Ea bitti gözümde
Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Watch Dogs - E3 Demo
Videosuyla birlikte ses getiren ve şimdiden en çok beklenenler arasına giren, Ubisoft'un yeni oyunu. 2013'te çıkması bekleniyor. Oyunda ayrıca co-cp modununda olacağı açıklandı. Kaliteli ve sıradışı bir yapımın bizleri beklediği aşikar. Ayrıca oyunda seçtiğimiz yöntemlerin gidişatı etkileyebileceği konuşuluyor.
öyle kardeşim zevk meselesi ea filmin oyununu yapma işlerini bırakmalı yapamıyorlar hocam ya 8 seridir ne bir grafik ne bir yaratıcılık hep ayni grafigi önümüze koydular zümrüdüanka yoldaşlıgı oyunundan sonra biraz düzeldi grafikleri ama 2012 yılına göre yine vasatYüzüklerin efendisi güzel baya iyi bi strateji digerlerini oynamadım :D filmden sahneler felan var oyunda baya güzeldi :D
Watch Dogs
Sleeping Dogs
Karışıyor bunlar teki bu ay çıkacak.
The run oynamaya devam ederim.
Hot Pursuit gibi olacaktır o da ki Most Wanted'dan beklenen Autolog/Speedwall üzerine yoğunlaşması bu da korsan takılanlar için kötü olur tek başlarına sadece kendi rekorlarını alt etmeye uğraşmak bi' yerden sonra sıkar. :)nfs most wanted 2 beklentikleri karşılamazsa nfs oynayanlar büyük ölçüde azalıcak undercover faciasi aklımızda
Hot Pursuit gibi olacaktır o da ki Most Wanted'dan beklenen Autolog/Speedwall üzerine yoğunlaşması bu da korsan takılanlar için kötü olur tek başlarına sadece kendi rekorlarını alt etmeye uğraşmak bi' yerden sonra sıkar. :)ya kardeşim şu korsan orjinal mevzusunu bıraksak artık isteyen korsan alır istemeyen almaz yani neden hep laf yetiştirmek geliyor içinden her konuda bu mevzu konuşuluyor daha önce de asassin creed konusundada seninle ufak bir atışmamız olmuştu tekrar söliyorum oyun firmalari ubisoft ea vb. türkçe dil destegi çıkarsınlar ve ülkemizdeki oyunlar biraz daha fiyatları düşürülsün zaten orjinal satış artıcaktır yani bize deger vermeyen firmayi niye biz deger verelim demek istedigim bu ve lütfen artık her mesajda korsan orjinal göndermesi yapmayalım
Dostum bin tl lik karta pazarcı fan ı takacak degiller ısınmaz merak etme az sakin ol ne bu heyecan :Oh be,bunu duyduğum çok iyi oldu.Ne biliyim hocam,korktum.Yani böyle performanslı bir karta tek fanı görünce bi garip oldum.Vardır bir bildikleri,yalıtımı güzel yapmışlardır belkide.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 01 Ağustos 2012 23:54
Korsan-orjinal mevzusu yapmıyorum. Most Wanted'da beklenen bu Autolog/Speedwall üzerine yoğunlaşma eh bu da bi' bakıma online oluyor doğal olarakta korsanlar saf dışı kalıyor mevzu kadar basit. Assassin's Creed derseniz onunda çevirileri yapılıyor;ya kardeşim şu korsan orjinal mevzusunu bıraksak artık isteyen korsan alır istemeyen almaz yani neden hep laf yetiştirmek geliyor içinden her konuda bu mevzu konuşuluyor daha önce de asassin creed konusundada seninle ufak bir atışmamız olmuştu tekrar söliyorum oyun firmalari ubisoft ea vb. türkçe dil destegi çıkarsınlar ve ülkemizdeki oyunlar biraz daha fiyatları düşürülsün zaten orjinal satış artıcaktır yani bize deger vermeyen firmayi niye biz deger verelim demek istedigim bu ve lütfen artık her mesajda korsan orjinal göndermesi yapmayalım
Bu yetmez direkt orjinalden çıksın derseniz önce siz alacaksınız ki çıkacak, satışlar düşükken Ubi'den onu beklemek büyük hata. Ülkedeki fiyatlarıda onlar düşüremez ya onların fiyatları standart, devlet büyüklerine gidin oyunlardan alınan vergileri düşürsünler. :) Siz firmaya değer vereceksiniz önce adam şimdi aa bunlar benden Türkçe oyun bekliyor durun çıkarayım demez bakar satışları iyi bunlar hak ediyor der. Şimdi Türkçe olarak çıksa insanlar yine korsana yönelecekken Ubisoft satışları belli bir aşamayı geçmeden o riski alacak firma değil.
Bendeki karta zotac eski model ama tek fan 65 dereceyi geciremedi hiç bi oyun....65 derece fazla deyilmi hocam? Normalse,ozaman bu kart bana bol bol yeter,zaten o.c yapmıyorum.Tek yaptığım pc yi açıp oyun oynamak :Dİnşallah,güncel oyunlarda sorun yaşamam.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 02 Ağustos 2012 00:03
Benim kart boşta 50 oyunda 80 düşün yani
Bendede bosta 52 felan ama oyunda 60 felan oluyor işte o aralar :D zotac ın soğutmaları iyi oluyor gene.