Ben de Witcher 2'yi 1920x1080'de Low'da, 1366x768'de High'da oynayabildim. Zanndersem GTX 580'i dahi zorlayan bir oyun. Yaptığım ayarlarda oynayabiliyordum ama lanet ettim oyunu sildim :D Ne olsa para vermedim :)
Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Birkaç sene sonra sadece konsol üzerinden oyunlar oynanacak diye bir şey duymuştum ama bana pek inandırıcı gelmedi.Bencede imkansız öyle birşey yani sadece konsolda oynamak olmaz grafikler ne kadar güzel olursa olsun ben konsolda oyun oynuyamıyorum saçma birşey ama elime konsolu alınca bunu yiyomuyuz abi diyesim var :D ama klavyede oynamak bir başkadır.Ben daha rahat oynuyorum pc de ama şöyle birşeyde var tabi led tv de ayakları uzatıp konsolla oynamak varken neden 21' ekranda sandalyede kas katı oynıyalım ?
Ben ne olursa olsun pc diyorum hem grafik hemde kontorl açısından.Ben the witcher 2 yukledim laptopum intihara teşebbus etti Low ayarda 5-10fps.Oyun güzel de sağlam bi sistem istiyor...
Son Düzenleme: netrunner ~ 27 Ağustos 2012 11:28
Ben kablosuz klavye ve mouse ile yataktan oynuyorum sorun
23 '' led alacağım oda sorun olmayacak
Bende 17 '' var, sen anla işte
http://www.vatanbilgisayar.com/m ... ils.aspx?I_ID=59609 381 TL'ye alacağım.
Samsung en iyi monitör üreticilerinden niye almıyak :D hem bişi cıkarsa 1 ayda değiştirebiliyosun.
Yıllardır samsung ürünleri kullanırım bir kere bile bozulmadı.
Bende 7 senelik samsung crt var bidene ölü pixel felan yok samsung iyidir ama iyi şartlar istiyor hdd leri cok eletirk git gel olan yerlerde cabuk cortluyo tek sorunu o :D
Neyse konuyu Monitöre döndürdümk.PSP'de oynamıştım NFL ama zevk verici değil diğer platformlarda adam akıllı oynanış videolarına bakınca daha çok zevk aldım. PSP'deki taktik üzerine kurulu direkt.Madden NFL 13 Yarın N.A'de Avrupa'da piyasaya çıkıyor bu Cuma
The Sims 3 içinde 2 yeni eklenti paketi yolda Supernatural ve Seasons.
Hepsini toplamaya kalksam yeni bi' raf lazım.
The Sims 3 benim bilgisayarda yüklü bayağıdır girmiyorum ama Supernatural'ı almayı istiyorum fiyatı biraz ucuzlasın.Önerir misin ? Bunu almayı düşünüyorumda diğer paketleri zamanla alırım ayda 1-2 tane.
Devil May Cry 5 : Vergil Trailer Türkçe Dublaj
http://www.youtube.com/watch?v=t ... e=player_embedded#!
Crysis 3 Trailer Türkçe Dublaj:
Need For Speed den yeni bir video gelmiş bence oyun iyi olucakSüper video, adamlar modifiye yapmaktan hoşlanmıyor yada daha parçalar hazır olmadığı için yapmıyorlar.