ne tercümeni kardeşim not defteri 4.5 gb büyüklükteki rar dosyasına ( bu dosyayı düzenlemek için başka bir program gerektiğini söyledi.
Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Darksiders 2 çıktı ama ben daha birinciyi oynamamıştım. Şimdi birinciye başladım :D
Aynen öyle Türkçe yamasıyla oynuyorum güzel yapmışlar yamayı. Evet ikinci oyunda grafikler az derecede değişmiş. Yani grafik konusunda neredeyse hiç ilerleme yok.Türkçe yamasını kurup oynamanı öneririm gayet açıklayıcı olmuş.
Ben 1.oyunu 3 kere bitirdim 2.yide büyük bir heyecanla beklemiştim fakat grafikler :( beni oyunda soğuttu diyebilirim.
Ben indirdim açılmadı.
Ben öyle her siteden indirmem. Çoğu vürüslü oluyor.
Güzel oyuna benziyor. Arkadaşlar şöyle çok zevkli güzel bir kovboy oyunu var mı önerebileceğiniz :D
Ben kasım ve ekim ayını bekliyorum, o zamana kadar düzgün çıkacak oyun yok.
Ben ikisini de oynamadığım için sorun yok
Atlı oyunlar hoşuma gitmiyor, ben oynayacağım oyunlarda çok seçici olurum
Birkaç sene sonra sadece konsol üzerinden oyunlar oynanacak diye bir şey duymuştum ama bana pek inandırıcı gelmedi.
Ps4 ve xbox 720 çıkana kadar konsol lafını bile etmem, şuan hem ps3'ün hemde xbox360'ın grafikleri berbat.
En iyi Grafiklerde,Neye göre :D Vallahi ben The Witcher 2yi oynayana kadar Konsollardaki grafiklere hayrandım,Crysisleri en iyi grafikli oyun sanırdım.. Ama bakın diyorum O oyun bi başka,Felaket detaylı böyle,Elbiselerin iplikleri filan var :D Onun dışında Konsolların grafikleri iyi ne yalan söliyim :D Adamlar üzerinde Çok özeniyor ama,Pcye özel bazı efektler doğal olarak yok,Ssao yerine ona benzetilmeye çalışmış efektler var.ama olsun napalım görüntü önemli millete göre,nasıl yapıldıği değil :/
En iyi Grafiklerde,Neye göre :D Vallahi ben The Witcher 2yi oynayana kadar Konsollardaki grafiklere hayrandım,Crysisleri en iyi grafikli oyun sanırdım.. Ama bakın diyorum O oyun bi başka,Felaket detaylı böyle,Elbiselerin iplikleri filan var :D Onun dışında Konsolların grafikleri iyi ne yalan söliyim :D Adamlar üzerinde Çok özeniyor ama,Pcye özel bazı efektler doğal olarak yok,Ssao yerine ona benzetilmeye çalışmış efektler var.ama olsun napalım görüntü önemli millete göre,nasıl yapıldıği değil :/Ben the witcher 2 yukledim laptopum intihara teşebbus etti Low ayarda 5-10fps.Oyun güzel de sağlam bi sistem istiyor...