Bu gün de forumda iyi bi konu bulamadım.
Yarına inş.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Herkesler gudurukların başlığına doluşmuş.
Şu konuyu hortlatayım da ecik te buraya gelsinler.
buraya da geliriz yamyam abi :D
Bende guduruk bir yamyam olduğum için buraya gelebilirim tabiki de :D Birazda burada guduralım tabi Yamyam abi izin verirse. :D
Hatta bişiiler bile sorabilirsiniz.
YAMYAM Abim Şu Ubuntu'ya Bi Göz AT Bahem :)
Vakit Buldukça Uraşıyom Bunla
Senin dediğin güncellemeyi bulamadım dock mudur nedir :D
[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
Bende sistemime Ubuntu Studio kuracam :D Ama ilk önce hard diski 3'e bölmek istiyorum. Çünkü D de çok fazla alan var.. Şu an ikiye bölünmüş durumda.. C de 20 GB, D de 60 GB...
C ye Xp kuracağım yine, D ye Ubuntu, E'ye de oyunlarla programları atmayı düşünüyorum..
Hard diskim 80 GB.. Kaç kaç böleyim sizce?
Bende sistemime Ubuntu Studio kuracam :D Ama ilk önce hard diski 3'e bölmek istiyorum. Çünkü D de çok fazla alan var.. Şu an ikiye bölünmüş durumda.. C de 20 GB, D de 60 GB...Şööle bölC ye Xp kuracağım yine, D ye Ubuntu, E'ye de oyunlarla programları atmayı düşünüyorum..
Hard diskim 80 GB.. Kaç kaç böleyim sizce?
C=20481 MB = 20 Gb XP
D=20481 MB = 20 Gb UBUNTU
E=2048 MB = 2 Gb Ubuntu swap (takas alanı yani pazar yeri)
F=yaklaşık kalan 35GB olur buraya da oyunlar moyunlar için depo diyebilirsin.
D ve E bölümlerinin formatı farklı olacağı için buraya harf atamayacaksın F bölümü otomatikman XP de D olarak görülecektir.
Şööle bölYamyam abi benim pc D bölümünü hep F gösteriyor.Bunun bi çaresi yok mu
C=20481 MB = 20 Gb XP
D=20481 MB = 20 Gb UBUNTU
E=2048 MB = 2 Gb Ubuntu swap (takas alanı yani pazar yeri)
F=yaklaşık kalan 35GB olur buraya da oyunlar moyunlar için depo diyebilirsin.
D ve E bölümlerinin formatı farklı olacağı için buraya harf atamayacaksın F bölümü otomatikman XP de D olarak görülecektir.
F i D yapamazmıyık :D
Bende heryerdeyim.. :D Konudan konuya atlarım :D Virüs böcüğü gibiyimdir :D
Ben de her konuyu mıncıklar konuda taşkınlık çıkarıp gudururum :D :D YAMYAMca :D
Değiştirirken diğerleriyle çakışırsa disk durur ve başlatılması gerekir. Sistem çakışınca da başlatma sorunlarından dolayı format atmaya bile gidebilir.Şimdi boşu boşuna HDD den de olma diyosun yanii.Tamam.sorun çıkarmıyor.ama
Başka bi hafıza kartı taktım mı o D olarak gözüküyor.Bana garip geliyo bu olay :D
Herkesin kişisel bölümü D benimki F :D
Yamyam abi, bizim Profilo marka 72 ekran televizyonumuz var.. Şubat ayının başlarında köşelerindeki renkler bozulmaya başladı ve şimdi de böyle oldu.. Daha yeni çektim bu fotoğrafları..
Sizce problemi nedir bu televizyonun.. İnsanlar uzaylı gibi yemyeşil çıkıyor.. Nasıl düzelir?
Yamyam abi, bizim Profilo marka 72 ekran televizyonumuz var.. Şubat ayının başlarında köşelerindeki renkler bozulmaya başladı ve şimdi de böyle oldu.. Daha yeni çektim bu fotoğrafları..Tv'nin tüpü mıknatıs'a maruz kaldı veya EHT yüksek akım trafosu topu attı eğer mıknatısa maruz kaldı ise düzeltilmesi çok kolay yine bir mıknatısla mıknatısın çekim kuvveti olduğu köşe ile değilde itme kuvveti olduğu köşesi ile renk değişmesi olan bölgelerin renkleri düzeltilebilir... :)
Sizce problemi nedir bu televizyonun.. İnsanlar uzaylı gibi yemyeşil çıkıyor.. Nasıl düzelir?
Tv'nin tüpü mıknatıs'a maruz kaldı veya EHT yüksek akım trafosu topu attı eğer mıknatısa maruz kaldı ise düzeltilmesi çok kolay yine bir mıknatısla mıknatısın çekim kuvveti olduğu köşe ile değilde itme kuvveti olduğu köşesi ile renk değişmesi olan bölgelerin renkleri düzeltilebilir... :)Yok kesko abi mıknatısa falan maruz kalmadı.. Öyle odanın köşesinde duruyor.. Trafo arızalanmış olabilir mi ki? Burada bazen voltaj düşmesi oluyor ondan kaynaklanabilir mi?
Yok kesko abi mıknatısa falan maruz kalmadı.. Öyle odanın köşesinde duruyor.. Trafo arızalanmış olabilir mi ki? Burada bazen voltaj düşmesi oluyor ondan kaynaklanabilir mi?Şöyle anlatayım trafoda bir sorun olduğunda gerekli olan gücü tüpe yansıtamaz buda sorunlara yol açar
Mıknatıs vakası ise tüplü tv''lere mıknatıs yaklaştırıldığında rengarenk olur ekran yine mıknatıs yardımı ile düzeltilebilir...
Mıknatıs yaklaştırmadı iseniz
O zaman trafo sorununa benziyorSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 30 Mart 2012 22:23
Trafosu değişecek o zaman bunun..
Yok kesko abi mıknatısa falan maruz kalmadı.. Öyle odanın köşesinde duruyor.. Trafo arızalanmış olabilir mi ki? Burada bazen voltaj düşmesi oluyor ondan kaynaklanabilir mi?Trafosu sağlamdır.
Muhtemelen demagnetizörün PTC si yanmıştır. 3 Lira bile değildir.
Ama önce bi demagnetize etmen lazım tüpü.