YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben oynıyamam 3g net bende 15 kb 900 küsür ping hamachi ye gücü yetmiyor netin :D
Valla delirmek istemiyosan 3g den uzak dur 1 senedir kullanıyorum sınırsız diye paket satıpğ adil kullanım hakkı diye bi zımbırtıdan kota koyuyolar 20 kb cok hızlımıs gibi 15 kb oluyo 3g de hayat yok türkiyede tabi 3g cekerse baska 8mb e kadar yolu var ama genede tavsiye etmem :D
Ne anlatam daha anlamadım :D sitede var işte :D:D:D:D:D
Allah ım sana geliyorum :D:D:D abi cok basit site de her noktası var işin yaf bütün ayarlar tek tek anlatılmış.
Valla delirmek istemiyosan 3g den uzak dur 1 senedir kullanıyorum sınırsız diye paket satıpğ adil kullanım hakkı diye bi zımbırtıdan kota koyuyolar 20 kb cok hızlımıs gibi 15 kb oluyo 3g de hayat yok türkiyede tabi 3g cekerse baska 8mb e kadar yolu var ama genede tavsiye etmem :benim internet 1 e düştü akk den dolayı onda bile sinir kırizleri geçirdim kaldıkı 20 kb da katil olurum heralde.
ulen kinaşlı adamı deli edersin daha sormuyor bile oyunu sen mi kuruyorsun benmi kurayım diye
Bi 3g anteni alırsın 50 tl ye bulunur baya bi hız fark eder ben yamyam abinin yardımıyla canak ile denedim 1.6 mb net 260 kb indirme hızı oldu am canagı tam ayarlıyamadıgım için sabir durmuyor bi anten alırsan baya bi hız kazancın olur 3g genis band cok hızlı ama 2g yani gprs ise tam bir kanı türkiyede heryeri kapsamıyor 3g ne yazıkki en iyi kapsıyan şifket vodofone en hızlısı ise turkcell.
Alın hamachinin bütün incirigi cincirigi http://www.evbilgisayari.com/pro ... esimli-anlatim.html
Bi 3g anteni alırsın 50 tl ye bulunur baya bi hız fark eder ben yamyam abinin yardımıyla canak ile denedim 1.6 mb net 260 kb indirme hızı oldu am canagı tam ayarlıyamadıgım için sabir durmuyor bi anten alırsan baya bi hız kazancın olur 3g genis band cok hızlı ama 2g yani gprs ise tam bir kanı türkiyede heryeri kapsamıyor 3g ne yazıkki en iyi kapsıyan şifket vodofone en hızlısı ise turkcell.verdiğin bilgiler iyi oldu valla saolasın
beyler herkese iyi forumlar ben kaçar
Eeee ne oldu hamachi :D siz oyuna girin uğruna cay içeçem :D:D: