napalım be yaaa sen neğdiyon ben bi su içip geliverem gari
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Flat Out 2'yi oynayalım derbi modunda aynı sunucuya girelim hepimiz :))
Ona göre oyunun orijinali var bende kurarım kesin oynayacaksak Level dergisinin verdiği DVD'de.Yoksa torrentte de var online oynanabiliyor indirilip üyelik bile istemiyor.
O oyunu tanımıyorum ama ya ben açarsam.
Bazen işin tekniğini bilmek gereklidir. 9800 GPU nun işlem hacmi bilinirse ve oyunun video ve pikselfillrate değerleri bilinirse iyi bir konfigürasyon ve yardımcı donanımlarla herşey yapılabilir.BF3 ün grafik ve video gereksinimlerini teknik olarak bana resimlerle gösterebilirsen açıklayıcı olur. Tabiiki bu işin belli bir mantığı vardır. Bu mantık dışında garanti olmaz. Ama teknik olarak bazı şeyler yapılabilir.abi valla bende merak ediyorum bide sendeki monitör hangi çözünürlüğü destekliyor 1920 X 1080 desteği varsa süper bide oyunu kur ultra ya al bakalım kaç fps alacak o zaman görürüm senin makinayı
tamam abi bilgili adamsın ama oyunlarda bir yolunu bulup düşük ekran kartlarıyla son ayarda oynansaydı kimse gidip de GTX680 e 1 bin tl para bayılmazdı
abi valla bende merak ediyorum bide sendeki monitör hangi çözünürlüğü destekliyor 1920 X 1080 desteği varsa süper bide oyunu kur ultra ya al bakalım kaç fps alacak o zaman görürüm senin makinayıSırf bunun için alışveriş merkezine geldim. Bimeks ten battle field3 ü sordum. 110 Gayme imiş. Bence değmez.
tamam abi bilgili adamsın ama oyunlarda bir yolunu bulup düşük ekran kartlarıyla son ayarda oynansaydı kimse gidip de GTX680 e 1 bin tl para bayılmazdı
Başka önerebileceğiniz yüksek konfigürasyon isteyen oyunlar yok mu. Şööle 20-30 TL ye bulursam alayım
Abi bütün hersey aynı bi tek bende directx ayarı 1. secenekte bi tek kart kalite ayarında performansa getirince oyunlarda 120 fps oluyor ama kasıyor oyunlar ozaman ortaya getirince bi nebze iyidir.
120 Frame per second çok yüksek bir değerdir. İdeal video değeri 25-50 FPS dir. Önemli olan video işleme gücü ve direct draving özellikleridir. Bu özellikler bir ekran kartında iyi öğrenilip bilinçli bir şekilde yapılandırılırsa optimal ve ideal seçenekler uygulanmış olur.
abi valla bende merak ediyorum bide sendeki monitör hangi çözünürlüğü destekliyor 1920 X 1080 desteği varsa süper bide oyunu kur ultra ya al bakalım kaç fps alacak o zaman görürüm senin makinayıBende 2 monitör var. Şu an kullandığım 1024-768 samsung. Ama 23'' LG de 1920-1080 piksel alabilirim. Önemli olan yapılandırmadır. Oyunu tanısaydım bişiiler derdim ama oyunu tanımıyorum. Fiyatı da 110 gayme uğraşmaya ve harcamaya değmez bence.
Başka yüksek seviye oyunlar biliyorsan ben 1 saat burdayım yazın da orijinal olarak alayım.
Ben en iyisi bimeks e yeniden girip orda olanları yazayım.