Abi bazı uygulamalar sayacı döndirmiyor 140 kb indirme hızı var ama sayacın dönmedigi uygulamalarda net baglantı hatası verip atıyor beni mobil hata diye programı mobile partner mi kursam ne dnersin yamyam abi ?
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Abi bazı uygulamalar sayacı döndirmiyor 140 kb indirme hızı var ama sayacın dönmedigi uygulamalarda net baglantı hatası verip atıyor beni mobil hata diye programı mobile partner mi kursam ne dnersin yamyam abi ?Bu konuda hiç bilgim yok adamım. Net bağlantısı kopuyorsa zaten sayaç dönmüyordur. Netin kopması ise dediğim gibi sinyal zayıflamasından ya da parazitik etkilerden kaynaklanıyor olabilir.
[ M ]utLu oLmak Çok Zormuş Bu YaLan Dünyada
[ Ü ] züLmeye Değmez Bu YaLan Dünyada
[ S ] evipte Kim MutLu oLmuş Burda
[ L ] eyLaLara MecnunLara Sorsana
[ Ü ] züLmeden Düşünmeden YaşamaLısın
[ M ] utLu oLmak İçin Onu UnutmaLısın
[ B ] ahane Arama Döner Diye
[ A ] rdından Bakma Gitti Bir Kere
[ B ] ırak Onu Boşver Gitsin ZaLim eLLere
[ A ] ramak Neye Yarar Gitti Bir Kere ...
Çalıntı :))
Abim okinkurt'a şu yakıştırma yakışır..Şu anda okin zıp zıp zıplıyodur süper mario gibi.
Yıllardır yavaş internet kullanıp bi anda hızlı interneti gören masun internet kullanıcısı(okin hacı alınma sakın espri)
Tadını çıkartı
Ne keyfediyodur ama..
Mario desek bile gızmaz bence deelmi okinkurt.
YAMYAM abi ben de Samsung Sync Master 943 NWX model 19" 1440*900 monitör var. Ekran kartım da HD5750 Vapor-X. Acaba Dvı-HDMI dönüştürücü ne kadar fayda eder?
YAMYAM abi ben de Samsung Sync Master 943 NWX model 19" 1440*900 monitör var. Ekran kartım da HD5750 Vapor-X. Acaba Dvı-HDMI dönüştürücü ne kadar fayda eder?Dönüştürücülerin faydası olmaz aksine zararı olur.
En ideali çıkışın ne ise o çıkışla uygun bağlantı yapmandır.
HDMI to HDMI
DVI to DVI
RGB to RGB
COMP to COMP
SVHS to SVHS
:D abi halletim 300 mb ı 40 dkkada cekiyom 150 kb ping 150 az mp oyun oynıcan sağol yamyam abi allah razı olsun :D
Yalnız ping gene 999 larda aksam 150 idi söle bi sorun var internette indirme acmassam byte lara düsüyor ve bü süre sonra google bile acılmıyor ama test yapıyorum download hızı 1.6 mb arka tarafta indirme olmasa gprs gibi kayıyor yamyam abi nedendir bu ya direk 1.2 mb de durmuyo sayac 0 indirme acmasam 1 olmıca ve kayıcak :S
bide torrente hic hız yok anca google dan acarsam indirmeyi 140 kb nası bi sorun çözemedim gercekten
üst üste yazıyom k.kalmayın torrente 100 kb i bulunca program sayacı 0 klb e vuruyor ve program kitleniyor bu hata nedendir çözemedim bazı uygulamalarda hız yok .S
https://www.chip.com.tr/forum/ark ... 60_wp2.html#1218450
:D :D 2. sayfadaki yorumuma bakın :D adam baya anladı durumu bence :D
üst üste yazıyom k.kalmayın torrente 100 kb i bulunca program sayacı 0 klb e vuruyor ve program kitleniyor bu hata nedendir çözemedim bazı uygulamalarda hız yok .Torrenti morrenti bilmiyorum ama sinyal seviyesi iki çizgi iken bu tür sorunlar olabilmektedir.
Antenin kurulumunu anlatmadığın için bişii diyemiyeceğim.
Biliyorsun çanağın çömleğin durumu pozisyonu 3G nin çanağa olan uzaklığı ve de yatay yada dikey oluşu hepsi etkendir.
3G modemini çanağın içerisine ya da dışarısına doğru hareket ettirebilecek şekilde aparat yapmalısın.
1cm lik bir oynamanın bile faydası olabilmektedir. Tabiiki polaritesi de önemlidir.
