Selçuk beye mesaj atarsan daha iyi olacaktır .
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bizim burada alt yapı çalışması varmış da ondan gidiyormuş net sürekli TTNeti arayıp sordum.
10 yıldır öyle diyorlar bitmedi gitti , en iyisi uydunet :)
Demiştim şakasına yalan değil , windows 8 64 bit indirmeme son 6 saat nelet 110 kb/s ile iniyor .
Aynı şeyi 1 mb la indirenlere söylüyorum
İşin kötüsü tarayıcıdan indiriyorum ve 8 saat kaldı .
Ve beklenen oldu saatlerce indirmem boşa gitti , şimdi mozilladan indireceğim sabaha kadar açık durur artık .
Eğer Microsoft'un orijinal sitesinden indiriyorsan (yani dosya barındırma sitelerinden değil) Free Download Manager gibi dosya indirme yöneticisi kullanırsan daha hızlı indirir. Firefox'tan indirevceksen DownThemAll! eklentisi de yeter.
Şimdilik mozillada iniyor bir daha iptal olursa torrenten indireceğim .
DownThemAll! eklentisini yükledim .
Kasa
1 x CM Storm Enforcer Çift USB 3.0 Portlu Pencereli Miditower Kasa 181,45 TL+KDV
Güç Kaynağı
1 x Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 850W Aktif PFC Modüler Güç Kaynağı 260,72 TL+KDV
İşlemci
1 x INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 517,40 TL+KDV
İşlemci Soğutucu
1 x Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu 84,04 TL+KDV
Anakart
1 x Asrock Z77 PRO3 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) 240,51 TL+KDV
Bellek
1 x Team Xtreem Dark 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit (2x4GB) 101,23 TL+KDV
Ekran Kartı
1 x Gigabyte nVIDIA Kepler GTX670 2048MB DDR5 256 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı 947,90 TL+KDV
HDD
1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 197,11 TL+KDV
Ek Kasa Fanı
1 x Aerocool Silent Master 20cm Kırmızı Led'li Kasa Fanı 30,56 TL+KDV
Kendime şöyle bir sistem alacağım, Eylül ayının sonlarına doğru veya yılbaşına yorumları alabilir miyiz ?
i7 2600k ucuzlarsa işlemciyi değiştirebilirim
Anakartı 20 daha verip gigibayt al , psu'yu high power 750 w al 200 tl , kasayıda areocoll big tower al .
İyi Geceler arkadaşlar internetim geldi ama her an gidebilir.
Yıldız Teknikte yüksek lisans yapabilirsem cidden çok iyi olacak.O olmazsa Trakya Üniversitesine başvuracağım.
Tekir hatırlarsan geçen gün iş görüşmesine gideceğim demiştim o iş olmadı bayramdan sonraya kaldı.
Bu arada hangi işe girecektin ?
Bi akrabamızın fabrikasında yazılımla ilgili bir bölüm varmış oraya.Kariyer.net gibi sitelerden de iş aramaya devam ediyorum bu arada tabi.