1 - Ben her şey güllük gülistanlık demedim, bu düşünceyi çıkaran sizsiniz çünkü polat alemdar gibi sanal karakterler ile zihniniz koşullanmış anladığım kadarıyla
2 - Mustafa Kemal Atatürk tarihi koşullar neyi gerektiriyorsa ona göre davranmıştır , kovmak kelimesini yanlış kullanmışsınız . Atatürk daima ulusal ve evrensel barıştan yana yüce bir şahsiyettir..
3 - Geçmişimizi elbette unutamayız , nerden geldiğimiz kim olduğumuz hatırlanmalı ancak yaşayışlarımızın önüne geçmemeli bunlar . Hataları , acıları belleğin bir köşesinde saklamalı fakat artık ileriye ,daha güzel bir geleceğe bakmanın zamanı geldi de geçiyor ..
4 - Microsoft'un windows 7leri böylesine bir sebepten toplatacağına kendinizin dahi inandığını düşünmüyorum, duygusal hareket ediyorsunuz, bizim küçük Zeynep de basitçe kullanıyor win 7'yi , dünyanın diğer küçük çocukları da .. reklamlarındaki mesajı eksik algılamışsınız .Microsoft böylesine küçük hesaplar peşinde koşacak bir şirket değildir. İnsanlık adına faydalı işler de yaptıklarına inanıyorum , buyrun burdan yakınız ; https://www.chip.com.tr/konu/bill ... e-destek_16001.html
5 - Sizin gibi hepimiz Türklüğümüzden gurur duyuyoruz , gurur duyulacak işler de yapmak gerek elbette ..
saygılar .. konuyu bir karşılıklı tartışma şekline dönüştürmeyelim lütfen . o yüzden noktayı koyuyorum .