YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Kapalı Hesap (230936)
14-05-2012, 16:36   |  #1926  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj

Ya bu Amnesia oyununu bende oynamak istiyorum ama sadece Ram'den dolayı kaybediyorum yavv.. Üzgün Bence kaldırmaz ama acaba kaldırır mı diye bir sorayım dedim.

Amnesia Sistem Gereksnimleri

İşletim Sistemi: Microsoft ® Windows ® XP SP2 / Vista / 
İşlemci: İşlemci 1.5 GHz
RAM: 1 GB Bellek
HDD: 1.5 GB Boş Sabit Disk Alanı
Ekran Kartı: 128 MB bellek (NVIDIA GeForceFX veya ATI Radeon 9600) 

Benim PC

İşletim sistemi XP SP3
İşlemci 1.67 GHz
RAM 512 MB
Ekran kartı 128MB ATI 9550

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 14 Mayıs 2012 16:38
Kapalı Hesap (200174)
14-05-2012, 16:47   |  #1927  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Alıntı: ccc KINAŞLI ccc  
Kahkaha

okinkurt
14-05-2012, 17:04   |  #1928  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Kaldırmaz mac rami bırak kart yetmez grafikleri sağlam bi oyun bakma gereksinimlere.

Kapalı Hesap (203105)
14-05-2012, 17:06   |  #1929  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

yamyam abi geçen gün bir kendini bilmez sana ukala deyip saygısızlık edip nick inide  YamyamYiyen olarak değiştirmişti belki sen hiç kızmadın ama böyle şerefsizler yüzünden forumun tadı kaçıyor bende şikayet ettim nihayet eski kullanıcı adına geri dönmüş  acaba böylelerii banlan maları için ne yapmak gerekir sakın benim kinci biri olduğumu düşünme böyle insanlar yüzünden asıl bu forumda emek harcayan eski üyeler forumdan soğuyor ben düzenin sağlanması için soruyorum

NOT: yamyam abi mesaj kutun dolu bilgin olsun

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 14 Mayıs 2012 17:47
Kapalı Hesap (230936)
14-05-2012, 17:12   |  #1930  
Kapalı Hesap
771 mesaj
Alıntı: okinkurt  
Kaldırmaz mac rami bırak kart yetmez grafikleri sağlam bi oyun bakma gereksinimlere.
Tamam okin sağol.. Benimde ümidim yoktu zaten kaldıracağından. Ekran kartı da iyi değil zaten dediğin gibi.. Artık yeni bir laptop alırım ne yapiim..

Şu laptop hoşuma gitti. Alırsam bunun gibi alırım.

VATAN COMPUTER - ACER - AS5750G CORE İ5 2450M-2.50GHZ-4GB DDR3-320GB-15.6"-1024MB GT630M-CM-W7BAS - Notebook

ccc KINAŞLI ccc
14-05-2012, 18:06   |  #1931  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,652 mesaj
Alıntı: Battousai vs Kenshin  
yamyam abi geçen gün bir kendini bilmez sana ukala deyip saygısızlık edip nick inide  YamyamYiyen olarak değiştirmişti belki sen hiç kızmadın ama böyle şerefsizler yüzünden forumun tadı kaçıyor bende şikayet ettim nihayet eski kullanıcı adına geri dönmüş  acaba böylelerii banlan maları için ne yapmak gerekir sakın benim kinci biri olduğumu düşünme böyle insanlar yüzünden asıl bu forumda emek harcayan eski üyeler forumdan soğuyor ben düzenin sağlanması için soruyorum

