İyi akşamlar beyler :)
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İzledim süper filmdi .
BekleGeliyorum adlı üyeyi özledim :)
Benim önce skype'ye üye olmam lazım
İyi akşamlar NeverBackDown. Asla Pes Etme filmini önerir misin izleyeyim mi? (nickine bakılırsa önermem demeyeceğini bildiğim halde soruyorum :))Filmi kesinlikle tavsiye ederim.Filmi izledikten sonra gaza gelip bir yerlere yumruklican harika bir film.Ailece izleme ama sevişme sahnesi var.
BekleGeliyorum, Cotjr65, Mr_YAMYAM, kesko, glscgn, yunus07 vardı önceden...
Sürekli burada olan Cpt. Macmilan vardı. Hepsi online iken çok güzeldi forum dışarı çıkasım gelmezdi doyumsuz sohbetten...
Bekle geliyorumla joker65 i en son kışın hatırlıyorum , yunus07 tatilde galiba .
BekleGeliyorum, Cotjr65, Mr_YAMYAM, kesko, glscgn, yunus07 vardı önceden...Kulaklarim çinladi. :D Ben buralardayim
Sürekli burada olan Cpt. Macmilan vardı. Hepsi online iken çok güzeldi forum dışarı çıkasım gelmezdi doyumsuz sohbetten...
son goku. Arasira ugruyorum iste. Ama keske onlarda olsa dedigin gibi.
Arkadaşlar sınavlarınızda hiç kopya çekiyor musunuz?Bana sorarsanız hayatımda sadece bi iki kere oldu o da kopya hazırlayarak falan değil, zaten hayatımda hiç kopya hazırlamadım ve buna ihtiyacım da yoktu yani.İlkokul ve üniversite hayatımda hiç olmadı aslında ortaokulda da olmadı, bi sınavda biri bana önceden ondan böyle birşey talep etmediğim halde halde kopya vermişti(soruları söylemek) o da işime yaramamıştı.Ortaokul hayatım gerçekten çok parlaktı(tabi sonrası da kötü değildi) her dönem takdir alıyordum
Anaglif(red-cyan) bütün 3D görüntülerle uyumlu işte, istersen tüplü TV'de bile böyle video,resim veya filmleri bu gözlük sayesinde izleyebilirsin.O dediğin teknolojiden haberim yok bu arada belki size inandırıcı gelmeyecek ama 9 yıldır sinemaya gitmiyorum.Yani bu gözlük, camlarının renkli olması sebebiyle uyumlu görüntüleri 3 boyutluya çevirebiliyor ya, şimdilerde televizyonlarda ve sinemada kullanılan yeni 3 boyut teknolojisi gibi kaliteli bir deneyim sunuyor mu?
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 17 Ağustos 2012 23:52
Arkadaşlar sınavlarınızda hiç kopya çekiyor musunuz?Bana sorarsanız hayatımda sadece bi iki kere oldu o da kopya hazırlayarak falan değil, zaten hayatımda hiç kopya hazırlamadım ve buna ihtiyacım da yoktu yani.İlkokul ve üniversite hayatımda hiç olmadı aslında ortaokulda da olmadı, bi sınavda biri bana önceden ondan böyle birşey talep etmediğim halde halde kopya vermişti(soruları söylemek) o da işime yaramamıştı.Ortaokul hayatım gerçekten çok parlaktı(tabi sonrası da kötü değildi) her dönem takdir alıyordumOkulda mermerler ve duvarlar ne işe yarar bilir misiniz
Bizim hocalar herşeyi okuyor , lise 4 e geçtik özelimize bakıyorlar daha
Arkadaşlar sınavlarınızda hiç kopya çekiyor musunuz?Bana sorarsanız hayatımda sadece bi iki kere oldu o da kopya hazırlayarak falan değil, zaten hayatımda hiç kopya hazırlamadım ve buna ihtiyacım da yoktu yani.İlkokul ve üniversite hayatımda hiç olmadı aslında ortaokulda da olmadı, bi sınavda biri bana önceden ondan böyle birşey talep etmediğim halde halde kopya vermişti(soruları söylemek) o da işime yaramamıştı.Ortaokul hayatım gerçekten çok parlaktı(tabi sonrası da kötü değildi) her dönem takdir alıyordumBende hiç kopya çekmedim diyemem. Nadiren çekmişimdir o da formül gereken sorularda formulu unuturdum.Kucuk bie Formul defterim olurdu.Defter de degil bloknot.. Butun derslerin konularina gore formul ve tanımlarini yazardim. :) Zaten yarisini da yazarken oğrenirdim. Aklimda olmayanlari da caktirmadan bakardim. Tabi lisedeki olaylar bunlar. Fizik, kimya formulleri falan... :)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 18 Ağustos 2012 00:03