Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Umarım optimize Max Payne 3 ile aynı derecede olur.
Max payne 3 baya düzgün dü gta 4 ile aynı oyun motorunu kullanmasına rahmen, gta 5 de göreceğiz rage oyun motoru nasıl olacak
Oyun motoru değişecek diye hiçbir şey söylenmedi.
RAGE 2 olur olursa da ama yılın oyunu derken 2013 Mayıs ayında çıkacak onunun yapımcılarında birisi söyledi.
I Am Alive PC'ye gelebilir iyi olur hatta şu an en yeni oyun Kedi Kurtarma var. Çatıya kedi girdi de muhtemelen hamile doğuracak, tek başıma çıkaramıyorum co-op lazım.
Assassin's Creed 3'ün Oynanış Süresi Açıklandı:
Assassin's Creed serisinin köklü değişiklikler içeren yeni oyunu Assassin's Creed 3'ün toplam oynanış süresi resmen ortaya çıktı.
Devasa bir dünyaya sahip olan ve senaryosuyla bize bambaşka bir dönemin olaylarını yansıtacak olan oyun, görünüşe göre oynanış süresiyle de kendini uzun süre ekrana bağlayacak gibi duruyor. Zira oyunun oynanış süresi tam tamına 30 saat. Ayrıca ara videolar ise 2.5 saat uzunluğunda olacak. Bir de oyunun açık dünya olmasını ve oynayış şeklimizi hesaba katarsak bizi keyifli saatler beklediğini söyleyebiliriz.
BSC ALINTI.
Grafikler harika ama karanlık şu an ağır basıyor.. Kedinin yapay zekası eşi görülmemiş seviyede oyunlara göre ve en kötüsü çok korkak merdivene kaçacağına çatı kapısına kaçıyor. Var mı tavsiyesi olan ? Doğurursa hiç iyi olmaz 7. katında üstündeki çatıda o yavrular telef olur.serveri kur bağlanalım
Çok fazla rahatsızlık vermiyorsa kalsınlar,illa gitsin diyorsan yakala ve bi hayvan baarınağa götür.Ben olsam barınağa götürürdüm Neyse konuyu saptırmayallımYer olarak sorun olmasa bende isterim kalmasınıda doğurursa o yavruların pek şansı olmaz bu sıcakta tavan arasında ki anneleri nasıl gidip yemek getirecek 8. kattan onlara. Yakalayabilsem zaten götürürümde kaçıyor hemen.
Bu arada Most Wanted'dan yeni bir video geldi;
Need For Speed™ Most Wanted Multiplayer TrailerWitness Need For Speed like you've never seen it before in fast and fun 12-person multiplayer action. Jump into the open world of Fairhaven City and prove your driving skills against your friends. Drive a huge variety of cars and compete in a series of action-packed challenges. Race, drift, jump and Takedown your friends in a battle to become Most Wanted.
BSC den haber doğrulandı:
2008 yılında duyurulan ve gecikmeler yüzünden ancak bu senenin mart ayında Xbox 360 için ve sonrasında ise PS3 için çıkış yapan I Am Alive, PC'lere geliyor.
Ubisoft tarafından yapılan bu duyuruya göre, I Am Alive'ın PC versiyonu, oyunun konsol versiyonlarına kıyasla yeniliklerle beraber geliyor. Bu yenikliklerden bahsedecek olursak, I Am Alive'ın PC versiyonu yüksek çözünürlüklere destek verecek, geliştirilmiş grafikler barındıracak ve oyuna 2 yeni mod eklenek.
I Am Alive, 13 Eylül'de Ubishop, Steam ve diğer dijital marketlerde satışa sunulacak.
BSC alıntı.
Sokakta Pagani huayra ile yarış yapıldığını görmek Nfslerde sevmediğim şeylerden biri. Eğer sokak yarışı konsepti varsa sokaktaki arabalar kullanılmalıydı.Doğru diyorsun da bu modern sokak yarışı olucak benim için bir sıkıntı yok Pagani olsun SLS olsun Lamborghini olsun her türlü gider bende yeter ki sağlam bi hikayesi olsun
I'm Alive şu an Ubishop'ta 14.99 €'den ön siparişte. Fiyat olarak gayet uygun belki ilerleyen dönemde kutulu olarakta çıkar çıkmasa bile fiyatı çok iyi.
Sleeping Dogs'un PC demosunu indiriyorum bakalım nasılmış.
Geçen hafta görmüştüm bunu hatta daha eski .Yer olarak sorun olmasa bende isterim kalmasınıda doğurursa o yavruların pek şansı olmaz bu sıcakta tavan arasında ki anneleri nasıl gidip yemek getirecek 8. kattan onlara. Yakalayabilsem zaten götürürümde kaçıyor hemen.
Bu arada Most Wanted'dan yeni bir video geldi;
Need For Speed™ Most Wanted Multiplayer TrailerWitness Need For Speed like you've never seen it before in fast and fun 12-person multiplayer action. Jump into the open world of Fairhaven City and prove your driving skills against your friends. Drive a huge variety of cars and compete in a series of action-packed challenges. Race, drift, jump and Takedown your friends in a battle to become Most Wanted.
Ben videosunu izlemiştim, almayı veya indirmeyi düşünmüyorum.
4 rar dosyasını 4 dvd ayrı ayrı attırdım ama doolman tols var mış her neyse onu bi şekilde kurdum ama şimdi oyunda save yapmak için oyunda oturum açmamız gerekiyo ve benden key istiyor 25 haneli onu bulamadım
ve benim bilgisayar 3.33 ghz hızında 2 gb ekran kart 512 mb ayrılmış vidio bellieği 32 / 16 bit pentium doal- kore işlemci 4 gb ram kasması dohalmı