NOT: yamyam abi mesaj kutun dolu bilgin

Evet ya aynn katılıyorum foruma gün geçtikce yeni yeni tipler geliip yerleşiyor hadi bişiy yapsalar kızmıycam ama nerde salaq salaq konu var bunlar orda hele bazı üyelerimiz var... Adamlar bilgisayar forumuna gelmiş salak salak konu açılıyo hep
Bazılarıda arka arkaya 4-5 tane açıyo ya gicık oluyom Valla geçen onun yüzünden bi adamlar özele düştü mesele
Adama diyom ki "kerdeş" diyom  "iki konu açmışsın" diyom adamın yanıt; "sana ne oqlum sen ne karışırsın konulardan sorumlu kişimisin? oqlum sen keriz deilsin enayisin enayi sanane 1 açarım 2 açarım 3 açarım 4 açarım 5 açarım seni ne ilgilendirir" dedi
Tabi insanın ister istemez tepesi atıyor bende
(Afedersiniz ama..) 1açarsın , 2açarsın , 3açarsın ama 4üncüyü n*h açarsın dedim sonra herif özelden küfür yağdırmaya başladı :D 
yukardaki kalın yazılı paragraftan anlanılacak mesaj artık birileri forumun tadını kaçırıyo ve uyarıldığı zamanda ters ters yanıtlar veriyo ben bunun konusunuda açmıştım herifin mesjını forumda yayınlamıştım ama... Fazla gören olmadı niyeyse hep böyle şeyler göze batmıyo (denetmnlere ve adminlere diyorum)

ccc KINAŞLI ccc
14-05-2012, 18:09   |  #1932  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Bu arada glscgn  hocam Valla isminizi deiştirdiğinizi yeni çaktım ha :D
Hani bi konu açmıştım ya Sadece Vatan mı? die orayada tek siz girmiştiniz geçen açtım konuyu baktım konuya cevap veren adamın hem resmi hem ismi deişik ben de ordan çaktım :D

Kapalı Hesap (203105)
14-05-2012, 18:36   |  #1933  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Bu arada glscgn  hocam Valla isminizi deiştirdiğinizi yeni çaktım ha :D
Hani bi konu açmıştım ya Sadece Vatan mı? die orayada tek siz girmiştiniz geçen açtım konuyu baktım konuya cevap veren adamın hem resmi hem ismi deişik ben de ordan çaktım :
evet değiştirdim 2 sinide  profilime yazağım benim eski nick glscgn diye ama chıp sitesindeki hatalardan dolayı olmuyor bunuda biliyorsunuz zaten

ccc KINAŞLI ccc
14-05-2012, 18:49   |  #1934  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Evet abi biliyorum Doğum tarihi eksik dio bende imzamı filan deiştircektim ama güzel imza ya kalsın :D
Bende kişisel sayfamdaki yazıları sevmiyom kaldıracam ama Doğum tarihi eksik dio (ne alakaysa) :D

Kapalı Hesap (203105)
14-05-2012, 18:53   |  #1935  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Evet abi biliyorum Doğum tarihi eksik dio bende imzamı filan deiştircektim ama güzel imza ya kalsın :D
Bende kişisel sayfamdaki yazıları sevmiyom kaldıracam ama Doğum tarihi eksik dio (ne alakaysa) :
evet hobilerine bayıldım doğrusu :

*Boş kaleye gol atmak :D

*Akşamleyin kahvaltı yapmak :D

*Bilardo oynamak

*Yukardakileri yapmak

A.C.T
14-05-2012, 18:57   |  #1936  
A.C.T avatarı
Yıllanmış Üye
439 mesaj

BU ÜYELİĞİMİ kINAŞLI'DAN ÇOK SEVİYORUM :D
Çünki bazıları Kınaşlı'ya gıcık ama bunu tanımıyo daha doğrusu benim üyelik olduğunu bilmiyo :D
Aslında bu üyelikteki amacım bütün kötü işleri (foruma soru sorma gibi) buna yaptıracaktım ve bütün yarayışlı konularıda Kınaşlı'ya açtıracaktım ama baktım iş yürümüyo okin abi çaktı olayı daha fazla gizleyemedik üyeliği :D

A.C.T
14-05-2012, 19:00   |  #1937  
A.C.T avatarı
Yıllanmış Üye
439 mesaj
evet hobilerine bayıldım doğrusu :

*Boş kaleye gol atmak :D

*Akşamleyin kahvaltı yapmak :D

*Bilardo oynamak

*Yukardakileri

Yok abi sende yangına 10numara yağ ile gitme :D
Biliyorum çok gıcık şeyler :D aslında bu üyeliğinde imzasını değiştirip şey yapacaktım

