Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Geliştirsinler işleri ne .
Bazı oyunların sadece konsola yönelik olma sebebi belli; konsol sattırmak. :) GTA Chinatown Wars en iyi PSP'de olduğu için sırf onu oynamak için PSP alan insanlar varsa, GoW için PS3 alan, Gears of War için Xbox alanlar varsa bazı oyunları konsol özel yapmak ticaret için bulunmaz fırsattır.
Senaryo, grafikler, oynanış, ses efekleri. Daha önce yapılmamış bir Survival oyun. Daha ne olsun ? İlla FPS olması gerekmiyor bir oyunun kaliteli olması için. Konsolu abartmıyorum tutupta bir Assassin's Creed'i ya da COD'U konsolda övmüyorum. Eşsiz oyunları övüyorum.Ahh The Witcher 2 Muhteşem ses,Grafik,Hikayesine rağmen yılın oyunu olmadı,Skyrim oldu,Oyunun kaliteli olması yetmiyor :/
Ben pc yada console dan taraf değilim ama pc grafik açlısından daha başarılı evet daha masraflı ama daha iyi bunu bi kabullenin artık...
Witcher 2 vs console:
http://www.youtube.com/watch?v=znaVLNO9qyQ
Battlefield 3 vs console:
http://www.youtube.com/watch?v=_iVeKIAEfj4
Gta 4 vs console:
http://www.youtube.com/watch?v=PD2NITZ4VY8
HD olarak izleyin farkı göreceksiniz,ve hala kansol daha iyi diyorsanız ben artık ne deyimm...
Skyrim varken The Witcher 2 afedersiniz ama bok yemiş bi kere skyrim i sonuna kadar oynuyan adam zaten anlıyacaktır nasıl bir oyun olduğunu witcher 2 nin grafikleri daha iyi olabilir fakat skyrimdeki sadece yazılan kitaplar yoldan çiçek toplayıp birleştirp değişik potlar ver iksirler yapmak işte oyun budur abi gerek hikayesi olsun gerek kullanılan silahlar basılan özellikler bence Skyrim Witcher 2 ye 10 basar 2 ye katlar 8le toplar 25le çarpar bir durumda tabi bu benim için.
Witcher 2 ne kadar sattı bilmiyorum ama Skyrim piyasaya sürülüşünün ilk 48 saati içerisinde 3,5 milyondan fazla kopya satmış yani harika bir rakam bence.Tabi bu benim görüşüm başkası gelip Witcher 2 daha iyi diyebilir hatta iddaa ediyorum diyecekler.Fakat inanın ben Witcher 2 nin adını bu forumda sizlerle duydum oyunu daha indirmedim indirmeyide düşünmüyorum bana göre değil.
Ne skyrim oynadım ne de witcher oynadım , o yüzden sorun yok .
Bu arada oyun isimleri tekrardan bir derlesem iyi olacak
Pes 2013
Fifa 2013
Gta 5
Assassins Creed 3
Metro: Last Light
Watch Dogs
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots
God of War: Ascension
Metal Gear Rising: Revengeance
Halo 4
Dead Space 3
Resident Evil 6
Warhammer 40.000: Dark Milennium
Black Mesa 2
Star Wars 1313
Prey 2
Devil May Cry(Yeni oyunu)
Starcraft 2: Legacy of the Void
Aliens: Colonial Marines
The Last of Us
Lost Planet 3
Homefront 2
Company of Heroes 2
Beyond: Two Souls
Crysis 3
Need for Speed Most Wanted
Far Cry 3
Medal of Honor Warfighter
Battlefield 4
Tomb Rider 2013
Hitman Absolution
Call of duty black ops 2
Counter-Strike Global Offensive
Assassins Creed 3
Sniper Ghost Warrior 2
Carmageddon: Reincarnation Geliyor
Resident Evil 6
Bioshock İnfinity
Dishonored Golden Cat
Project C.A.R.S.
