Ben ezberlerim genelde , ezberleyemediğimi mermere yazarım .
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.MacMillian sen bilirsin üniversitede yerine imza atma olayını.Ben bir kere bile böyle birşey yapmadım, hatta 4 yıl boyunca sade 4-5 kez okula gitmediğim oldu (devamsızlık anlamında), ama bi keresinde ben istemediğim halde arkadaş yerime imza atmış.O ders(devamsızlık da önemli değildi ders için)de sabah erken başlıyordu ondan bazen geç kaldığım oluyordu.
Bi de hocalar yerlerimizi degistirirdi. Tembeller ve kopya cekme olasiligi yuksek olanlari ön tarafa alirdi. Sen suraya gec, sen arkaya git, sen falanca arkadasinin yanina otur,.. :D
Bizim okulda bi program değişti(rektör değişikliğinden dolayı) ardından bazı dersler sabah 8'de başlar oldu.
Sabah 8'de kalkmakta kötü ama ben 6 da kalkıyorum
Arkadaşlar sınavlarınızda hiç kopya çekiyor musunuz?Bana sorarsanız hayatımda sadece bi iki kere oldu o da kopya hazırlayarak falan değil, zaten hayatımda hiç kopya hazırlamadım ve buna ihtiyacım da yoktu yani.İlkokul ve üniversite hayatımda hiç olmadı aslında ortaokulda da olmadı, bi sınavda biri bana önceden ondan böyle birşey talep etmediğim halde halde kopya vermişti(soruları söylemek) o da işime yaramamıştı.Ortaokul hayatım gerçekten çok parlaktı(tabi sonrası da kötü değildi) her dönem takdir alıyordumİlkokul ve ortaokulda neredeyse hiç çekmedim çünkü çekebileceğim biri yoktu, ayıptır söylemesi okul birincisiydim :) Kopya isteyenlere de pek vermezdim çünkü geri dönüşü olmayacaktı. Bazen aralarında kopya çekerlerdi yine benden düşük alırlardı. Zaten sınavlarda kopyaya ihtiyaç duyulmadan çok yüksek puanlar alınabiliyordu ama liseye geçince iş değişti tabii. Sınavlar kazık gibi girmeye başlayınca çok zorlandığım yerde kopya almaya ve vermeye başladım ama çok zorda kalırsam yaptım, kopya çekmeyi sevmiyorum. Yalnız şu sınavlar en yakın arkadaşları bile birbirine rakip yapıyor. Lisede bunu pek yaşamıyorum ama ortaokuldayken mecburiyetten sıkı bir rekabet içindeydim. Daha lise 2'ye geçtim ilerki yıllarda ne olur bilemem.
MacMillian sen bilirsin üniversite yerine imza atma olayını.Ben bir kere bile böyle birşey yapmadım, hatta 4 yıl boyunca sade 4-5 kez okula gitmediğim oldu (devamsızlık anlamında), ama bi keresinde ben istemediğim halde arkadaş yerime imza atmış.O ders(devamsızlık da önemli değildi ders için)de sabah erken başlıyordu ondan bazen geç kaldığım oluyordu.Aynen oyle dostum bilmem mi. Bende oyle bisey yapmazdim. Imza atmami isterlerdi hayir atmam derdim kötü olurdum onların gozunde. Olursam olayım banane.. Hadi bise basina geldi cocugun disarda. Yoklamada sinifta gorunuyor. Direkt hoca sorumlu sonra da imzayi atan kisi.
İlkokul ve ortaokulda ben de öyleydim sosyalik ortaokulda zaten kesin,okul birincisi miydim bilmiyorum ama sınıf birincisi olduğum kesindi.İlkokul ve ortaokulda neredeyse hiç çekmedim çünkü çekebileceğim biri yoktu, ayıptır söylemesi okul birincisiydim :) Kopya isteyenlere de pek vermezdim çünkü geri dönüşü olmayacaktı. Bazen aralarında kopya çekerlerdi yine benden düşük alırlardı. Zaten sınavlarda kopyaya ihtiyaç duyulmadan çok yüksek puanlar alınabiliyordu ama liseye geçince iş değişti tabii. Sınavlar kazık gibi girmeye başlayınca çok zorlandığım yerde kopya almaya ve vermeye başladım ama çok zorda kalırsam yaptım, kopya çekmeyi sevmiyorum. Yalnız şu sınavlar en yakın arkadaşları bile birbirine rakip yapıyor. Lisede bunu pek yaşamıyorum ama ortaokuldayken mecburiyetten sıkı bir rekabet içindeydim. Daha lise 2'ye geçtim ilerki yıllarda ne olur bilemem.
Boşverin 1 ay'dan az kaldı tekrar teknoloji'ye dönelim .
Aynen oyle dostum bilmem mi. Bende oyle bisey yapmazdim. Imza atmami isterlerdi hayir atmam derdim kötü olurdum onların gozunde. Olursam olayım banane.. Hadi bise basina geldi cocugun disarda. Yoklamada sinifta gorunuyor. Direkt hoca sorumlu sonra da imzayi atan kisi.Evet aynen ben de senin gibiydim bu konuda, böyle birşey ne yaptım ne de yaptırdım.Yaw bizim Kıbrısta bu olay dizboyuydu.Hatta çocuk Türkiyede başka bir ülkede yerine imza atılıyor düşün. Zaten bunu önemseyen hocalar ya adları okuyor ya da sınıftakileri sayıyor.Eski usül yoklama alanlar da var hatta.Öğrenci sadece kendini kandırıyor yani.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 18 Ağustos 2012 00:23
Benim için bitti tekir, öyle genel sohbetler ediyoruz, dersten bahsetmiyoruz ki.
Bende 5 dk mola vereyim gözlerim acıyor artık .
Şunu söyleyeyim kopa çekin verin çok faydalı kopya çekerken bile öğreniyorsunuz şuana kadar hep kopya çekmişimdir isteyenede karşılıksız vermişimdir.İster tembel olsun ister en büyük rakibim sınavda çaresizlik nedir iyi bilirim.Her sınavda kopya çekmişimdir hayatım boyunca belki kolay derslerde yapmamışımdır.
Arkadaşlar benim masam da böyle :
Telefon sarjda olmasa , benimde yatağım böyle diye çekerdim . Notebook ön planda olacak tabiki
Arkadaşlar benim masam da böyle :bi bakıma cennet gibi. hiç bişeyi özenle yerleştirmedim doğal halii
1 Saat sonra da ben atarım
En iyi 3D sitelerden biri bu : http://worldsbest3d.com/
Benzer çok site var böyle sitelerin sayısı artmış.
İyi geceler herkese ben çıkıyorum artık.