Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Call of duty black ops 2
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Counter-Strike Global Offensive
Sniper Ghost Warrior 2
World Rally Championship 3
Sizlerin önerileriyle listeyi güncelliyeceğim
Gta 5
Metro: Last Light
Watch Dogs
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots
The Last of Us
Homefront 2
Company of Heroes 2
Crysis 3
Need for Speed Most Wanted
Far Cry 3
Medal of Honor Warfighter
Battlefield 4
Tomb Rider 2013
Hitman Absolution
Call of duty black ops 2
Counter-Strike Global Offensive
Assassins Creed 3
Sniper Ghost Warrior 2
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Resident Evil 6
Dishonored Golden Cat
World Rally Championship 3
Sleeping Dogs
Race Driver Grid 2
Bf3 ün single player ı güzeldi
benim 1280x1024 mediumda her şey açıktı 28 30 civarı geziyordu senin ekran kartında birşey var o zaman
Bende age of 3 bile kasıyor savas ta yani ck ümidim yok e5400 işlemci 350 w psu dengesiz sistem yeni pc lazım :D yoksa kart eyi.şu 2013 oyunlarını atlatsa iyidir
Harry Potter Deathly Hallows 2. oyununu oynuyorum ya arkadaş Harry Potter gibi dünyaca tanınmış film serisinin oyunu bu kadar mı kötü olur :S
EA hiç emek harcamamış grafikler konusunda ki bence kariyer mod gibi bişey yapsalar Harry Potter için çocukluktan başlayıp hogwartsda büyü ögrenimi,quiddtch maclari, çok büyük para kazanır
Hary pottır pottr ı hiç sevemdim ben ya ne filmini ne oyununu :D o oyunu rpg yapsalar daha lyl olurdu diablo tarzı oynanıs ile büyüler felan lord of the rings in stratejisi var mesela on numara :Dşu 2013 oyunlarını atlatsa iyidir
Harry Potter Deathly Hallows 2. oyununu oynuyorum ya arkadaş Harry Potter gibi dünyaca tanınmış film serisinin oyunu bu kadar mı kötü olur :S
EA hiç emek harcamamış grafikler konusunda ki bence kariyer mod gibi bişey yapsalar Harry Potter için çocukluktan başlayıp hogwartsda büyü ögrenimi,quiddtch maclari, çok büyük para kazanır
Son Düzenleme: okinkurt ~ 01 Ağustos 2012 22:48
abi Harry Potter candır ya çocuklugumuz onunla geçti tabi seni bilemem yaş farkı olabilir aramızda ama yinede zevk meselesiBen onun cd sini aldım o zamanlar 10 yasında felanımdır heralde hatırlamıyom yası felan :D calısmadıydı orda bi gıcık kaptım zaten ona :D :D :D felsefe tası idi 1-2 bölüm izledim ama sarmıyor hocam zevk meselesi birazda.çocukken biran için büyülü gizemli dünyaya sürüklüyordu JK Rowling efsanedir ya