aynen geliştiriyolar ama cs 1.6 şuanda tutmuş vaziyette zaten serinin bi tanesi tutmuş halde iken başka bir seri getirmek sadece singleplayerciler için iyi olur bence
Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Counter strike küresel ısınma ...
Star Wars 1313 Gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=7nDWUL1z-bk&feature=g-all-u
Sleeping Dogs Review:(ben grafik motoru hiç beğenmedim )
1313 çıkış tarihi belli değil şimdilik B.S.C. alıntı...
Bildiğiniz üzere LucasArts, E3 fuarında yeni bir Star Wars oyununu duyuracaktı ve bu proje ilk olarak GTTV'de gösterilecekti. Proje gösterildi, Star Wars 1313 ortaya çıktı!
Şimdilik sadece kısıtlı bilgilerine erişebildiğimiz Star Wars oyununda, TPS bakış açısıyla bir Bounty Hunter'ı canlandıracağız. Henüz platformları ve çıkış tarihi net olarak belli olmayan Star Wars 1313, yüksek seviyede aksiyon içeriyor.
Hangi sürümü olduğu programda belirtilmeyen ve Unreal Engine kullandığı açıklanan Star Wars 1313(Belirtilmediğine göre Unreal Engine 4 olarak tahmin ediyoruz), bizleri galaksinin en tehlikeli bölgelerinden Level 1313'e götürecek.
Oyundan yayınlanan ilk görüntüye aşağıdan bakabilirsiniz. Detaylı bilgiler E3 fuarında olacak.
İndiririm beğenmessem silerim .
Sleeping Dogs'un PC versiyonunda daha kaliteli bi' grafik olacak. GamesCom'dan güzel görüntüler, haberler, videolar geliyor bugün.
Vidodaki oyunla oynanan oyun bir olmuyor .
Sleeping Dogs: PC Gameplay Trailer:(ben bi fark göremedim pc de )
Sleeping Dogs: PC Gameplay Trailer:(ben bi fark göremedim pc de )Multiplatform oyunlarda PC, ekstra özelliklerle birlikte daha üstün konuma gelmeye devam ediyor. Sleeping Dogs da, PC'de ekstra grafik özelliği sunacak oyunlardan birisi oldu.Square Enix'in videoyla birlikte yaptığı duyuruya göre Sleeping Dogs, PC'de özel bir yüksek çözünürlüklü doku paketine sahip olacak. Bu paket, ilk günden Sleeping Dogs oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak.
Firmanın yayınladığı videoda, PC'de yüksek ayarlarla alınmış bir oyun içi sahne yer alıyor. Yağmurlu bir havada geçen videoda ışıkların ıslak yüzey üzerinde oluşturduğu yansımalar oldukça dikkat çekici.
Bahsi geçen haber bu. :) PC oynanış videolarıda nete düşünce daha iyi anlaşılır.
abicim ne crysis 3 battlefield gta falan onlar ne lan
Assassin's creed 3 çıkacak lan
bırakın lan bakın Assassin's Creed 3 geliyo
darksiders 2 çıktı beyler bugün 4 saat önce haberim olduda şimdi ancak sıra geldi yazmaya
Öğlen de torrente düştü .
Follow Battlefield 3 at GameSpot.com!
Official Site -
Check out our reviews!
Watch (PC) -
Watch (Xbox/PS) -
Read -
Visit our other channels:
Gameplay & Guides -
Trailers -
MLG, NASL & eSports -
Mobile Gaming -
Like -
Follow -
Battlefield 3 Armored Kill'den yeni bir video. Videonun sonunda Aralık'ta çıkacak olan Aftermath görüntüleri de var.