Eski konuda günde 50 sayfa atladığımızı hatırlıyorum
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Son windows 7 güncellemelerini yüklerken benim gibi hata alan var mı?İşlemi geri alıyor maalesef güncellemeler yüklenemiyor.
Yarın ( saat 00.00'ı geçtiğine göre bugün de diyebilirim) internet hızımızı 10mbit 40gb kotalıdan 1mbit sınırsıza çevireceğimiz için indirebildiğim her şeyi indiriyorum. Şu anda karayiplerde bir korsandan farkım yok diyebilirim, öyle paylaşmak istedim, iyi geceler
Ben daha hızı hissedemiyorum, modeme bir reset atayım :)
Dostum sennin attığın videoyu indirip izledim görüntü şahane sadece koyu yerlerde kareleniyor bi onun dısında cok iyi ve komik ti :DBende sorun olmadı.
ilk fotoda hersey net gayet iyi parlak yerler süper ama 2. de görüldüğü gibi siyah veya grimsi yer girdimi bozulma oluyor ve net sekilde karıncalanma :/ tavsanın üzerine bakarsanız siyah içinde herh angi bi renk olsun karısıyor illa tortu var.
Son Düzenleme: okinkurt ~ 01 Eylül 2012 08:30
Ben bir battlefield play4free grafik kalitesini arttırmayı deneyim.
Oh ben windowsun hz yi 75 yapınca düzeldi oyun.Highda oynuyorum şu an.Normalde medium ve high da oynadığımda ekran titriyordu sürekli.
Benim monitör en fazla 60 Hz oluyor.
Düşürüncede değişmiyor :)
Dostum sennin attığın videoyu indirip izledim görüntü şahane sadece koyu yerlerde kareleniyor bi onun dısında cok iyi ve komik ti :DPek fazla pürüz göremedim ben çünkü görüntüyü gösteren monitör olduğu için. Benim ekran görüntüsü de şöyle:ilk fotoda hersey net gayet iyi parlak yerler süper ama 2. de görüldüğü gibi siyah veya grimsi yer girdimi bozulma oluyor ve net sekilde karıncalanma :/ tavsanın üzerine bakarsanız siyah içinde herh angi bi renk olsun karısıyor illa tortu var.
Ya ben ses kartı ile uğraşıyom son_gokude cevap vermedi ö.m
İyilik never sen nasılsın.Abiler az daha engerek yemi oluyodum :D odadan 2 sanye gec cıksam sokacaktı :D cıktım odaya doğru atladı serefsiz yılan zor kactım :D
Geçmiş olsun okinkurt.
Fark ettimde Nasılsınız dedim sadece okinkurt cevap verdi diğer sayfalarda ohne dich bi selam verdi herkes cevap attı sırf bayan olduğu için mi bu kadar cevap yazdı herkes benim bi değerim yok mu
http://www.yilinadamgibiadami.co ... 7987204f0da99774fe2
Bakın arkadaşlar yılın adam gibi adamı seçildim. Gerçi en sondaki görüntüde biraz kötü çıkmışım ama