Kulağım gitti yaf sabah kalktım kulagım duymiyi hala devam tornavida sokmayı düsünüyorum :D
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kaleme kulak pamuğu dola bir sok çıkart
Ekran kartına 100 er mhz oc yaptım windows 7 puanı bile yükseldi oyunlarda deniyeceğim şimdi
D: 100mhz oc anca 5-6 fps fark eder deymez bence riske atma yanar manar :D
5-6 fps nfs the runda çok işe yarıyor orta ayarda 22 fps veriyor kasıyor 30 fps alıcam 50 mhz daha oc licem şimdi.
Şimdi çok rahat oynattı
O.c. ile 4.9 puandan 5.7 puana çıkardım ekran kartını sıcaklık o.c. yapmadan 56 derece idi
Ramleri en fazla kaç mhz yapabilirim 1066 mhz çalışıyor şimdi 1600 mhz bi çıkabilsem keşke
Ben ı puanları hiç takmıyorum işlemci ram 6.1 ekran kartı 6.8 bende 9800gt var puanlara baksam herşeyi oynatır ama tak bazen age of 3 bile kasabilir :D
Ramleri 1333 mhz çekebilir miyim ki ? 1600 mhz ram takılı 1066 kullanıyoruz
Benim ekran kartı Windows'da 7.1 puan aldı. O.c ile 7.3'ü buldurmayı başardım. mhz değerleri şu an HD5770 ile aynı ve sıcaklık boşta 38 yükte 55 derece.
Hayırdır ne konuşuyorsunuz ben de katılayım :D
Bu sabah bi selçuk abi bi ben vardım online sıkıntıdan mesaj attım valla adama
okinkurt o Metallicanın solisti James Hetfield :D Korkuyosan değiştireyim geçeyim eski avatarıma ::D Valla sen bilin genede ben korktum hasta bezi takmadan foruma giremez oldum :D:D:D:D:D
Bu arada hakkaten forumda az kişi kaldı bende girmiyicem bu gidisle kulagım sagır oldu 2 gündür felaket bir cınlama kesin cıldırcam cıldırınca size hastaneden kart atarım :D :D .D:D:D: Allah korusun diyim ben gene sakata gelmiyek :D
Sen de donanımhaberdesin daha fazla. Nerde kaldı abi laptop test videoları resimleri fikir yazın falanZaten birkaç kişi kaldı forumda eskiler yok artık.
Donanımhaberde kapsamlı bir konu yapmışsın gördüm çok iyi yanıtlarda var bir tane de buraya aç gerçi o kadar yoğun değil forum ama
Senin kulağını çınlatanlar var demekki :D:D Valla sen bilin genede ben korktum hasta bezi takmadan foruma giremez oldum :D:D:D:D:D
Bu arada hakkaten forumda az kişi kaldı bende girmiyicem bu gidisle kulagım sagır oldu 2 gündür felaket bir cınlama kesin cıldırcam cıldırınca size hastaneden kart atarım :D :D .D:D:D: Allah korusun diyim ben gene sakata gelmiyek :