Arkadaşlar yeni xbox 360 modeli bildiğiniz gibi piyasaya sürüldü . Benim sorum Türkiyeye geldi mi? gelmediyse ne zaman gelecek ?
Xbox 360 Slim
- 1
- 2
ikisininde fiyatı 300$ diye belirlenmişti birde kesin tarih bilen var mı?
arkadaşlar bidahaki ayın başında kesin olarak xbox 360 alıyorum sizce bekleyip slim mi aliyim yoksa elite mi aliyim ? acil cevap verebilirseniz sevinirim
temmuz ortası gibi tr de spotçularda bulabilirsin...
slim almak daha avantajlı tabi..daha sessiz,250gb hafıza,daha küçük ve wi-fi mevcut..hafıza onemli degil sesi bos wer ethernette bana yeter diyorsan niye bekleyesin..ama yok hafıza saglam olsun en yenisi olsun sessiz olsun xbox olsun dersen bekle ustam..
ama bu hafta sonu elite siparişi verdim artık isterse haftaya gelsin :D
hocam zaten ben tarihe bakmadım kusura bakma :D gecen hafta falan acmıssın bende daha 2 gunluk sanıyorum..ps3 le ps3 slim gibi dşün performanstan birsey kaybetmezsin sadece xbox slim biraz daha avantajlı ozellik olarak :) simdiden hayırlı olsun en sonunda aldın konsolu
çok saol bana çok yardımcı oldun senin hakkını veremem :D
arkadaşlar bende şu zamanlarda arcade almayı planlıyorumda 8 ay önce 3 tane tanıdıgım aldı 1 tanesi falcon diğer 2sijasper fakat hala hiçbiri ne ban yedi nede 3k gördü. Benimde bu sebeple 3k korkum bayağı bi azaldı ve jasper boardlarada güvendiğimden dolayı almayı düşünüyorum. Sormak istediğime gelince; arcade paketinde harddisk yok, sizce oyunları dvd'den oynatmayla pek birşey kaybedermiyim
ben bu soruyu daha önce sormuştum . aldığım yanıt ise cd nin ömrü uzar , göz daha az yorulur , konsol daha sessiz çalışır
sorun olmazda fazla hafıza işini gorur yani live'dan falan daha fazla faydalanabilirsin..yeni xbox (xbox 360 slim veya diger adıyla xbox ready for kinect) 16temmuzdan itibaren avrupada olacakmıs..chip inceleme de okudum yarım saat once henuz xbox bekledigim için iyi bir haber oldu banada..ayın 16sını beklicem.cuma gunune denk geliyor.en kotu 19 u olan ptesiyi beklicem.eger istanbuldaki yerlere gelmiş olursa gidip alıcam yenisini..gelmezse elite alıcam..düşünen arkadas cıkarsa az kaldı beklesin :)
carl sana birşey soracam. xbox 360 geldi dün kurdum oynuyorum kardeşimle . nba 2k10 oynadık oyun pota altında kasıyor bunun sebebi nedir acaba ?
arkadaşım bu anakart modeli nerde yazıo konsolun üstündemi kutusundamı ?
dvd nin markası verbatim . bende 5 tane oyun var hepsi aynı marka dvd hiçbirinde sorun yok sadece nba 2k10 da kasma oluyor :S
- 1
- 2