2gb ram core 2 dou işlemcim işlemci hızı 3 Ghz ekran karti NVIDIA GeForce 8400 GS 512 mb sizce windows yedi bu bilgisayara nasıl olur kasma şu anda xp kullanıyorum memnunum w7 dede aynı olurmu acaba ?
windows 7 ye geçmelimiyim?
- 1
- 2
O sistemde çok rahat çalışır
=) öncelikle teşk. bir soru daha sormak istiyorum vistada bildiğiniz gibi ram üzerinden çalışıyor yani en fazla kullanılan programları ram e kaydedip çalıştırıyor ben bunu sevmiyorum bilgisayarı yavaşlatıyor bu windows 7 de varmı? birde 7 ye geçmek istiyorum çünkü xp temasından bıktım şimdi diyeceksiniz temasını yükle ama ne gerek var ekstradan ramden yemenin=)
XP'ye tema yükleyeceğine Win 7'ye geç daha iyi.
PC'nize doğru sürümü seçtikten sonra Win 7'den verim alabilirsiniz.
Sana önerim bilgisayarına win7 ultimate (orjinal) kurman(32 bit).XP bilgisayarın iyi olsa dahi şişer ve bi yerden sonra yavaşlamaya başlar.Ama vista ve win7 de bu yok.Tabi bu son cümlem aklını çermesin win7 derim ben seninki gibi bir bilgisayara gayet yakışır.
Kesinlikle geçmelisin Win 7 Home Premium 32 bit kur çok rahat ve hızlı çalışır oyunlar kasmada yapmaz Home Premium sürümü olduğu için değil yanlış anlama sadece dha az özellik göz çıkarmaz :)ama 32 bit öneririm dha hızlı kullanırsn oyunlar da rahat edersn .. Geç bile kalmşsn sistemin oldukça iyi, acele et :))
Bence ne yap biliomusun Çift işletim sistemi kur bi yerde xp bi yerde win7 hangisinden memnun kalırsan onla devam et sonrada temiz bi kurlum yaparsın
bide Yalnız online Counter Strike oyunuyosan win7 de olmuyor(sxe uyumsuz)
belirtiğin donanımlar windows7 için 32 bit kurulabilir.window7 sürümlere gelince home premium sürümünden aşağısı kullanıyıcı pek tatmin etmez. vista home premium kullanıyorum. yükseltme sürümlerini bekliyorum.çıkınca window7 home premium geçecem.window7 vista gibi kasmaz xp gibi gün geçtikçe şişip yavaşlamaz. xp yeni donanımların hızlarını kavramakta zayıf nedeni tanılama donanım güncelleme özelliği xp yok. vista ve window7 var. xp 2002 yılında üretildi karar senin.
gecme arkadasim kesinlikle bu kadar dandik berbat bir isletim sisitemi gormedim xp nin verdigi performansin yaninda degeri zerre kadar degil oyunlarda aldigin fps hizi duser cunku arka planda aero var ayrica oyunlari dx 10 calstrdigi icin fps illa ki dusucek istemesende dosya kopyalama falan xp den biraz daha kisa olabilir ama sirf bunu icinde 7 e gecilmez sahsen kullandim tum ayayrlamari yaptim hatta puanlamada 7.8 verdi ama boyle bir sistemde ben bunu diyorsam emin ol birsey vardir cok kotu
bazilarida diyor sisme misme bunlara da inanma kur bilgisayarina advanced carefull tum temizlemeleri yap adware guvenlik aciklaridir temizle vb sonra spybotu kur reklamalri spamlari engelle galry uitiles kur bos klasor kisayol disk birlestirme bunlarin hepsini guzelce yap temizle sonra kur ccleaneri herseyi temizle onda da kayit defterini duzenlesin sonra prefcth dosyasinin icidekileri sil disk defrag yap bak bakalim ondan sonra xp nin hizina kim erisebiliyor tabi kaypersky ida kurmayi unutma virusleri temizle ama kayspersky pure kur
İnsanların kafaları neden hep geriye basıyor anlamak zor.
Performansı bırakıp hantallaşmış sistemi tercih ediyorlar.
https://www.chip.com.tr/konu/wind ... tu-haber_20994.html
Üsütüne bir de IE 6 kulllanın daha iyi viriüs yersiniz.
Çok kötü koruma sağlıyor XP.
Ha bir de mükemmel görüntü kalitesi DX9 u da unutmayın.
İleriye dönük olsun..
Ayrıca
@Karamandalina
Bir daha benim mesajımdan alıntı yapma..
Bilmiyorsun bari bırakta insanlar doğru sistemi yüklesinler.
Bilmediğin konuda yazma.İnsanları yanlış yönlendirme.
Konu başlığına dikkat et.
Windows 7'ye geç ama 64 Bit için en az 3 GB Ram olduğundan dolayı 32 Bit. kurmanı öneririm.
Dayatmaların amacı ne ben onu merak ediyorum epeydir Chip'te yanlız. Bir grup sürekli sakın olaki XP'ye bırakmayın elleriniz kırılır derken, diğer bir grup da sürekli 7'den başka birşey kurarsanız cahil kalırsınız diyor. Forumdaki MS satış elemanı olanlara (varsa tabi) lafım yok tabi de, hepimiz kullanıcıysak niye böyle fanatiklik yapıyoruz ki gereksiz yere? XP'nin şusunu beğeniyorum, 7'nin şusu güzel desek ve tercihi KİŞİSEL KULLANIM DENEYİMLERİNİ duymak isteyen diğer üyelere bıraksak daha hoş olmaz mı?
- 1
- 2