Hava yağmurlu ise çıkma.çanağı sabitleyebilirim ama modemi oynatıcak aparat zor ama yaparız canağı en tepeye kurup assagı baktırcam simi koydugumcatı 2 yönden kapalı kabloda sıkıntı yok abi güc adapörlü katlanmıcak sekilde uzatıyorum 10 metre canagı assagı indirsem gene evin icine kurucam denedim evin icinde 0 sinyal var 5 dkka cm için uzun bi süre degilmi abi şimi denemeye kalksam modem ıslanacak catıda hava ciseliyor sinyal gücüne bakak için mobile partner kurdum anı anına kaliteyi göçsteri %25 %30 gibi dediklerin baya bi ugras gerektiriyo sartlar agır cünki az catıy cıkamdedim kiremit cit etti assagı ucuyodum ıslakta yumusuyolar suan bişey yamapam kurmalaru lasım:D bu arada chip online cok kötü leşti kullanım olarak ö.m gitmiyor mesajı düzeltem diyom klavyedeki oklar ile ilerlemiyo cıbıh resm konmuyo nası bi geliştirmedir bu yaf :
sinyal takibi anında yapılıyorsa 5 dk beklemen gereksiz 1 dk aralıklarla sinyal değişimlerini izlesen yeterli olur.
Bu arada senin penceren nereye bakıyor. Şehri görebiliyormu. görebiliyorsa daha başka izahlarım olacak.