YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tmm zaten ben kaçar oyun oynuyacam adam akıllı sohbet edilecek kimse yok
Kaaç kızım kaaç!
Facebook;
eskiden daha iyiydi forum şimdi tadı tuzu çıkmıyor
uzaktan izlemek iyidir bende bekçi olarak takılıyorum
Ben yatıyorum
İyi geceler..
yanlış kuruyorlar sistemi sonra kasıyor yavaş billmem ne
Anakart sürücülerini kurmadan ekran kartı sürücülerini kurmuş. Üstüne üstlük orijinal cd sinden değil netten kurmuş sistem komple zort olmuş. O.C yapılmış gibi sistem şapşırtmış.
beyeler atv yi açın son goku cıktı dragon balls izleyin ben kaçar
Neden Internet Explorer kullanıyorsunuz? adlı konu açtım, kullananlar nedenlerini yazarsa sevinirim
https://www.chip.com.tr/forum/ned ... rsunuz_t245364.html
ben gaçarrr film izleyem birazda :)
tmm 800.cü sayfa oluyor bu arada
beyeler atv yi açın son goku cıktı dragon balls izleyin ben kaçar
yine izledim az bişey ama ben bunu önceden izlemiştim hatta 2-3 sene olabilir sanırım 2009 yapımlı bir film di aslında çok daha kaliteli yapabilirler ancak bu tür filmleri neden se kaliteden yoksun yapıyorlarör:
street fighter vardı eski bir film van damme oynuyordu başrolde bide yine 2-3 senelik olan street fighter chun lee efsanasi mi ne vardı bide bu film ejder topu bence çok daha güzel filmler olabilir bu gibi çizgi film i animesi ve video oyunları olan konulu film ler daha güzel olabilirdi hiç yokdan bunları oynayan veya animelerini izleyen bile sinema film inin izlese yinede çok büyük rakamlar çıkacaktır