YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Ben beğenmedim.senin canın sağol sun yamyam abi ne yapalım 1 kez nick değişiyordu o hakkımıda kullanmış oldum
Hint mihracelerine benzemişsin.
bu resim chıp deki avatarlardan biri ben resim yükledim ama kim bilir ne zaman yüklenir
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 11 Mayıs 2012 13:08
evet düşünüyordum zaten nick i değiştirmeyi Bruce Lee yapacaktım dangalağın biri bu kullanıcı adıyla üye olmuş hemde hiç kullanmıyor bide bende bu karakteri çok severim Battousai vs Kenshin 2 isim var 2 side farklı karakter birisi seri katil acımasız biri olan Hitokiri Battousai diğeride artık o kötü tarafını kullanmak istemeyen ve kimseyi öldürmeyen bir adam olan Himura Kenshin küçükken az izlemezdim bu animeyi her sabah saat 6 da kalkıp tv deUzun nickler daha iyi benim için.Seninki daha da uzamış
Sağa taştı nick :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Benim avatar nasıl? okin, avatarımdaki adamın elinde matkap var sanmıştı :D
Kapalı Hesap
771 mesaj
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
https://www.chip.com.tr/forum/200 ... 31_wp1.html#1236176
şu konudaki üye ye bak yaw 3 gün önce üye olmuş kalkmış yamyam abiye ukala diyor asıl ukala kendisi
Kapalı Hesap
771 mesaj
https://www.chip.com.tr/forum/200 ... 31_wp1.html#1236176Soruyu düzgün sorsa Yamyam abi ona fazlasıyla yardımcı olur. O, ram konusunu bende bilmiyordum ama sordum Yamyam abiye o da bana öğretti.şu konudaki üye ye bak yaw 3 gün önce üye olmuş kalkmış yamyam abiye ukala diyor asıl ukala
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 11 Mayıs 2012 15:11
Kapalı Hesap
771 mesaj
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Soruyu düzgün sorsa Yamyam abi ona fazlasıyla yardımcı olur. O, ram konusunu bende bilmiyordum ama sordum Yamyam abiye o da bana öğretti.Burada yazayım da okuyan YAMYAM arkadaşlar bilgilensin.
Her anakartın belli teknik özellikleri vardır. Bu özellikler haricinde kendi resmi sitesinde yayınlanan veya kitapçığında verilen QVL (Qualified Vendor List) Kalite sağlayıcı listeleri vardır. Bu listeden hangi ramların birebir uyumlu olarak kullanıldığını öğrenerek daha sağlıklı seçim yapabilirsiniz.
Örnek link incelenirse bir anakarta uygun bazı ramlarin vendor (sağlayıcı) bilgileri görülmektedir.
http://tr.msi.com/file/test_report/TR10_2539.pdf
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Güzel olmuş mac milan :D ..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
güzelde 2. ayyıldız olmalış büyük olanlar olmasa daha iyi gibi bence :/ :D