Neyse kardeşlerim, abilerim ben çıkıyorum herkese iyi geceler :)
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sanada iyi geceler bb :)
kesko abi çok güldürdün yakında güle güle gidicez valla öteki tarafa :-)
Allah korusun hocam deme öle şeyler :D
Bende kacıyım hayırlı geceler arkadaslar bir günün daha sonuna geldik :D
Öle hocam yapcak bişey yok :D . Ben zati pc işinden ufaktan sıkılmaya başladım sağlığıda bozuyo ya güzel bi merak ama getiriside var götürüsüde benim gözlerde sinek ucusması var mesela nereye baksam gelen siyah vatandaslar sağ gözümde bozuk görüyr biraz kulak cınlamasıda yapıyor fazla oturmaya gelmiyo bu aletin basında ben cok uzun zamandır cok uzn süreler tükettim bu aletin basında bazen diyorum keşke hic bulaşmasaymışım ama bulaştık bi kere :D:D:D neyse beterin beteri var şükretmek lasım genede belki pc ye bulastıgım iyi oldu cünki acayip asosyal biriyim tek bir arkadasım bile yok burda sitede üstüme tanımam asosyallikte şikayetçi degilim ama kuşlar ağaçlar yuvalanan buk böcükleri ile doğada mutluyum gene firenler patladı benim yazı romana dönüşüyo :D nese iyi geceler hepiniz uyuyonuz heralde tatlı rüyalar .D
Herkesler uyurken ecik böcüklere bakiim bari.
benim profil foto yani avatar resmi hala değişmedi kim bakıyor bu işlere ya yamyam abi yiyelim şunları işlerini düzgün yapmıyorlar
Sitede bakım çalışması varmış detroid öle dedi konuda :D girş bile zor yaptım yakında hallederler sanırım dostum
yamyam degilim ama yamyamlari merak ettim herkeze selamlar.Uyelik icin kime basvurucaz ;)
Eyyytttt!! Ne oluyor burada :D
Selamun aleykum arkadaşlar, abiler :D
Acaba benden mi korkuyolar yoksa chip son zamanlarda bakımda sanırım ondan mı.