YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yoh yoh iyi olur.
Baksana ne uyumlu.
YUNUS YAHNİSİ
İki harfi de Y
Şimdiden malzeme hazırlığı yapıyorum ilerde de KESKO KAVURMASI hazırlıyacağım.
Yemekte yahni var dediniz geldim
MR_YAMYAM abim müsadenle ben birazdan döneceğim internete bişey oldu
kesilip geliyor bugün santrali karıştırıyorlardı bi telefon açayım
düzeltsinler çok ağır birde kesilip bağlanıyor
Çabuk gel yunus yahnisi bitecek. Kaçıyo haa
osman ben çıkıyorum kardeş yarın bol bol konusuruz sınavım var olmasa dururdum :(
osman nasıl kardeş bu sohbet konusu hoşuna gittimi bazı akşamlar fazla muhabbet olmasa da çoğunlukla gırgır şamata şen şakrak geçiyor
Ben geldim abilerosman ben çıkıyorum kardeş yarın bol bol konusuruz sınavım var olmasa dururdum :(Ne zaman geldin ne zaman gidiyon bi dur hele ya :D
Benimde sınavım var ne hava atıyon k Hemide hangi sınavlar biliyon mu? ...*?. hangi sınavlardı lan :D
Bak görüyonmu sınavı unuttuk dur ben bi not defterime bekıyım :D
Ama 2 taneydi :D
Sağolasın.
Bugün Öğretmenlik Mesleğine Giriş sınavım vardı ilki 45 bu sefer 80 aldım 60-65 düşer fikrimce.
Yarın Eğitim piskolojisi ve edebiyat var. ikiside 45ti bakalım kaç alacağım.
445 puanla geldik sınıfta kalcaz nerdeyse
Sağolasın.Yaf sen ne tip bi okul okuyon daha çakmış deilim faceye gel :DBugün Öğretmenlik Mesleğine Giriş sınavım vardı ilki 45 bu sefer 80 aldım 60-65 düşer fikrimce.
Yarın Eğitim piskolojisi ve edebiyat var. ikiside 45ti bakalım kaç alacağım.
445 puanla geldik sınıfta kalcaz nerdeyse
Ama sınıfca benden yüksek olduğun kesin :D
Facebook'u açasım yok hiç
Anadolu Öğretmen Lisesi işte yav
osman nasıl kardeş bu sohbet konusu hoşuna gittimi bazı akşamlar fazla muhabbet olmasa da çoğunlukla gırgır şamata şen şakrak geçbağımlılık yapabilir yazısı asmanız gerek konunun başına :)oldum olası samimi ortamları sevmişimdir.sayende böyle güzel insanların arasına katıldım.
bir sorum olacak sana bench yapıyorum karta şimdiye kadar dikkat etmedim de en son call of juarez testini yapıyordum neyse bittirdi resim çekeyim dedim alt tab yaptım ardından speed fan programını açtım ekran kartı 90 dereceler ulaşmış fan hızı 10 da ama autoda sencede bir gariplik yok mu ?
çalışıp dersane parası biriktircez rahat yok
Ve monitör+fotoğraf makinesi parası da
sen bilirsin :D
İyimiş ya :D
Benimki düz :D bildiğin düz yani :D Sen ne mutlu Anadolu tutturmuşsssun :D
Benimde Anadolu İmam Hatip tuttu ama gitmedim üze gidelim bakalım :D
_*_*_*_ yaaa zaten beni ne anadolu fen liseleri ne beşikteş liseleri ne galatasaray liseleri ne trabzonspor liseleri istedide ben gitmedim yani