Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Korsan-orjinal mevzusu yapmıyorum. Most Wanted'da beklenen bu Autolog/Speedwall üzerine yoğunlaşma eh bu da bi' bakıma online oluyor doğal olarakta korsanlar saf dışı kalıyor mevzu kadar basit. Assassin's Creed derseniz onunda çevirileri yapılıyor;Revelationstan sonra kaç tane daha oyun yaparlar bilmem ama ben birdaha ubisoft firmasının yaptıgı oyuna para vermek istemiyorum revelationsu istanbulda yapıp üstüne türkçe dil destegi koymamak çok büyük ayıptırhttp://www.assassinscreed1092.co ... r.html#.UBmXFE3N9xE
Bu yetmez direkt orjinalden çıksın derseniz önce siz alacaksınız ki çıkacak, satışlar düşükken Ubi'den onu beklemek büyük hata. Ülkedeki fiyatlarıda onlar düşüremez ya onların fiyatları standart, devlet büyüklerine gidin oyunlardan alınan vergileri düşürsünler. :) Siz firmaya değer vereceksiniz önce adam şimdi aa bunlar benden Türkçe oyun bekliyor durun çıkarayım demez bakar satışları iyi bunlar hak ediyor der. Şimdi Türkçe olarak çıksa insanlar yine korsana yönelecekken Ubisoft satışları belli bir aşamayı geçmeden o riski alacak firma değil.
Örnek Pes 12 türkçe dil destegi koydu ve türkiyede yılda en çok satan oyun.
Revelationstan sonra kaç tane daha oyun yaparlar bilmem ama ben birdaha ubisoft firmasının yaptıgı oyuna para vermek istemiyorum revelationsu istanbulda yapıp üstüne türkçe dil destegi koymamak çok büyük ayıptırUbisoft'a suç atmayın hemen. Revelations için altyazı desteği koyacaktı ama Tiglon üstüne düşen görevi yapmadı. Şimdi Tiglon ne alaka derseniz; oyunun kutusunun arkasında güzelce bi' yerde logosu var. Hatta ilk olarak Brotherhood'u tamamen Türkçe yapmak istiyorlardı ama üstüne düşmediler nedense.Örnek Pes 12 türkçe dil destegi koydu ve türkiyede yılda en çok satan oyun.
Ben 90 derecede bf3 oynadım notebookta bir şey olmadı
Hocam naptın senya,60 dereceye gelirse düşünemiyorumSen kartın yanmıyacagı varsa bile yakarsın hocam resmen belayı cagırıyon ya o olursa ya bu olursa :D 60 derece oldukca iyi bi ısı 85-85 lerde oyun oynıyanlar var yani düşün vede 6 milyar 999 bin 342 inci kere sölüyorum bin tl lik kart ın fanı b.ktan olmaz.
Tm ozaman,cumartesi kasayı gel al dedi bilgisayarcı.Kasayı alınca chip forumla birlikte resimi çekerim :DKasa ? Kasayı da yeni almışsınızdır umarım. Ekran kartınız muhtemelen büyük bi' kart eğer şu anki kasa ufaksa sorun çıkar.Benim kasa minecraftta bile süper kasıyo,özledim minecraftımı :D
Kasa ? Kasayı da yeni almışsınızdır umarım. Ekran kartınız muhtemelen büyük bi' kart eğer şu anki kasa ufaksa sorun çıkar.Kasa yeni kasa,ekran kartıda ufacık :D
Tam bumu bilmiyorum,kaç tane zotacGtx670 varki :D Bilgisayarcı sipariş vermeden önce bakmıştım,ama resmini unuttum şimdi.
Çok ufak olmasa gerek. Benim eski kasaya GTX560 cuk diye giriyordu ama hava sirkülasyonu için boş yer kalmıyordu o yüzden Xigmatek Midgard aldım baya büyük ama sirkülasyon olarak iyi. Umarım sizin kasada öyledir.Kasa yeni kasa,ekran kartıda ufacık :D
Tam bumu bilmiyorum,kaç tane zotacGtx670 varki :D Bilgisayarcı sipariş vermeden önce bakmıştım,ama resmini unuttum şimdi.
Çok ufak olmasa gerek. Benim eski kasaya GTX560 cuk diye giriyordu ama hava sirkülasyonu için boş yer kalmıyordu o yüzden Xigmatek Midgard aldım baya büyük ama sirkülasyon olarak iyi. Umarım sizin kasada öyledir.Valla bilgisayarcıda ona göre bir kasa seçmiştir,boşa bilgisayarcı olmuyorlar.
Birde sen bu karta bak,karşılaştır hangisi büyük
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 02 Ağustos 2012 00:31
O kart ufacık veya ayıcık
Anlamanın en iyi yolu böyle bir fotoğraf;
Yine de büyük bi' kart. Birde bilgisayarcıların hepsine güven olmaz, umarım kasanız iyidir.
Anlamanın en iyi yolu böyle bir fotoğraf;Valla bana en iyi oyuncu kasalarından biri olduğunu söyledi.Soğutması en iyi kasalardanmış,yalnız tasarımı çok estetik deyildi o ayrı :D Kasanın yanında büyük fan yerleri göremedim,biraz küçüktü.Ama oda ona yetiyodur.Yine de büyük bi' kart. Birde bilgisayarcıların hepsine güven olmaz, umarım kasanız iyidir.
Bilgisayarcı zaten eve yakın,ters birşey yapmaya cesaret edemezler,okulun bilgisayarlarıda hep o bilgisayarcıya gidiyor.
Valla bana en iyi oyuncu kasalarından biri olduğunu söyledi.Soğutması en iyi kasalardanmış,yalnız tasarımı çok estetik deyildi o ayrı :D Kasanın yanında büyük fan yerleri göremedim,biraz küçüktü.Ama oda ona yetiyodur.İçinde hava sirkülasyonu iyi olsunda yemişim tasarımını. Önemli olan işlevi. [")] Eğer kasayı seçme şansınız varsa benimkini öneririm.Bilgisayarcı zaten eve yakın,ters birşey yapmaya cesaret edemezler,okulun bilgisayarlarıda hep o bilgisayarcıya gidiyor.
Ön ve arka 2 tane beyaz ışıklı fan var, soğutması oldukça iyi. Battlefield 3'ten çıktıktan 10 dakika içinde, oyuna girmeden önceki ısısına geri geliyor bu yaz sıcağında çok iyi bir şey.
İçinde hava sirkülasyonu iyi olsunda yemişim tasarımını. Önemli olan işlevi. [")] Eğer kasayı seçme şansınız varsa benimkini öneririm.Alacağım kasa buna benziyor.Ön ve arka 2 tane beyaz ışıklı fan var, soğutması oldukça iyi. Battlefield 3'ten çıktıktan 10 dakika içinde, oyuna girmeden önceki ısısına geri geliyor bu yaz sıcağında çok iyi bir şey.
Tabi bundan biraz daha güzel benimkisi :D,yandaki kapakta yine buna benzer fan yeri var,ve önünde arkasında fan var.Öndeki fan bundan biraz daha küçük.
Sen sistem aldınya çok merak ediyorum sistemin her yerine filan mutlaka çek.