YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlar şuna bakın ya gül gül bittim manyak bişiy :D
Oğlum bak git !!! Tekken versiyon :D
FATALITY :D
Atarlı Ergen ws Çöpcü reis
Çok manyak izlemeyen bin pişman :D
Yamyam abiler acil bişe sorcam size.Dava görülmüştür.
Geçen arkadaşlarla gezerken bir çöpçüyle dalga geçtik.Çöpçü süpürgesini kafamda kırdı. 12 dikiş attılar. Dava açsam kazanır mıyım? Kamera kayıtlarımız var.
Suçlamalar.
Çöpçüye yöneltilecek suçlamalar.
Alenen darp etmek.
Bozkurt ve arkadaşlarına yöneltilecek suçlamalar.
1) Kişisel haklara saldırı.
2) Kamu görevlisine aleni sözlü saldırı.
3) Bir kamu görevlisini işinden oyalamaya çalışmak. Görevini aksatmasına sebebiyet vererek işine ve amirlerine karşı mahcup etmek.
4) Devlet amme hizmetlerini sabote etmeye çalışmak ve büyük oranda bunu başarmak.
5) Bir eylem ya da benzeri hareketler için gurup oluşturarak saldırıda bulunmak.
Dava açabilirsin istersen tabiiki..D
Arkadaşlar şuna bakın ya gül gül bittim manyak bişiy :Dakşam akşam ne güldüm yav
Oğlum bak git !!! Tekken versiyon :D
FATALITY :DAtarlı Ergen ws Çöpcü reis
Çok manyak izlemeyen bin pişman :herkese iyi akşamlar...
zaten dalgasına diyor. ama oradaki dayak yiyenin senin olmanı isterdim açıkcası!
noliyi burda bakam?
Dava görülmüştür.Bu kadar güzel anlatılır
Suçlamalar.
Çöpçüye yöneltilecek suçlamalar.
Alenen darp etmek.
Bozkurt ve arkadaşlarına yöneltilecek suçlamalar.
1) Kişisel haklara saldırı.
2) Kamu görevlisine aleni sözlü saldırı.
3) Bir kamu görevlisini işinden oyalamaya çalışmak. Görevini aksatmasına sebebiyet vererek işine ve amirlerine karşı mahcup etmek.
4) Devlet amme hizmetlerini sabote etmeye çalışmak ve büyük oranda bunu başarmak.
5) Bir eylem ya da benzeri hareketler için gurup oluşturarak saldırıda bulunmak.
Dava açabilirsin istersen tabiiki..D
https://www.chip.com.tr/inceleme/tp-link-tl-wr2543nd_3516.html
Abiler bakın.
Bu arada ben de 5452 model modem var. 5 ghz'de çalışma özelliği de var. Farkları nedir tam olarak ve ben 5 ghz yapınca pc, notebook ve telefon modemi görmüyor. Desteklemediğinden mi?
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
https://www.chip.com.tr/inceleme/tp-link-tl-wr2543nd_3516.htmlModem sim hizmetleri desteklenmediği için çalışmıyor.Abiler bakın.
Bu arada ben de 5452 model modem var. 5 ghz'de çalışma özelliği de var. Farkları nedir tam olarak ve ben 5 ghz yapınca pc, notebook ve telefon modemi görmüyor. Desteklemediğinden mi?
Sim kartı takılı olmayan cep telefonu gibi düşün.
peki abi 5 ghz avantajları neler ki? ve pc'de nasıl görmesini sağlarız?
Kınaşlı ne oyunu cd ye yazması daemon tols denen bişey var kardeşim :D sanal dvd yapıp öle kuracan baktın olmuyo magic iso kurup o dosyayı iso yapacan vs basit iş bende bugün oyun indirdim ufi uzantılı cıktı daemon amca görmedü magic ile iso yaptım oldi 5 günde indirdim olmasa pc ye kafa atardım kesin :D. bu arada bende avast kullanıyorum arada ekranın sag tarafından aniden fırlaması dısında bi sorunu yok cok güzel ve hafif bir program.
peki abi 5 ghz avantajları neler ki? ve pc'de nasıl görmesini sağlarız?5GHz daha üst seviye iletişim kurallarını destekler. 4G gibi.
PC de görmesini değil iletişim için öncelikle içindeki sim kartının bir şebeke bulması gereklidir.
PC de bu frekansta çalışabilmelidir. Bilindik Wireless sinyalleri 2.4GHz tir. dolayısı ile 5GHz te çalışmayacaktır.
PC ye 5GHz te çalışabilen bir alıcı wireless kartı bulup takabilirsen çalışır.
Usb adaptor önersen abim o zaman bana 5 ghz destekli?
Peki ne gibi farklılıklar görürüm mesela 2.4 değil de 5 ghz olsa?
Bilgiler için de çok sağol abim.
Usb adaptor önersen abim o zaman bana 5 ghz destekli?Avantajları.
Peki ne gibi farklılıklar görürüm mesela 2.4 değil de 5 ghz olsa?
Bilgiler için de çok sağol abim.
Normal wireless protokolünden ziyade daha az gürültüye maaruz kalındığı için kapsama alanı 2 çizgide bile sağlıklı performans gösterecektir.
Dejavantajları.
İnternet hızı servis sağlayıcıyla ilgili olduğu için hızda hiçbir artış olmaz.
Daha yüksek frekanslarda yayılım daha doğrusal olduğu için duvar vb gibi engellerden çarpıp yansıma oranı daha yüksek olacaktır. Bu yüzden kapalı alanlarda kapsama alanı belirgin düşecektir.
O zaman pek de gerekli değil değil mi abim zaten şu an 5 çizgi yani son.
:) eskiler daha mı güzel ki abim?
Abi adam inatla bir de bana bu modemi aldırdı. Ben 5420 mi ne alacaktım
:) eskiler daha mı güzel ki abim?Çok eskiden veri transferi KB lar seviyesinde yapılır hatta baud olarak adlandırılırdı. O günlerde bu kadar çok veriye ihtiyaç duyulmazdı ve yeterli bilgi alışverişi olurdu.Abi adam inatla bir de bana bu modemi aldırdı. Ben 5420 mi ne alacaktım
Ama bahsettiğin 54MB veri transferi olan modemler ise ben hala onlardan kullanıyorum. Yani normal wireless a.b.g modu.