World Rally Championship 3
Sleeping Dogs
Race Driver Grid 2
SimCity
PlanetSide 2
Hitman: Sniper Challenge
Metal Gear Rising: Revengeance
Castlevania: Lords of Shadow 2
Guardians of Middle Earth
God of War: Ascension
Battlefield 3 DLC Armored Kill
Aliens Colonial Marines
Deadlight
Command & Conquer: Generals 2
Mafia 3
Among the Sleep
Portal: No Escape
Rise
Gears Of War Judgment
DmC Devil May Cry
Rambo
Star Wars 1313
Beyond Two Souls
^^^^İki kere olanları söyleyin , baştan sona tek tek önerileri ekledim .^^^^
Bugün çıkıyor Counter-Strike: Global Offensive
Öncelikle tekin değil tekir, http://uk.pc.ign.com/articles/121/1214142p1.html burada görüldüğü üzere Avrupa: 21 Ağustos 2012 yazıyor.
Zaten önceki sayfalara bakan yok ama eleriz.
Witcher 2ye ne laflar etmiş biri ama,Kusura bakmayın,Witcher 2nin yanında Skyrim,Mona lisanın yanında cin ali gibi kalır,O kadar özensiz,O kadar vasat.. Witcher 2de ot toplayıp potion yapamıyormusun sanıyorsun? Alasını yapıyorsun. Her otun detaylı modeli her şeyi var,Skyrim gibi Köşeli modellemelerde bulamazsın Witcher 2de,Witcher 2de gümüş madeni toplayıp rün toplayıp Müthiş işlenmiş kılıçlar yaparsın,Skyrimdeki meyve bıçağı kılıklı kılıçlarla oynamazsın.. Kusura bakma,oyunu büyük ihtimalle oynamayıp bitirmedin,Ama ben öyle değilim,Skyrim oynuyorum,Sırf eleştirmeye hakkım olsun bilmeden sallamayayım diye ama,Siz takılmışsınız Elders scrollsun vasatça işlenmiş görünüşte özgür gözüken oyunlarına,Oyun çin malı oyuncaklar gibi,Kalitesiz detaylıca işlenmemiş.. Witcher oynayanlar detay nedir bilir,Oyunda kalite nedir bilir.. Ha bilmiyorsanız susun,Oyununuzu savuncaksınız diye Witchere laf söylemeye kimsenin hakkı yok..
Witcher 2ye ne laflar etmiş biri ama,Kusura bakmayın,Witcher 2nin yanında Skyrim,Mona lisanın yanında cin ali gibi kalır,O kadar özensiz,O kadar vasat.. Witcher 2de ot toplayıp potion yapamıyormusun sanıyorsun? Alasını yapıyorsun. Her otun detaylı modeli her şeyi var,Skyrim gibi Köşeli modellemelerde bulamazsın Witcher 2de,Witcher 2de gümüş madeni toplayıp rün toplayıp Müthiş işlenmiş kılıçlar yaparsın,Skyrimdeki meyve bıçağı kılıklı kılıçlarla oynamazsın.. Kusura bakma,oyunu büyük ihtimalle oynamayıp bitirmedin,Ama ben öyle değilim,Skyrim oynuyorum,Sırf eleştirmeye hakkım olsun bilmeden sallamayayım diye ama,Siz takılmışsınız Elders scrollsun vasatça işlenmiş görünüşte özgür gözüken oyunlarına,Oyun çin malı oyuncaklar gibi,Kalitesiz detaylıca işlenmemiş.. Witcher oynayanlar detay nedir bilir,Oyunda kalite nedir bilir.. Ha bilmiyorsanız susun,Oyununuzu savuncaksınız diye Witchere laf söylemeye kimsenin hakkı yok..witcher 1 vardı illa 2 yide indirtecen şimdi bana
oyun çeviri ekibi 2 ye tr yama yaptı 1 e yapmadı yapsaydı 1 ide oynardım
Tüm dünya ile aynı anda çıkması güzel bir artı oldu.
Demek ki adamlar yapmış