Nasılsınız sevgili yamyamlar bayadır yokum belli oluyormuydu yokluğum :)
Çok rahatladım bugün sonunda Liseye kaydoldum herhangi vb. parada almadılar bugün çok güzel bir gün hayırlısıyla akşama sistemi bile sipariş verebilirim.
Arkadaşlar Fraps'te video çekerken fps'yi de video içine nasıl dahil edebilirim? Şu salak için bir video çekicem de: http://www.technopat.net/forum/m ... 4670.html#post25123
Ben online da 1024x768 highda oynuyorum 8600 gt ile.He sosyalik sende server listesi çıkıyor mu ? bende çıkmıyorda.Birazdan reset atarım pcye.
)Karşımıza gelen pencerede. Start fraps minimized kutusunu işaretliyoruz.
2)Fps sekmesinde Overlay Corner yazan dört köşeli pencerede FPS değerinin nerde gözükmesini istiyorsanız oraya 'tik' koyuyorsunuz. Genelde sağ üst köşe kullanılır.
3)Sonrasında screenshots sekmesine geliyoruz. Burda ekran görüntüsünü hangi tuş ile almak istiyorsanız ayarlayabilir yada kendi değeri olan F10'u kullanırsınız. Aldığınız görüntülerin hangi formatta kaydedilmesini istiyorsanız onu seçersiniz. JPEG daha az boyutta olacağı için onu seçmenizi öneririm fakat programı satın almanız gerekir yoksa BMP olarak kaydedilir imajlar.
4)Son olarak movies sekmesine geliriz bu kısım eğer oyunlardan video görüntüsü kaydetmek istiyorsanız kullanabilirsiniz. Kendi ayarı olan F9 ile oyun içinde kayıda başlayabilir durmasını istediğinizde tekrar F9'a basabilirsiniz. Oyun içinde bu işlem sisteminiz kasmanıza sebeb olabilir ve dosya boyutu sıkıştırılmamış olduğundan fazla yer kaplayabilir.
Artık oyunlardan ekran görüntüsü almanız ve video çekmeniz çok kolay. Herhan herseyi kaydedebilirsiniz.
Ben online da 1024x768 highda oynuyorum 8600 gt ile.He sosyalik sende server listesi çıkıyor mu ? bende çıkmıyorda.Birazdan reset atarım pcye.Birkaç gündür oynamıyordum şimdi baktım bende de gözükmüyor server listesi.)Karşımıza gelen pencerede. Start fraps minimized kutusunu işaretliyoruz.Video çekerken fps'nin videoda gözümesini sormuştum ama önemli değil, normal çektim videoyu ister inansın ister inanmasın benim sorunum değil.
2)Fps sekmesinde Overlay Corner yazan dört köşeli pencerede FPS değerinin nerde gözükmesini istiyorsanız oraya 'tik' koyuyorsunuz. Genelde sağ üst köşe kullanılır.
3)Sonrasında screenshots sekmesine geliyoruz. Burda ekran görüntüsünü hangi tuş ile almak istiyorsanız ayarlayabilir yada kendi değeri olan F10'u kullanırsınız. Aldığınız görüntülerin hangi formatta kaydedilmesini istiyorsanız onu seçersiniz. JPEG daha az boyutta olacağı için onu seçmenizi öneririm fakat programı satın almanız gerekir yoksa BMP olarak kaydedilir imajlar.
4)Son olarak movies sekmesine geliriz bu kısım eğer oyunlardan video görüntüsü kaydetmek istiyorsanız kullanabilirsiniz. Kendi ayarı olan F9 ile oyun içinde kayıda başlayabilir durmasını istediğinizde tekrar F9'a basabilirsiniz. Oyun içinde bu işlem sisteminiz kasmanıza sebeb olabilir ve dosya boyutu sıkıştırılmamış olduğundan fazla yer kaplayabilir.
Artık oyunlardan ekran görüntüsü almanız ve video çekmeniz çok kolay. Herhan herseyi kaydedebilirsiniz.
Sonuçta call of duty gt 6600 isteyen bir oyun, inanmaz ise kendine ...
Ben onu bile kullanmıyorum
Sizce şuna bu kadar para vermeye değer mi? Sonuçta aynı işi görecek daha ucuzları da var. http://www.vatanbilgisayar.com/m ... ils.aspx?I_ID=48793
Ben bilgisayarcıdan bedava alırım o bana yeter
Casper'ın faresimi zevk için kırarım onu
Mousepad gerçekten yarar sağlıyor. Bildiğim kadarıyla SteelSeries kaliteli üretiyor sorun yaşanmaz. Ben kullanmıyorum ama tavsiye edilebilir. Tabii dandik farelerin konamayacağı yerlerde saklayın
Sizce şuna bu kadar para vermeye değer mi? Sonuçta aynı işi görecek daha ucuzları da var. http://www.vatanbilgisayar.com/m ... ils.aspx?I_ID=48793Onun yerine bu ürünü alabilirsin Razer Deathadder
Yok almayacağım zaten şunu aldım dün 23 TL'ydi :)Onun yerine bu ürünü alabilirsin Razer Deathadder
a4tec miydi doğru mu yazdım onuda bilmiyorum adı da silindi üstünden :) standart siyah faree çok memnunum ama hiç bir şey casperin farelerinin yerini tutamıa4 tech :) farelerini bilmem ama klavyelerini hiç sevmiyorum,estetikten uzak,rahat olmayan klavyeleri vardı bir ara,Şimdi bilmiyorum tabi :) Klavye - fare olarak nedense ben microsoftunkileri seviyorum,Çok ergonomik oluyorlar.