GRaNZaTYazdığın mesaja ne yapmam gerektiğini çok düşündüm. Tamamen sileyim mi yoksa kırpayım mı diye. En sonunda olduğu gibi bırakmaya karar verdim. Çünkü yazdıkların giderek komik olmaya başlıyor.sayın mod...Bu tartışma burada kapanmıştır. Yalnız bir şey hatırlatayım, eğer foruma karşı bu kadar antipatin varsa kimse seni burada zorla tutmuyor. Bunu unutma...
Bu noktadan sonra, ilk mesajdaki arkadaşa yardım amacı dışında hiç bir mesaj girilmeyecek.
arkadaşlar haklı da olabilir haksızda ...
ama bu sizin onun bu foruma yaptığı emekleri görmezden gelip kapıyı göstermenizi gerektirmez....
önceki mesajlarınızda demokrasi monograsi diye bahsetmişsiniz... bu modur özgürlük anlayışınız...
Bu forumda Modların lullanıcılara daha Kibar Dikkatli bir şekilde yazmaları gerekir...
Düşüncelerimi belirttim bana da kapıyı göstermezsiniz her halde...
saygılar...
Windows garip davranıyor
- 1
- 2
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,148 mesaj
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj
bu forumdan gitmeyeceğim eger banlıyacaksan banla
kimseye zarar vermedim ben.
bana verilen zararlarda var,onlara karşı kimse durmadı...
Son Düzenleme: asimileci ~ 03 Mayıs 2007 11:44
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj
byzihhzaten sorunun birinci sebebi ctrl tuşu..radjoolbence klavyende sorun var. CTRL tuşu kendiliğinden basılı kalmış olabilir.çok bilmişlik yapmak istemem ama arkadaş sorunun cevabını söylemiş galiba....
saygılar...
ama arkadaş ısrarla söylemiş deneyin yapın dediği gibi oluyor görürsünüz diye ama, ciddiye alınmadığına göre demekki klavye sağlam![]()
Yıllanmış Üye
4,234 mesaj
@byzihh
Ben kimseye git demedim. Birisinin gitmesini istesem emin ol burada duramaz. Ama mod'lardan, admin'lerden ve daha bir çok şeyden şikayet eden birisini buraya bağlayan, zorlayıcı bir şey olmadığını hatırlattım. Arkadaşın üslubu hala buradaki arkadaşlık ortamının sınırlarının ötesinde. Bundan öncesini de bildiğim için pek ciddiye almıyorum, zira beni bilen bilir, geriside bir şekilde öğrenir.
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj
GRaNZaTArkadaşın üslubu hala buradaki arkadaşlık ortamının sınırlarının ötesinde.
hey asimileci
mesajını yolladıktan sonra
burdaki alıntı yaptığım bu cümleyi gördün,
sonra tuttun bu yazdığımdan bir üstte bulunan mesajının yarısını traşladın
sen az değilsin varya..
ilk önce leblebi gibisin falan filan yazıyordu mesajında
sonra geri güncelledin..
bu arada hani sen gidiyordun???
ben artık yokum diyordun???
gitmiyorsan bari sus..
susmuyorsanda tükürdüğünü yalama![]()
- 1