Hani ben ger girdiğim konuda bi azar işitiyom konudan atılıyom ya işte giderken imzamı mesajın sonuna ekle diycektim :D

Joker65
14-05-2012, 19:12   |  #1938  
Yıllanmış Üye
2,229 mesaj

Off çok iyi hatırlıyoum 2-3 tane yeni üye ö.m'den küfürleri yağdırdı.Sonra şikayet edeceğim diyincede tamam abi hakkını helal et özür dilerim kendimi tutamadım sinirden işte',deyip durdu :D

A.C.T
14-05-2012, 19:16   |  #1939  
A.C.T avatarı
Yıllanmış Üye
439 mesaj

Valla bede nerde o günler bende adama saydırdım birkaç tane :D (yani çok az çok deil böyle bi 10-15 satır filan) şaka yapıyorum tabiki saydırmadım ama bende şikayet edecem dedim adam girmiş kişisel sayfama bakmış yaş 15 yazıyo :D Dedeiki bak yaşın küçük benle uğraşma bi gün gelir beni kağında bulursun dedi

bende buyur gel 24 saat açığız çevremiz çapımızdan geniştir dedim :D Herif baktı tabi çevrem geniş diyince korktu neyse boşver dedi :D

yunus07
14-05-2012, 19:32   |  #1940  
yunus07 avatarı
Yıllanmış Üye
992 mesaj

Selamün aleyküm yamyamlar.Keyifler nasıl :)

A.C.T
14-05-2012, 19:57   |  #1941  
A.C.T avatarı
Yıllanmış Üye
439 mesaj

İyi be Yunus kardeş nasıl olsun :D
Kimi kessek kimi yesek onun planını yapıyoz sonuçta YAYMYAM.'ız yani göz hakkı :D

Mertcan0725
14-05-2012, 20:54   |  #1942  
Mertcan0725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,706 mesaj
Alıntı: Mr_YAMYAM  
Doğru cevapları kırmızı yapıyorum.
abi yazılıyı olduk ben dün yazmıştım bu soruları ama neyse sağolasın abi:)yanlız bir tane anlamdığım soru var.diğer hatalarımı gördüm.11.soru neden kuasksiyel değil onu anlamadım.birde kasayı yarın açıcam abi yarında yazılı varmış haberimiz yok.yarın hellederiz dimi abi şu işi:)

A.C.T
14-05-2012, 21:05   |  #1943  
A.C.T avatarı
Yıllanmış Üye
439 mesaj
Alıntı: Selahattin Yıldırım  
abi yazılıyı olduk ben dün yazmıştım bu soruları ama neyse sağolasın abi:)yanlız bir tane anlamdığım soru var.diğer hatalarımı gördüm.11.soru neden kuasksiyel değil onu anlamadım.birde kasayı yarın açıcam abi yarında yazılı varmış haberimiz yok.yarın hellederiz dimi abi şu işi:)
Selahaddin abi bu cevap senin konunla alakalı deil ama bişiy sorcam...
Senin çerçeve nie sarı :D

Kapalı Hesap (154666)
14-05-2012, 21:14   |  #1944  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
11)Aşağıdakilerden hangisi kablolarda kullanılan izolasyon ve dış kılıf malzemesi değildir?
A)PVC
B)Polietilen
C)Kuaksiyel
D)Hologen free
Coaksiel ifadesi burada dialektik yani yalıtımla ilgilidir. Koaksiyel kablo demek canlı ucu ile ekran kısmının yalıtılmış olduğunu ifade eder.
Halogen free ise Türkçe anlamı ile halojensiz yani iletken kısmının halojen içermediğini belirtir.
Halogen bir çeşit iletkendir ve özellikle ampullerde çok kullanılır. Hiçbir izolasyon maddesinde halogen gibi bir madde kullanmak olası değildir. Dolayısı ile iletken kısmında halogen kullanılabilir. Bu da soruyu, yanıtlarken iç kısımda kullanılan iletken malzeme anlamına gelmektedir. İzolasyon ve dış kılıf anlamı değildir.
Başka anlamadığın varsa sorabilirsin.

