Ben çözdüm sorunu.Bilgisayarda CPU-ID HW Monitor 2 tane fan görüyor.Biri kasanın biri işlemcinin.Aktif mi değil acaba.Nasıl yapıcaz ki.Ekran kartı fansız çalışıyor.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Nasıl ya ekran kartı fansız çalışıyor
Git adama küfür et sonrada kaç.
Sen gine iyi yaparsın ben ekran kartını g*t*n* sokarım sonrada tüm parasını alırım.
Bende ateşli gençliki izlemeye gidiyorum sahura kadar bitirmeliyim :)
Bende anime izliyim bari 430 gb cık anime var :D iyi geceler ahali.
Beyler yardımcı olmadınız tarife değiştirirken hangi soruları soruyorlar hat sahibi ile ilgili ?Hocam ben vodofne de bi ayar degistiriym dedim gecen illede hat sahibini istiyolar kafadan ttnette de ölemi bilmiyorum ama bence sahibi arasa daha iyi olur ben babama aratmıstım annesinin dayı oglunun bi tarafında kac kıl var bi onu sormadılardı :D
Ttnette sülaleni soruyorlar
Bir abi den rica ettim anime işleriyle ugrasan site var bilirsin belki animelegance orda admin o yolladı .Anime hastasıyım ben özellikle Naruto ve Bleach nerden buldun o kadar arşivi kardeş ?
Ahada arşiv bleach da var diger diskte bende bayılırım animeye :D özellikle naruto ya :D
Bu arada güzel naruto dövüş oyunu var 2gb isteyene özelden torent linki atabilirim oyun basit degildir emulatör le oynanıyor :D bütün jutsular var her karakterin her şeyi ve sesler animeyle 1e1 :D
Git hesabını sor adama alalı ne kadar olmuştu ?
Beyler Torrentdan oyun indirme işini biraz anlatır mısınız ?
İlk önce Torrent indircem sonra bazı şeyler eklemem lazım zamunda filan filan izleyicilerden sonra ne yapıcam ?
Bazen inmiyor bana tümden bi anlatır mısınız sevgili yamyamlar ?