olmami
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ya arkadaş amma susuyorum ben ya..
Ben bekçilik yapınca düzeliyor forum sabah 11 gece 4 5 e kadar bekçilik yapıyorum
hele bakın biGTA 4'ü beni pc'm de kasıyor pek anormal bir durum değil :D Aslında psu dan kaynaklanıyor olabilir 450-500W yeterli fakat iyi olması gerekir.
3gb ddr3 1333 cl9 ram
i3 550 3.20ghz işlemciasus hd6770 direct cu ekran kartı
450w psu
ıpmıp h-55 gen anakart var
gta 4 un updatelerini yaptım ama highte fln kasıyo bu normal mi bnm sistem mi düşük ?
Gta 4 konsol portu olduğu için böyle yapıyor normal bir durum hayırlısı gta 5 diyorum
Görücezde adamlar 5 yıldır çalışıyorlar ve 6. yılda çıkacağı için öle birşey olmayacaktır. toplam 6 yıl çalışmış olucaklar gta 5 için
2008 de başladılar yapmaya 2011 de duyuruldu
hele bakın biİ7 ile kasma yasıyan bile var okadar takma kafana gta 4 özürlü bi oyun :D
3gb ddr3 1333 cl9 ram
i3 550 3.20ghz işlemciasus hd6770 direct cu ekran kartı
450w psu
ıpmıp h-55 gen anakart var
gta 4 un updatelerini yaptım ama highte fln kasıyo bu normal mi bnm sistem mi düşük ?
Bende pentium e 6600 ile oynuyorum
Max Payne 3 oynarken Anti Alaising hariç her şeyi sonuna kadar açmıştım hiç kasma yoktu. Anti alaising açınca biraz düşürüyordum yine kasma olmuyordu. Fakat GTA 4 denen şu oyunu oynarken saçma saçma şeyler oluyordu. Ben de sildim. Bir oyun için bir yerler yırtmaya değmez :D