neyse sonucunda hiç amd kullanmadım değişik bişey olucak
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.2015 e daha çok var :D zaten bulldozer 2 ler 2012 sonbaharda ya da 2013 de çıkacak.Bi posta buldozer cıktı rakip olamadı intel e gene fiyasko işlemciler olmaz inş i5 2500 k bile geciyor amd lerin hepsini amd bulldozerde fiyasko yarattı resmen bakam son baharda ne olcek görücez ...
zaten oyun oynamak için lazım test sonuçları için değil şimdide oyun oynuyorum ama very high ta oynamak için herşey
forumda yalan yalnış konuşanlar ve kendi ettiği lafları bilmeyenler canımı sıkıyor
anakart ve işlemci için 500tl diğer herşeyi dizdim bile 8gb ram amd hd6850 500 w 80+ güç kaynağı filan
Valla suan oyunlarda sorunun yoksa arkadasım i5 al paranı tut amd düsmanı gibi duruyom ama i5 canavar gibi bi işlemci :D
pentium dual core e6600 3.06 ghz 1066mhz 2mb işlemcim
gerçi tüm oyunları kasmadan oynaya biliyorum
O zaman M5A97 + FX 6100 alabilirsin. M5A97 diyorum çünkü wireless özelliği var ve kendine özel bir programla hiç BIOS ile uğraşmadan kendini overclock edebilme özelliği var.
2 tane de OCZ 60 GB Vertex 3 SSD al Raid 0 'a bağla 1 GB a yakın okuma\yazma hızı alırsın.
Pardon sanırım wireless özelliği yokmuş :D
ssd sonra bakıcam eski parçaları satabilirsem
400w güç kaynağı
ati hd4650 1gb 128 ddr3
pentium dual core e6600 3.06 ghz
ecs g41t-m9 4 dımm anakart
bu parçalar kaç tl eder ?
veya şu kasayı alıp filim izlemek için salona atarım :) http://www.hepsiburada.com/liste ... 218&categoryId=1013
neyse ben gaçtım akşam bakarım yorumlara mesajlara
Bir kere atletler kolay hareket etmek için öyle giyinirler. O hızda koşan atletlerin vücutlarının hava alması gerekir. İyi o zaman kara peçeyle katılsınlar olimpiyatlara bundan sonra. :D Hayret bişey yaa.. Yuh, ohara.
Bir kere atletler kolay hareket etmek için öyle giyinirler. O hızda koşan atletlerin vücutlarının hava alması gerekir. İyi o zaman kara peçeyle katılsınlar olimpiyatlara bundan sonra. :D Hayret bişey yaa.. Yuh, ohara.Görünce sinir oldum. Kendilerinin kimseye bi yararı yoktur ama tebrik etmeleri gereken insanları böyle alçakça eleştirirler...
Aynen. Atletizm de artık Türk yarışmacılarımızın bulunması ve altın madalya kazanmaları gurur verici.. Her dalda bir Türk sporcumuz olsun istiyorum. Bıktık artık elin ingilizinden, rusundan.. Bizim neyimiz eksik. Valla Nevin Yanıt kazanınca gözlerim doldu sevinçten.Görünce sinir oldum. Kendilerinin kimseye bi yararı yoktur ama tebrik etmeleri gereken insanları böyle alçakça eleştirirler...
selçuk abi foruma bakmaya başladı :)
direk konuya yorum atmış en iyisi bence bu