.
Coskun karar ver win 7 le mi yola devam linux live lami.
Gelecege baktik win 8 yine 32 bit hemde cok seri win 7 32 bite gore.64 bit nedir ki gelecegi olsun 64bitte gidici gelici degil.
adam daha 32 bitle 64 bitin ne oldugunu bılmıo :Dhttp://inciswf.com/9zhjytk7.swf
Valla bende w 7 ultimate var baya bi xp kullandım önceden hicte format felan gerektirmyio köpek gibi calısıyodu 80 gb hurda hdd ile ne yapsam cökmedi zavallıcak w 7 ye alısamadım şahsen xp yi daha cok seviyorum bi hata yüzünden sade dün 2 kere format atmak zorunda kaldım 7 ye pek sevemedim alısamadım yaff :D
herkesin ayrı kullandığı bilgisayarları vardır.
Benim bilgisayarım şöyle sizinkiler böyle benimki üstün sizinkiler düşük demek tıpkı zevkleri tartışmaya benzer.
herkesin zevki ayrıdır. XP eski bir işletim sistemi de olsa win7 nin giremeyeceği diskler piyasada %20 den fazla okullarda iş yerlerinde 4 gb lik hdd ler kullanılmakta halen. İş böyle olunca Xp ölümsüzleşiyor. Aynısını 98 2000 işletim sistemleri içinde diyebilirim. Xp 2 gb den altında çalımayınca 98 2000 işletim sistemleri devreye giriyor.
XP yi geliştirebiliriz Xp yi değiştirip başka yapılara cevirebiliriz ama desteği bitmek üzre olan bir işlteim sistemi. XP nin desteği bitsede kendisi ölmeyecek. Bunun arkasında doannım va alan desteği bulunmakta.
Win7 herşeyi otomatik tanır Adlı yanılgıyı halen kimseden yıkmış değiliz. Vista Hantaldır Yanılgısınıda yıkamadı Windows.
XP kırallığını 3-4 sene geçmesine rağmen açıktan bir işletim sistemi yapıldığını windows bildirmemiş ve yapmamıştı. XP krallığını uzun bir sessizlikten aldı.
Vista yıkamadı.
windows 7 ise berabere kaldı.
Windows 8 belki bu beraberliği kırabilir.
Ama kırallığı XP nin elinden alabilen şu an bir işletim sistemi yok.
herkesin ayrı kullandığı bilgisayarları vardır.Bu teoriyi ilkkez ben ortaya attim ``bilgisayar isletim sistemini kendisi seciyor`` bunu vistadan sonra anladim.Bazi bilgisayarlar linuxda acayip seri bazilarida windowsda,Windows 7 den sonra microsoft bu isede el atti.Artik windows 7 ve 8 (win 8 agirlikli) sistemin haritasini cikartiyor ``ornegin islemcinin`` bu haritalama uzerinden parcalar kotulesdikce sistemde kendini frenliyor. ``ornegin nfs the rundaki sabit 30fps`` olayi gibi.Windows 8 le birlikte islemci xp ve linux(bazi surumleri pardus gibi) agresif ram kullanimida linux gibi ama SIKISTIRMASIZ ve agresif oldu.
Benim bilgisayarım şöyle sizinkiler böyle benimki üstün sizinkiler düşük demek tıpkı zevkleri tartışmaya benzer.
herkesin zevki ayrıdır. XP eski bir işletim sistemi de olsa win7 nin giremeyeceği diskler piyasada %20 den fazla okullarda iş yerlerinde 4 gb lik hdd ler kullanılmakta halen. İş böyle olunca Xp ölümsüzleşiyor. Aynısını 98 2000 işletim sistemleri içinde diyebilirim. Xp 2 gb den altında çalımayınca 98 2000 işletim sistemleri devreye giriyor.XP yi geliştirebiliriz Xp yi değiştirip başka yapılara cevirebiliriz ama desteği bitmek üzre olan bir işlteim sistemi. XP nin desteği bitsede kendisi ölmeyecek. Bunun arkasında doannım va alan desteği bulunmakta.
Win7 herşeyi otomatik tanır Adlı yanılgıyı halen kimseden yıkmış değiliz. Vista Hantaldır Yanılgısınıda yıkamadı Windows.
XP kırallığını 3-4 sene geçmesine rağmen açıktan bir işletim sistemi yapıldığını windows bildirmemiş ve yapmamıştı. XP krallığını uzun bir sessizlikten aldı.
Vista yıkamadı.
windows 7 ise berabere kaldı.
Windows 8 belki bu beraberliği kırabilir.
Ama kırallığı XP nin elinden alabilen şu an bir işletim sistemi yok.
Yani bilgisayariniz cok eskiyse ram 1gb altindaysa isiniz zor.
Windows 8 tutarmi bence tutar.Metro biraz sacma ama gerekli.Kendim kullandim biliyorum windows 7 dende hizli ama microsoft yine ayni tavirla yola devam ediyor.Yani hicbirsey umrunda degil.Yani senin metroya alisman yada alismaman pekte enterese etmiyor etseydi kolaylastirir ve baslati kaldirmazdi.
Windows 8 den bekledigimi vermedi umarim final surumunde duzelir.
Yeni yetmeler halen XP kullanırken işin uzmanları Win7 kullanıyor. Yapacakları bişey yok çünkü XP den başka işletim sistemini ne kurmasını ne kullanmasını biliyorlar. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Cahile laf anlatmaktansa deveye hendek atlatmak daha kolay.
Yeni yetmeler halen XP kullanırken işin uzmanları Win7 kullanıyor. Yapacakları bişey yok çünkü XP den başka işletim sistemini ne kurmasını ne kullanmasını biliyorlar. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Cahile laf anlatmaktansa deveye hendek otlatmak daha kolay.
Kınaşlı adlı çok bilmiş arkadaş burda konumuz dilbilgisi değil, bilgisisayardan bahsediyoruz. O cümlede bir harfi kazara yanlış yazmışım diye sözde edebiyat parçalıyosun. Arif olanlar anlamış zaten. Anlayanlar da anlamayanlara anlatsın. Yazdığın bir cümle cevap da bile 10 tane imla hatası var ona bakarsan. Ne bir noktalama işareti ne büyük küçük harf kuralı hiçbirinden haberin yok. Her tarafı ofsayt. Bir de bize dilbilgisi dersi vermeye kalkıyorsun. Hadi ordan. Kimse bana hikaye anlatmasın.
Arkadaşlar Allah aşkına bakın bunda bir klavye hatası olabilirmibenzer olay basıma geldi sabriyle kar topu savası yapmıstık annem dedı nerden gelıon bende kar topu savası yapmaktan annem dedı yalan soyleme ıslak degılsın anne biz sabriyle yaptık dedım güldüm p1ç dıyerek içeri gir dedi aynı ona donmus mk:/
otlatmak yazmayı nasıl becerdi çok merak