Herkesler horluyomu yaaf
ee ben? sen gelme ulan :D Kemal Sunal'ı özledim yavv :/
Abi 230 kb le cekerken firefox ile nası diyim bi anda 0 kb diyor program kitleniyor bi bakıyorum gps diye baska bir sebekeye gecmis oto beni vericiden atıyolarmı ne :S :D 2 mb i görüyorum rahat ama dün gece bi bozuldu bi gprs e kayıyo bi gps bi 3g 3g de 20 kb hızda kaldı kafam bozuldu söküp attım eski sistemde baglanıyom suan moralim cok bozuk 2 farklı proıgramda denedim aynı sayac 0 a vuruyo inmiyor bi halt öbür programda sayacın döndürmedigi indirmeler hata veriyo bu sinyal denmi modemdenmi çözemedim indirme acmassam dedigim gibi bytlarda ama arka planda indirme varken 2mb le geziyor :S sitenin foto sekmesi cıksa konu acacam ama cıkmiyi 350 mb bişey indirdim gece 30 dkkada aksam süperdi mp oyun bile oynadım öle diyim :(
okinkurt sana beni geçme demedim mi ben yaa :D
Gectim ama hatalı gectm dostum kafam bozuldu hepsini söktüm suan gprs le giriyorum gösteripte vermiyo modem 250 kb i gördük ama 0 a vurdumu sayac pert dün geceden beri gidik satacam modemi felan sıkıldım artık
Abi 230 kb le cekerken firefox ile nası diyim bi anda 0 kb diyor program kitleniyor bi bakıyorum gps diye baska bir sebekeye gecmis oto beni vericiden atıyolarmı ne :S :D 2 mb i görüyorum rahat ama dün gece bi bozuldu bi gprs e kayıyo bi gps bi 3g 3g de 20 kb hızda kaldı kafam bozuldu söküp attım eski sistemde baglanıyom suan moralim cok bozuk 2 farklı proıgramda denedim aynı sayac 0 a vuruyo inmiyor bi halt öbür programda sayacın döndürmedigi indirmeler hata veriyo bu sinyal denmi modemdenmi çözemedim indirme acmassam dedigim gibi bytlarda ama arka planda indirme varken 2mb le geziyor :S sitenin foto sekmesi cıksa konu acacam ama cıkmiyi 350 mb bişey indirdim gece 30 dkkada aksam süperdi mp oyun bile oynadım öle diyim :(Beni dinlemiyorsun ki.
Şimdiye kadar kaç kere yazmıştım bu sorunu.Torrenti morrenti bilmiyorum ama sinyal seviyesi iki çizgi iken bu tür sorunlar olabilmektedir.
Antenin kurulumunu anlatmadığın için bişii diyemiyeceğim.
Biliyorsun çanağın çömleğin durumu pozisyonu 3G nin çanağa olan uzaklığı ve de yatay yada dikey oluşu hepsi etkendir.
3G modemini çanağın içerisine ya da dışarısına doğru hareket ettirebilecek şekilde aparat yapmalısın.
1cm lik bir oynamanın bile faydası olabilmektedir. Tabiiki polaritesi de önemlidir.Bu konuda hiç bilgim yok adamım. Net bağlantısı kopuyorsa zaten sayaç dönmüyordur. Netin kopması ise dediğim gibi sinyal zayıflamasından ya da parazitik etkilerden kaynaklanıyor olabilir.USB kabloyu nasıl ve nerelerden çektin. Parazit alıyo olabilir. En ufak parazitlenme bu olayı yapabilir. Özellikle usb kablonun yuvarlak şekilde toplanılması da bu soruna sebep olabilir.
Çanağın pozisyonu eğer offset ise yere biraz selam duracak şekilde olmalıdır. Yani çanak hafif yere bakıyor gibi olmalı ki şehirden gelen sinyalleri doğru alıp lnb ye pardon usb ye yansıtabilsin.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 3084,897 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010tamam :D fotograf cekip koyıyım
OP Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 164,901 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009Sen daha oralarda uğraşırkene ben senin durumunu buradan analiz edip tahminlerde bulundum. Verdiğin resimden de anlaşılıyor. 3G den tam verim alabilmek için sinyallerin belli seviyeye gelmesi lazımdır. Eğer sinyaller sınırdaysa modem otomatikman başka bir şebeke arar. Bulamazsa otomatikman GPRS moduna geçer. Burada modemin davranışı sadece daha güçlü sinyaller alabilmek içindir. Eğer sinyallerde zayıflama olursa modem iletişim kuramaz ve seni linkin dışına atar.
[URL=http://img824.imageshack.us/i/460sl.jpg/][/URL]