anam avatarım a yorum var korktum :D:D:D: benim avatar nickle uyumlu kindar kurt anlamı esas okikurt idi chipte ama banlanınca kafam bozuldu kafama saplandı o okin zaptım kindar kurt hieiheihe -- glscgn hocam bu masum degilde biri seslenmiste dönüp ona bakıyor gibi aldırmaz bi bakış bence eskisi cok iyidi tabi sen bilirsin gene :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ana burası istanbul - pendik bana çok yakın genelde hep oralardan geçAga böle bi minibüs al yanına birde muavin
videoyu izle
Hakiki aksaray burda :))
http://www.youtube.com/watch?v=4rOFFhpe3Ns
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 04 Nisan 2012 00:41
yok zaten kendi fotoğrafımı koydum ancak ne zaman o resim onaylanır bilmiyorum
Örnek olarak koydum glscgn :)
kesko abi senin motorlu bi avatar vardı ne oldu o ya bu reklam tabelası gibi asus ni ya motor istiyosss :D .D:D:D:D:D
Abi denetmenler gs macını izlemeye gitmisler kale arkası bilet almıslar sabri ilk 11 de o mactan sonra denetmenlerden bidaha haber alınamadı sölentiye göre sabrinin sutunda stadı delip sehir sınırlarını aşmışlar :O :D
aynen yaa kullanıcı adını bilmesem başkası dicem gerçi belli ediyorsun abicim sen kendini :D Aksıray Aksırayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D
Upsss yakalandık... Sahibi geliyo kaçınnnnn :Bu mesajı görünce aklıma ilk gelen şu oldu
ilkokul 5.sınıfa gidiyoruz okuldan eve gelirken yolun üzerinde çilek bahçesi vardı adam satıyordu yetiştirip çileklerde ziraat çileği idi yumruk gibi idi bi tanesi arkadaşların bi tanesini gözcü koyardık biz kiitapları boşaltırdık çantadan çilek doldururduk çantaya
Ne güzel günlerdi :)
Abi denetmenler gs macını izlemeye gitmisler kale arkası bilet almıslar sabri ilk 11 de o mactan sonra denetmenlerden bidaha haber alınamadı sölentiye göre sabrinin sutunda stadı delip sehir sınırlarını aşmışlar :O :Sabri olayı çözdü seneye gol kralı :D+Kaleye atmak isterken dışarı atıyorsa, dışarı atmak isteyip kaleye atacakmış :D beyin error:D 404 Not found :D
Bu mesajı görünce aklıma ilk gelen şu olduO adam benim babammmmmmmmmmm :O
ilkokul 5.sınıfa gidiyoruz okuldan eve gelirken yolun üzerinde çilek bahçesi vardı adam satıyordu yetiştirip çileklerde ziraat çileği idi yumruk gibi idi bi tanesi arkadaşların bi tanesini gözcü koyardık biz kiitapları boşaltırdık çantadan çilek doldururduk çantaya
Ne güzel günlerdi :)
Sabri olayı çözdü seneye gol kralı :D+Kaleye atmak isterken dışarı atıyorsa, dışarı atmak isteyip kaleye atacakmış :D beyin error:D 404 Not found :
Neyse arkadaşlar allaha emanetsiniz yarın görüşmek dileği ile yarın erken kalkmam gerek (nefret ediyorumerken kalkmaktan)
Allah neşenizi bozmasın bozdurmasın yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.....
Bu kadar hızlı yazmayın yaaf kafam karıştı kayboldum..
İFADE smileyi: yok
Sabri olmasa gülemicez ya böle 40 yasına kadar oynassn sabri :D sabirin oğlan geliyo onuda topcu yapacakmıs onu terse programlasalarda o bari kaleyi bulsa kadri suuut ah kafam spiker pert :D:D:D:D:
Müebbet kuşlar filmini zileyen oldumu nası film rapor versin ördek sahnesinden hieihei :D
hadi arkadaşlar sizlere iyi uykular bende bi film izler yatarım heralde okinkurt filmin adı müebbet kuşları'ydı dimi ?
Müebbet kuşlar filmin ismi dostum 1999 senesinin edie muphy nin izlemiyen izlesin :D izleyende ördek sahnesinden rapor getirsin hiehie .D