Kapalı Hesap (154666)
14-05-2012, 21:27   |  #1945  
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj

NOT: yamyam abi mesaj kutun dolu bilgin

Ben ne YAMYAM yiyemeyenler gördüm. Onun dedesi babasının donunu temizlerken ben bilgisayarla cebelleşiyordum. Kaale bile almadım. Zaten engellemiş olduğum için dikkate almadım.
Sizler de kaale almazsanız kös kös gidecektir.

Mertcan0725
14-05-2012, 21:30   |  #1946  
Mertcan0725 avatarı
Yıllanmış Üye
1,706 mesaj
11)Aşağıdakilerden hangisi kablolarda kullanılan izolasyon ve dış kılıf malzemesi değildir?
A)PVC
B)Polietilen
C)Kuaksiyel
D)Hologen free
Coaksiel ifadesi burada dialektik yani yalıtımla ilgilidir. Koaksiyel kablo demek canlı ucu ile ekran kısmının yalıtılmış olduğunu ifade eder.
Halogen free ise Türkçe anlamı ile halojensiz yani iletken kısmının halojen içermediğini belirtir.
Halogen bir çeşit iletkendir ve özellikle ampullerde çok kullanılır. Hiçbir izolasyon maddesinde halogen gibi bir madde kullanmak olası değildir. Dolayısı ile iletken kısmında halogen kullanılabilir. Bu da soruyu, yanıtlarken iç kısımda kullanılan iletken malzeme anlamına gelmektedir. İzolasyon ve dış kılıf anlamı değildir.
Başka anlamadığın varsa sorabilirsin.
kuaksiyel dvd playerın digital ses çıkışı değil mi?yani kuaksiyel kablo yazması gerekiyordu o zaman çünkü iki farklı anlam ortaya çıkıyor.
Alıntı: A.C.T  
Selahaddin abi bu cevap senin konunla alakalı deil ama bişiy sorcam...
Senin çerçeve nie sarı :
kontrol panelinde seçenekler kısımında çevirimiçi durumum u kimse çevirim içi durumumu göremesin seçersen turuncu oluyor

Son Düzenleme: Mertcan0725 ~ 14 Mayıs 2012 21:37
Kapalı Hesap (154666)
14-05-2012, 21:51   |  #1947  
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
kuaksiyel dvd playerın digital ses çıkışı değil mi?yani kuaksiyel kablo yazması gerekiyordu o zaman çünkü iki farklı anlam ortaya çıkıyor.
Cahal cimbildek arkadaşım.. :D
Bir kerem kuaksiyel değil koaksiyel (COAXIAL) Anlamı dvd playerin çıkışı değildir. Dvd playeren çıkışı koaksiyel de olabilir optik te. Hatta 5.1 analog çıkış bile olabilir. Burada anlatılmak istenen canlı uç ile şase kısmının belli bir şekilde ayrımından ve ekranlanmasından doğan bir sistem anlatımıdır.

Aha da wiki den bi alntı.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  [/url]
  [url=http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&prev=/search%3Fq%3Dcoaxial%26hl%3Dtr%26biw%3D1024%26bih%3D650%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.com.tr&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/RG-59&usg=ALkJrhg2DWXOqEMbAQ507RwmZk3oh29yGg]RG-59
oluşan esnek koaksiyel kablo:   A: Dış plastik kılıf
  B: dokuma bakır ekranı
  C: İç dielektrik yalıtkan
  D: bakır

Koaksiyel kablo veya coax, bir tüp iletken kalkan çevrili esnek, boru yalıtım tabakası ile çevrili bir iç iletken vardır.  Vadeli koaksiyel iç iletken ve aynı geometrik ekseni paylaşan dış ekranı geliyor.  Koaksiyel kablo İngiliz mühendis ve matematikçi tarafından icat edilmiştir Oliver Heaviside 1880 yılında tasarım patentini. [1] Koaksiyel kablo diğerinden farklı ekranlı kablo gibi düşük frekanslı sinyalleri taşımak için kullanılan ses sinyallerinin kablo boyutları vardır o, bir şekilde verimli çalışması için gerekli bir hassas, sabit iletken aralığı vermek için kontrollü radyo frekansı iletim hattı .

A.C.T
14-05-2012, 21:54   |  #1948  
A.C.T avatarı
Yıllanmış Üye
439 mesaj

Ben öyle yapınca kırmızı oluyor :D
Abi bi adam var başka konuda AMD iyi diyip duruyo birazda ağzı bozuk susmuyoda bende çift hesap gittim üzerine :D
Hem A.C.T hemde Kınaşlıyla suslan artık diyince cevap gelmedi bekliyom ama neyse senin işin var da istersen link atabilirim

Kapalı Hesap (154666)
14-05-2012, 21:55   |  #1949  
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj

[url=http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&prev=/search%3Fq%3Dcoaxial%26hl%3Dtr%26biw%3D1024%26bih%3D650%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.com.tr&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/File:Coaxial_cable_cutaway.svg&usg=ALkJrhhVxle0KqFgHyrQE_ia7Y10WGpAuw][/url]
  Koaksiyel kablo kesit

Koaksiyel kablo bir yalıtım tabakası ve tipik bir dokuma metalik örgü,

Mertcan0725
14-05-2012, 22:10   |  #1950  
Mertcan0725 avatarı
Yıllanmış Üye
1,706 mesaj
Cahal cimbildek arkadaşım.. :D
Bir kerem kuaksiyel değil koaksiyel (COAXIAL) Anlamı dvd playerin çıkışı değildir. Dvd playeren çıkışı koaksiyel de olabilir optik te. Hatta 5.1 analog çıkış bile olabilir. Burada anlatılmak istenen canlı uç ile şase kısmının belli bir şekilde ayrımından ve ekranlanmasından doğan bir sistem anlatımıdır.

Aha da wiki den bi alntı.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  [/url]
  [url=http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&prev=/search%3Fq%3Dcoaxial%26hl%3Dtr%26biw%3D1024%26bih%3D650%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.com.tr&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/RG-59&usg=ALkJrhg2DWXOqEMbAQ507RwmZk3oh29yGg]RG-59
oluşan esnek koaksiyel kablo:   A: Dış plastik kılıf
  B: dokuma bakır ekranı
  C: İç dielektrik yalıtkan
  D: bakır

Koaksiyel kablo veya coax, bir tüp iletken kalkan çevrili esnek, boru yalıtım tabakası ile çevrili bir iç iletken vardır.  Vadeli koaksiyel iç iletken ve aynı geometrik ekseni paylaşan dış ekranı geliyor.  Koaksiyel kablo İngiliz mühendis ve matematikçi tarafından icat edilmiştir Oliver Heaviside 1880 yılında tasarım patentini. [1] Koaksiyel kablo diğerinden farklı ekranlı kablo gibi düşük frekanslı sinyalleri taşımak için kullanılan ses sinyallerinin kablo boyutları vardır o, bir şekilde verimli çalışması için gerekli bir hassas, sabit iletken aralığı vermek için kontrollü radyo frekansı iletim hattı .

yani orda yazılıan koaksiyel kabloydu tamam abi ya ne biliiym bize yarım bilgi öğretiliyor o zaman koaksiyeli sadece çıkış olarak biliyordum bize neden söylemiyorlar bunları modülde eski zaten dedemden kalma eksik bilgiler var içinde,birbiriyle çelişiyyor yazılanlar:)
  [url=http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&prev=/search%3Fq%3Dcoaxial%26hl%3Dtr%26biw%3D1024%26bih%3D650%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.com.tr&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/File:Coaxial_cable_cutaway.svg&usg=ALkJrhhVxle0KqFgHyrQE_ia7Y10WGpAuw][/url] 
  Koaksiyel kablo kesit 
tamamdır abi aradaki farkı anladım çok sağol.

Koaksiyel kablo bir yalıtım tabakası ve tipik bir dokuma metalik örgü,